Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nesouhlasil bych s tím, že si většina lidí nekupuje auto kvůli vzhledu, to by se prodával úplně jiný sortiment. Já myslím, že je to přesně naopak a emoce jsou při koupi auta na 1: místě.

Ale rozhodně souhlasím, že pokud si to nachází zákazníky tak je to v pořádku a nedá se nic namítat. Prostě se jen pokřižuju když projedu okolo a jede se dál ;)

Odesláno

Hlavně majtel tohoto červeného šperku si myslí jak je to úžasný auto a hlavně že to je nevídaná střela :-D !!!! nejednou jsem ho potkal na silnici a málem mi opadalo auto když mě to dravě předjíždělo asi v 90 km/h :-D!

Odesláno

třeba já....:papaSorry, ale v týhle cenový kategorii co - Logana? I dont thing so...dílenský zpracování je o něčem jiným, ale jinak proč ne? Nikoho neurazí.

Dyť tohle přece neni nijak hrozný:myslim

Renault-Thalia_2006_800x600_wallpaper_01.jpg

[upravil dne 13/11/12 10:19 od ZoSo]

Odesláno

No, třeba mě se vůbec nelíbí, ale nejde o ten zprzněnej design, nepěkných aut sou mraky, ale pořád mi nejde do hlavy, čím byli ti borci u renaultu sjetí, když tam dali ty sklápěcí zadní sedačky a přepážku, která má tak malou díru, že tam fakt skoro nic nedáš... Chápu, že ta přepážka zvyšuje torzní tuhost karoserie, ale proč proboha teda nedali normálně pevný sedačky??? Tohleto je jakoby na to auto napsali: sme idioti a nestydíme za to!!!:myslim

Odesláno

tak já vám napovim. Z čeho to auto vychází? Nemělo náhodou sklapovací sedačky? Není náhodou levnější použít již vymyšlený díl než navrhovat nový?

Odesláno

vzhled musí posoudit každý sám , někomu se líbí to někomu hento :D jek bylo řečeno je to jedno z nejlevnějších aut a myslím že tak hrozné není :) drahé auto umí udělat každý :D ale ať sa automobilky ukážů jak si poradijá s cenů :papa

Rči ať si kůpijá toto nové jak 30roků starů 120 nebo fávo nebo podobné vraky .

Odesláno

Taky mě napadalo koupit novou thalii ,místo ojeté 407... Nerozhodoval jsem se ani chvíli :D

Ikdyž je pravda,že ta nova generace už je mnohem hezčí :)

Odesláno

jenomže tohle tady nikdo pochopit nemůže, protože to že je registrovaný na jakemkoli automobilovém foru znamená, že se o svoje auto zajímá. Auta jako Thalia, Logan a spol si kupujou lidi co maj jakejštakejš příjem a to v čem jedou do Globusu neřeší, hlavně že se to dá líznout a stojí to co nejmíň..

Odesláno

tak tak auta tohoto tipu sů prostě stroje na přesun z bodu A do bodu B , někteří lidi prostě tak ty auta vidí neřeší dvou zonovou klimu nebo kožené sedadla či výceprvkovku prostě chců auto které je doveze tam a nazpět , víc je nezajímá :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...