Ferry Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 hele chlapi piste prispevky at predhonime 405kare a 605kare :D Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 Napsán autorem rimmer ste lamky Pockej az se rozepisou vsichni ... :D zustanete daleko za nami Citovat
Dave_k Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Ono o těch 170 registrovanejch 405kařů musí bejt někde znát, ale zase 605kařů je o 58 míň. Přeci jenom 406 je novější vůz a rozkladové procesy se teprve začínají objevovat. [Editován dne 4/5/04 Dave_k] Citovat
Guest ZILA Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 muj pepe zatim je jeste zivej a v poho takze zadnej rozklad doufam:P Citovat
Dave_k Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 O tom píšu. To všechno teprve přijde a pak fórum třeba ovládnou 406kaři (v hloubi duše doufám že se to nestane ). Citovat
Guest ZILA Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 co mislis muzu tankovat metan:papa Citovat
Dave_k Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Jasně foukni ho tam a nastartuj. Potom už jen pozdravuj na Marsu. Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 metan, myslis jako zemni plyn ? to nemuzes, na to musis mit jiny zarizeni a musis to mit schvaleny, do osobaku pokud vim tak to skoro nedavaj, spis jen do autobusu. navic jsou i jiny plnici koncovky, takze to tam nenapumpujes. Sis myslel, ze bys na sachte chytal metan z dolu a jezdil na to jo :D ? Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 Napsán autorem Dave_k O tom píšu. To všechno teprve přijde a pak fórum třeba ovládnou 406kaři (v hloubi duše doufám že se to nestane ). Tak ale nemusime se tu bavit jen o rozpadajicich se autech , treba jsem ted koukal k 605karum a ti tam rozebiraji jestli se zdravi nebo ne :D V to ze moje slecna bude jezdit bez poruch este hodne dlouho samozrejme taky doufam, i kdyz tahne ji uz na podzim na 8let :D Citovat
Guest ZILA Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 ja mam karu 3tejden zdravim a jini nic kromnr jednoho ostravaka s 405:( Citovat
Ferry Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 problem ve zdraveni je ten, ze kdyz na nekoho bliknes tak to bere jako upozorneni na policajty nebo tak a mavat rukou, to zas vetsinou neni videt, protoze se leskne predni sklo Citovat
Dave_k Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 2 Ferry: Copak o to zdravení snad ani nejde. Klidně budu blikat na každou 406ku (jedno jestli novou či starou), ale mám obavu z toho že to stejně pochopí spíše jako \"bacha radar\". Ale pokud mně nějakej \"Lvíček pozdraví odpovím\". Jde o zvyk, a jak sleduju vozidla v obou směrech jízdy tak pažoutů je čím dál víc a to bych mohl nechat dálkový natvrdo, což by ostatním asi vadilo. NAPSAL JSI TO RYCHLEJI. :-( 2 ZILA: Taky nemám žádného nováčka a doufám že problémy budou jen formou únavy kvalitního (doufám) materiálu . [Editován dne 4/5/04 Dave_k] Citovat
Guest ZILA Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 jojo ale vimislet neco at se to chitne to je kumst:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.