Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z tej stranky skapinam... falosny IC a cervena brzda su top, to pozvarane sanie ani nehovorim, dobre som sa nasmial :D:D ...a zbrusene piesty, uff :D:D:D

Tu skrtiacu klapku na vyfukovom potrubi som akosi nepochopil? Akoze zadymovanie? :aut

[upravil dne 20/9/11 20:09 od Qcko]

Odesláno
tak u tý feldy nejde ani tak o to co tam má,ale že je někdo schopnej tohle vymyslet a prodávat.

já si právě myslím že člověk co dokáže vymyslet a úspěššně prodat takovou blbost a hnus a nevkus jako je nalepovací výfuk je u mě naprostej borec....:super je to fakt debilismus to vůbec vyrobit ale ještě větší si to koupit a proto výrobci tleskám :potlesk

Odesláno

já si myslim že to někdo vyrobí jen z recese a čeká kterej blb to koupí...škoda že takovýho vytuninkmachermaniaka neznám...hned bychmu doporučil 4 lehké sportovní výfuky s jednoduchou montáží...odtrhnozut přitiskonout a jet ;)

Odesláno

spis si myslim ze to maji dobre promyslene aby vydelaly. Hlavni je rychla montaz kterou zvladne i blbec nizka cena a musi se to malinko podobat necemu co se pouzuva na zavodnich specialech

Odesláno
když jsme u těch vejfuků :)

36711_112677098780306_109204525794230_88377_3161432_n.jpg¨

jinak to mondeo si pamatuju, ve sví době to byl děsnej tuning.....

[upravil dne 19/9/11 09:22 od wooody]

Kdyby někdo věděl kde koupit takovouhle koncovku má u mě speciální prémii :papa

Odesláno

www.worst-tuning.cz Jsou tam kategorie - nejlepší je asi performance... a pod každou fotkou je napsáno kolik jich tam je-doporučuji projít všechny..to sem dlouho neviděl.

Odesláno

No pan je sice praštěnej že si to takhle napiše na dveře, ale jinak, ja s tou Pandou jezdim taky, a neda se říct že by to byl nějakej lenochod, když řadiš jak maš tak je to pěkně svižný vozítko;) A to mam dokonce jen 40kw

[upravil dne 20/9/11 23:00 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...