Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no možná by to na velkejch kolech i vypadalo líp :myslim ale já prostě nesnášim když někdo takhle hrozně oplastuje tak pěkný auto... stačily by XS nárazníky :D

sry, ale fotit někomu auto na tkz. \"WINTER SETUP\" a pak to pomlouvat že na větších kolech by to vypadalo líp...:blablabla:blablabla:blablabla

Ten kluk má i RC,pracuje v HOOTERS baru v PHA a z touhle \"stylingovkou\" objíždí Tuning CUP.... a to auto jě dělaný 4 roky z5, kdy byla jiná doba:-P mám k němu dost výhrad,ale naleštěné a s kolama to vypadá celkem jako celek dobře

Odesláno

Tenkrát sem to Piggymu taky říkal..ale auto bylo po čelním nárazu a chtěl hjolt něco jiného než origo:) tak objednal tohle ze španělska z pojistky:):D nejlepší sou na tom lambo dveře:)

Odesláno

Taky hlasuju pro supersport. Mě se nikdy nelíbil ani Countach, ale stejně ten desing miluju. Jenom při každým dalším obrázku novýho lamba si říkám: Kam se proboha schovává ta bezpečnost vůči chodcům, kterou EU a vůbec všichni papaláši všude tak strasně propagují? :D

Odesláno

to Stroza: a právě u toho snu musí zůstat, aby to bylo dokonalý. Viděl když si ho v TG zkoušel James May? Bylo to taky jeho vysněný auto, dokud do něho nesedl a nešel se projet:-D

To poldiss: přesně to sem měl na mysli...už sem to tu někde psal při poslední fotce nějakýho lambocabria

To paja106: další kdo vystihl mou, asi nepochopenou myšlenku:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...