Háček Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 kucí, feelly mě donutil si to tu přečíst ... Myslim že ty dvě stránky co tu sou zaspamovaný timhle Dialogem o několika lidech patří do složky ,,Pokusy\'\' jak tu máme, a sem patřej krásný octávie polepený Chrom lištama, a fábie s mračítkama od supertuning.com ... Každopádně se ale do tohoto diskusního kroužku nechci vměšovat Citovat
Guest servisman Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Pěkný zpestření před spánkem, člověk se aspoň pobaví Citovat
poldiss Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Pak se ale blbě usíná po tak kvalitní zábavě :D Citovat
Háček Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Fešácká Škoda ... to je reakce na muj příspevek koblihu ? jo a ještě jedna věc, myslíte že tenhle nárazník mi sníží 405ku ?? mě připadá že by jí moh položit aspon o 3 čísla dolů http://tuning.autodoplnky.cz/lester/zadni-narazniky/lester-zadni-naraznik-peugeot-405-s258891 [upravil dne 8/9/13 23:28 od Háček] Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 No tak ted se Peu chudák udělal... cos mu to jen provedl.. Chudák Peugeot http://suchen.mobile.de/auto-inserat/peugeot-406-hdi-sport-klima-alu-erfurt/183162708.html?lang=en&pageNumber=2&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine Od člena... Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Srandu z veci,kterym nerozumis si delat umis... ale je videt ze si nic nepochopil Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Bože! Já to říkal že ta potvora nakladla vajička! Dejte mi někdo RPGčko! Horší jak králíček duracell.. Resp doufam, že ti dali ban a píšeš z jiného učtu.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 No tak ted se Peu chudák udělal... cos mu to jen provedl.. Chudák Peugeot http://suchen.mobile.de/auto-inserat/peugeot-406-hdi-sport-klima-alu-erfurt/183162708.html?lang=en&pageNumber=2&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine Od člena... Jakyho člena [upravil dne 8/9/13 23:31 od Radek Hurvajz] Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Prosimtě Print mi poslal odkaz na face, ne jako že by byla někoho z clubu to by se chudák musel stydět.. No nic kucíí tak tu valčete ja jdu čučet na film Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 ted pisu ze sveho... ja jen nechapu jak tuning muze kritizovat nekdo,kdo nema sajn co,a pro jake ucely se prodava a instaluje... Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Takže si myslíš, že ty bakelitový spoilery tě budou tlačit k silnici tim padem bude mít lepší odpor vzduchu pojede to jako tryskáč.. ahá ahá.. jo s tim to bude určitě o 10 km rychlejší spolehni se, je mi jedno k čemu to je, pro mě je to bastl pokud to není pořadně udělany... Hezký auta teda pár bylo na Prague Car Festival, ale tam ty lidi měli vkus, ne všechno bylo fajny.. Ale bylo to dotažený o to jde u tohohle tuningu.. Ač se mi moc nelibí. Navíc je hrozně nepraktickej. Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 No tak ted se Peu chudák udělal... cos mu to jen provedl.. Chudák Peugeot http://suchen.mobile.de/auto-inserat/peugeot-406-hdi-sport-klima-alu-erfurt/183162708.html?lang=en&pageNumber=2&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine Od člena... Jakyho člena [upravil dne 8/9/13 23:31 od Radek Hurvajz] kdyz se podivas na auto v odkazu,chces mi tvrdit ze ten predni naraznik je stejne vysokej jako origo naraznik????? Citovat
Háček Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Blacku, ted nechci znít chytře ale je rozdíl mezi tuningem a tuningem .. Jeden tuning, je pěknej popasovanej jak ma bejt, klidně i tuningový spojléry až třeba pod zem, pěkný kola, decentní křidílečko, sladěnej interier a pěknej motorovej prostor, nebo třeba seriovka s upravenym motorem do max vykonu.a pak tu sou Tuning kousky co se dávají do tohodle vlákna --> --> Spojlery hnusný až to bolí, strašně nedopasovaný a je na tom vidět že to člověk honil jak se řiká horkou jehlou ,,hlavně at už to mam votuněný\'\'... takže asi tak a ja už tio balim, nebo rano nevstanu do prace ... tak čuste klubáci a rád sem si s váma zase po dlouhý době pokecal na foru Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 ano,nepraktickej je,proto jsem taky psal ze nechci auto snizovat... a taky je velikej rozdil mezi tuningovim naraznikem z laminatu,nebo z plastu,ale o tom asi taky nic nevis... Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Blacku, ted nechci znít chytře ale je rozdíl mezi tuningem a tuningem .. Jeden tuning, je pěknej popasovanej jak ma bejt, klidně i tuningový spojléry až třeba pod zem, pěkný kola, decentní křidílečko, sladěnej interier a pěknej motorovej prostor, nebo třeba seriovka s upravenym motorem do max vykonu.a pak tu sou Tuning kousky co se dávají do tohodle vlákna --> --> Spojlery hnusný až to bolí, strašně nedopasovaný a je na tom vidět že to člověk honil jak se řiká horkou jehlou ,,hlavně at už to mam votuněný\'\'... takže asi tak a ja už tio balim, nebo rano nevstanu do prace ... tak čuste klubáci a rád sem si s váma zase po dlouhý době pokecal na foru presne,s tim presne souhlasim... ja jen psal,ze nektery auta ktery tak kritizujete nejsou az tak spatny,a par z nich vubec nejsou spatny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.