Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Za tohle bych lamal ruce:roll

http://freee007.rajce.idnes.cz/Buick/

Prodám Buick Skylark 2.8 V6 automat r.v. 1985 Koncern GM s cz doklady a spz (v depozitu).

Nehavarováno.Dovoz Německo (evropská verze,tacho je v milích i KM/H) v ČR najeto cca 1000km,nebylo na žádném srazu.

-Na autě je uděláno spousta práce:

Exteriér - Nárazníky spojeny s karosérií,kliky audi,auto komplet zahlazeno,na kaptu umístěn falešný nasavač,který je modře podsvícen,funkční anténa ve stylu BMW ploutev,originál.Lak nejprve antikorozní,plnič a 2 vrstvy barvy,bylo plánováno ještě rozleštení,zpětná zrcátka F1 chrom,Cromové přední mlhovky,Folie,Modré osvícení podvozku a přídavné modré diody v předních světlech - vše na vypínač aby nedráždilo.Interiér - Vůz má klimatizaci-tu jsem netestoval,Kompletně čalouněná palubovka a výplně dveří do žluté koženky,potažený strop,za řidičovou sedačkou je další box na atobaterii kvůly silné muzice,aby se mohlo hrát i při zhasnutém motoru,tato baterie se dá bateriovým vypínačem odpojit aby nesála proud z hlavní baterie a nehrozilo tak,že se nenastartuje,dále je ve vozidlu unístěn měnič napětí z 12v na 220V s vývodem do kastlíku - plánováno pro Playstation a příprava pro Lcd,Jelikož vůz nemá vyhřívané zadní okno je tam el. ofuk okna z BMW e30 Cabrio,Alarm 2xklíč a ovladač.Sportovní volant s logem Buick,sportovní pedály,imitace - láhev NOS,Start tlačítko na klíček,Modré podsvícení budíků a větráků + 2x neonek a stropní světlo svítící modře se smívačem atd.Do vozu investováno okolo 100.000Kč bez muziky.- Případnému kupujícímu mohu ve voze po dohodě za příplatek ponechat komplet Muziku od známé značky JBL - viz foto,téměř nehrané - víceméně v garáži - super zvuk bylo plánováno na DB drag -měření výkonu audia-vše přesně vypočítané na míru.Zástavba vyšla téměř na 40.000Kč.- Vůz má vadu motoru : povystrčená mrazová pojistka - teče voda,někdo to už řešil zřejmě v Německu tím,že tam napatlal silikon,nicméně to vydrželo docela dlouho,dále by bylo potřeba nové těsnění pod hlavou a do oleje se dostal benzín.Dle opraváře nic co by se nedalo vyřešit.Jinak motor běžel velice hezky.Ted jde protočit i krátce nastartovat a zvuk je normální.- nějaké doladování na něm ještě je,ale bude to stát za to.Já už na to bohužel nemám čas,je mi ho líto ale potřebuji místo v garáži.Os. prohlídka v Nové Pace Okr.Jičín není problém.Eko neuhrazeno.Cena 20tis bez muziky s muzikou 35tis.Více foto na http://freee007.rajce.idnes.cz/Buick/#

Jméno:

Telefon:

Buick

776171615

Lokalita: 509 01 Jičín

Cena:

post-6656-1410962838022_thumb.jpg

Odesláno

mě zaráží jedna věc :D nikdy jsem takovýhle auto neviděl ject po silnici, ale na parkovištích a v bazarech jich je mraky :D to skoro vypadá, že majitelé místo aby utráceli za benzín/naftu, radši utratí prachy za tenhle úchvatnej, dechberoucí a jedinečnej \"tuning\" :blicismajlik

Odesláno
mě zaráží jedna věc :D nikdy jsem takovýhle auto neviděl ject po silnici, ale na parkovištích a v bazarech jich je mraky :D to skoro vypadá, že majitelé místo aby utráceli za benzín/naftu, radši utratí prachy za tenhle úchvatnej, dechberoucí a jedinečnej \"tuning\" :blicismajlik

Podle mě jsou na silnicích vidět míň jak v bazarech z toho důvodu, že si nakonec i sám majitel-tuzer řekne:\"Co to je? :blicismajlik \" a šup s tim do bazaru :roll:D

Odesláno
Chudak ten Buick .. :(
Dorazilo mě to ihned na začatku toho románu \"Nárazníky spojeny s karosérií,kliky audi,auto komplet zahlazeno,na kaptu umístěn falešný nasavač,který je modře podsvícen,funkční anténa ve stylu BMW ploutev,originál\" :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...