Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kucí, feelly mě donutil si to tu přečíst ...

Myslim že ty dvě stránky co tu sou zaspamovaný timhle Dialogem o několika lidech patří do složky ,,Pokusy\'\' jak tu máme, a sem patřej krásný octávie polepený Chrom lištama, a fábie s mračítkama od supertuning.com ...

Každopádně se ale do tohoto diskusního kroužku nechci vměšovat :D

Guest servisman
Odesláno

Pěkný zpestření před spánkem, člověk se aspoň pobaví :D

Odesláno

Bože! Já to říkal že ta potvora nakladla vajička! Dejte mi někdo RPGčko! :D

Horší jak králíček duracell..

Resp doufam, že ti dali ban a píšeš z jiného učtu.. :D

Odesláno

Prosimtě Print mi poslal odkaz na face, ne jako že by byla někoho z clubu to by se chudák musel stydět.. :D

No nic kucíí tak tu valčete ja jdu čučet na film :D

Odesláno

Takže si myslíš, že ty bakelitový spoilery tě budou tlačit k silnici tim padem bude mít lepší odpor vzduchu pojede to jako tryskáč.. ahá ahá.. jo s tim to bude určitě o 10 km rychlejší spolehni se, je mi jedno k čemu to je, pro mě je to bastl pokud to není pořadně udělany... Hezký auta teda pár bylo na Prague Car Festival, ale tam ty lidi měli vkus, ne všechno bylo fajny.. Ale bylo to dotažený o to jde u tohohle tuningu.. Ač se mi moc nelibí. :) Navíc je hrozně nepraktickej.

Odesláno
Odesláno

Blacku, ted nechci znít chytře ale je rozdíl mezi tuningem a tuningem ..

Jeden tuning, je pěknej popasovanej jak ma bejt, klidně i tuningový spojléry až třeba pod zem, pěkný kola, decentní křidílečko, sladěnej interier a pěknej motorovej prostor, nebo třeba seriovka s upravenym motorem do max vykonu.a pak tu sou Tuning kousky co se dávají do tohodle vlákna :) -->

--> Spojlery hnusný až to bolí, strašně nedopasovaný a je na tom vidět že to člověk honil jak se řiká horkou jehlou ,,hlavně at už to mam votuněný\'\'... takže asi tak a ja už tio balim, nebo rano nevstanu do prace :) ... tak čuste klubáci a rád sem si s váma zase po dlouhý době pokecal na foru :roker

Odesláno

ano,nepraktickej je,proto jsem taky psal ze nechci auto snizovat... a taky je velikej rozdil mezi tuningovim naraznikem z laminatu,nebo z plastu,ale o tom asi taky nic nevis...

Odesláno
Blacku, ted nechci znít chytře ale je rozdíl mezi tuningem a tuningem ..

Jeden tuning, je pěknej popasovanej jak ma bejt, klidně i tuningový spojléry až třeba pod zem, pěkný kola, decentní křidílečko, sladěnej interier a pěknej motorovej prostor, nebo třeba seriovka s upravenym motorem do max vykonu.a pak tu sou Tuning kousky co se dávají do tohodle vlákna :) -->

--> Spojlery hnusný až to bolí, strašně nedopasovaný a je na tom vidět že to člověk honil jak se řiká horkou jehlou ,,hlavně at už to mam votuněný\'\'... takže asi tak a ja už tio balim, nebo rano nevstanu do prace :) ... tak čuste klubáci a rád sem si s váma zase po dlouhý době pokecal na foru :roker

presne,s tim presne souhlasim... ja jen psal,ze nektery auta ktery tak kritizujete nejsou az tak spatny,a par z nich vubec nejsou spatny...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...