Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A co je na tý tigře špatnýho? Prostě dřív takovej styl byl. To už se sem můžou třeba dát práce Paula Jaraye, co na tom, že v podstatě určil směr moderního automobilismu, když jsou z dnešního pohledu pro některý ty práce nejspíš úsměvný.

A ten kdo tvrdí, že z toho tigra stylu vyrostl, tak jenom lže a jde se stádem. Těšim se, až ta módní vlna \"auto co nejníže, jediná hodnota, co si myslím, že se změnila je světlá výška\" odpluje a ti co to teď propagujou budou hlásat, jak z toho vyrostli...

Odesláno

Ta tigra je náhodou fajn. Dobre spracovaná, pekné kolesá a nič príliš veľké. Ten čo to robil si dal záležať.... a s nevkusom to vôbec nič nemá spokojné... to že to nieje niekoho štýl neznamená že to patrí do nevkusu. i keď aj môj štýl to nieje...:roker

Odesláno
heeen to bude nejaky priaznivec moj ked ma netopyra vpredu :D

ale inak kolesa su fajn.

Mohol by si ho kúpiť, nový batmobil :D.

Odesláno

Tak jako v tehle sekci jsem si myslel ze me uz asi nic neprekvapi ale ten forman je neco proc to ty lidi delaj nechapu tohle je fakt masakr a ta ovladaci konzole tech otocnej cudliku v tom iterieru je taky jak ovladac nekde v dukovanech.

Odesláno
Tak jako v tehle sekci jsem si myslel ze me uz asi nic neprekvapi ale ten forman je neco proc to ty lidi delaj nechapu tohle je fakt masakr a ta ovladaci konzole tech otocnej cudliku v tom iterieru je taky jak ovladac nekde v dukovanech.
Ten ovladač bude asi na Nitro a katapult sedadla spolujezdce:D:D:D
Odesláno

Včera jsem cestou z práce zachytil na kameru hezký kousek :D Bohužel to z toho zaboha nemůžu vyříznout, tak jen přes foťák :mad: Jedná se o 306 cabrio R8 :D

post-9565-14109623582063_thumb.jpg

[upravil dne 20/4/12 08:38 od Andreww]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...