Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: JardaMoj

a pozor jedna raketa! 750 PS.... :D:D:D:bojim

[upravil dne 2/1/10 JardaMoj]

ehmmmm popežovatělej Fanouš:-)jen bymě zajímalo jestli by se motor udusil kdyby se mi jedna mřížka sundala...asi je to z důvodu přívodu vzduchu a ta v masce opravdu nestačí....to je asi spíš pro pobavení policie čr ...ty když trohle uvidí tak ho raději okamžitě pustí.......

Odesláno

No, to zelené fáčko s křídlem je náhodou velice dobře vyladěné. Tenhle systém jsem už viděl, je to okoukané od Japonců. Je totiž obecně známý fakt, že fáčko při rychlostech nad 210 km/h začíná ztrácet kontakt zadních kol s povrchem vozovky a proto je nutné tento jev kompenzovat instalací přítlačného křídla. Jak jste si jistě všimli, autor úpravy to vyřešil důmyslně - namontoval křídla rovnou dvě, o různých velikostech. Do 250 km/h zajišťuje dostatečný přítlak menší křídlo, které zároveň usměrňuje proudění vzduchu, aby nešel příliš vysokou rychlostí na velké křídlo a nevytvářel za autem zbytečně velké větrné víry, které poškozují vozovku. Po překročení 250 km/h se menší křídlo samočinně oddělí od auta a přítlak začne zajišťovat velké křídlo. Nevýhodou tohoto řešení je ovšem jen omezená maximálka, a to na rozumných 340 km/h, které je třeba dodržovat a nepřekračovat, jinak hrozí oddělení celých zadních dveří a okamžitá ztráta přítlaku. Důležité pro bezpečnost řidiče a cestujících je v takové situaci nebýt připoutaní, neboť podtlak vzniklý oddělením zadních dveří v této rychlosti bezpečně vysaje celou posádku ven z neřiditelného auta a ta může bez nebezpečí dosednout na silnici a dobrzdit podrážkama, jako na kole.

Odesláno

Tak tohle se povedlo. :D:D:D :potlesk

\"jako na kole\" :D:D:D

Pro jistotu bych pro méně inteligentní jedince napsal, že příspěvek není myšlen vážně. My ostatní jsme se začali smát už při první větě. Fáčko a 210km/hod. jsou dvě věci, které se navzájem vylučují. :D

[upravil dne 19/1/10 peugeot09]

Odesláno

No pozor, jednou jsem z kamarádčinýho formana po FL vytáh z kopečka tachometrových 180!! :-D Pak už byl doraz. Na rovince jel něco přes 140. GPS rychlost byla asi o něco nižší, ale i tak velmi slušné. Auto ale pěkně smrdělo a pálilo i přes polstrování okolo ručky. Dnes bych už takovou kravinu neudělal, bál bych se, že se to rozpadne, ale dřív jsem byl trochu větší sdrcař :mad:

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Tak tohle se povedlo. :D:D:D :potlesk

\"jako na kole\" :D:D:D

Pro jistotu bych pro méně inteligentní jedince napsal, že příspěvek není myšlen vážně. My ostatní jsme se začali smát už při první větě. Fáčko a 210km/hod. jsou dvě věci, které se navzájem vylučují. :D

[upravil dne 19/1/10 peugeot09]

tak to pozor, mam od kamaradovi A6tky zmereno tachometrovych 200 km/h s formanem s upravenym motorem na rovine. Mel zhivotnost cca 30 tis.

dneska bych tu pitomost asi taky neudelal, no prijde mi to jako splaseny kamen (cti Fabiatik) valici to 160 po D1 z kopce. Do kopca kiloctyricet

vsechny auta pod 80 kW jsem s tim dal :D

[upravil dne 19/1/2010 Scratch]

[upravil dne 19/1/2010 Scratch]

Odesláno

Nahodou toho typka v tej Skodule obdivujem, neviem co to malo za motor, a aj ked na mokrom povrchu, tak ju celkom slusne zvladal, niektore tie \"dlhe drifty\" vyzerali aj dost odborne...hold zadny nahon je zadny nahon a Skoda je Skoda :D

Odesláno

Pár borvů tam driuftovat umí smekám. Ale ten King Drifter co tam projel v 1000 MB :-D dobrej. Zase kluci vymysleli levnou hydrauliku na auto rozhoupat :-D viz na konci videa

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

at zije 1,8 subaru :super

hod vic fotek, ale radsi do jine sekce :-)

to bylo nejspíš na mě....mám pár fotek daných v sekci naše káry ..jenže teď zrovna všechno rozjíždím na druhým autě.....trakže to pár týdnů měsíců potrvá ež to udělám ale snad to bude něco co do téhle sekce určitě patřit nebude:-)

[upravil dne 19/1/10 Strejdakopec]

Guest bostich
Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ala Night Rider:ticho

heh, Kid by puknul zavistí...:D

Odesláno

nevim kam to jinam dát... za mě eee:blicismajlik:blicismajlik:bojim:bojim

nejni to nějakej bastl, zpracování je prefektní....

[upravil dne 20/1/10 wooody]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...