00stevo00 Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 nevyzera az tak zle, az na tie zadne svetla Citovat
odee Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 jo, a na ty narzniky. Kola a výfuk by docela ušly:D Citovat
Rejty Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 no možná by to na velkejch kolech i vypadalo líp ale já prostě nesnášim když někdo takhle hrozně oplastuje tak pěkný auto... stačily by XS nárazníky sry, ale fotit někomu auto na tkz. \"WINTER SETUP\" a pak to pomlouvat že na větších kolech by to vypadalo líp...:blablabla:blablabla Ten kluk má i RC,pracuje v HOOTERS baru v PHA a z touhle \"stylingovkou\" objíždí Tuning CUP.... a to auto jě dělaný 4 roky z5, kdy byla jiná doba:-P mám k němu dost výhrad,ale naleštěné a s kolama to vypadá celkem jako celek dobře Citovat
koblih69 Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 No jo vlastně von je to WINTER SETUP a já furt proč to má vepředu tu radlici... tak to je jasný Citovat
Rejty Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Každej WS nemusí být jen oholene auto..stačí dat jiné kola a zvyšit to:D¨ Citovat
poldiss Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 takže jsem si myslel dobře, že samolepky jsou jen reklama.. aspoň, že tak nikomu auto nepomlouvám, ale ty plasty za mě teda fakt néé.. Citovat
Rejty Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Tenkrát sem to Piggymu taky říkal..ale auto bylo po čelním nárazu a chtěl hjolt něco jiného než origo:) tak objednal tohle ze španělska z pojistky:) nejlepší sou na tom lambo dveře:) Citovat
milhaus Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 nemůžu si pomoct, ale připomíná mi to Batmobil Citovat
Smudla_22 Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 mně se líbí -- prostě supersport :D:roker Citovat
odee Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Taky hlasuju pro supersport. Mě se nikdy nelíbil ani Countach, ale stejně ten desing miluju. Jenom při každým dalším obrázku novýho lamba si říkám: Kam se proboha schovává ta bezpečnost vůči chodcům, kterou EU a vůbec všichni papaláši všude tak strasně propagují? Citovat
poldiss Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 odee: to je jednoduchý, je to nízký a jezdí to rychle, když nabere chodce tak mu jen ufikne nohy pod kolenama a nic se mu nestane jinak teda je to superhnus Citovat
PAJA106 Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 2odee: To s tou bezpečností by jim mělo být ke cti, že se nepose.ou z každé .íčoviny, co si v bruselu usmyslí. Citovat
Háček Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Supersport ? ... snad ne .. pro mě je supersport Aston martin ale určitě ne tohle obludarium Citovat
00stevo00 Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 ja mam rad lamba, ale posledne co sa mi pacilo bolo gallardo... Citovat
odee Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 to Stroza: a právě u toho snu musí zůstat, aby to bylo dokonalý. Viděl když si ho v TG zkoušel James May? Bylo to taky jeho vysněný auto, dokud do něho nesedl a nešel se projet:-D To poldiss: přesně to sem měl na mysli...už sem to tu někde psal při poslední fotce nějakýho lambocabria To paja106: další kdo vystihl mou, asi nepochopenou myšlenku:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.