Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím - doslechl jsem se, že nějaké 307 mohou shořet od ABS (auto je zagarážované v klidu a vše je de-fakto vypnuté). Co je na tom pravdy a jak je to možné. :myslim

Odesláno

Na 100% byla na toto svolávačka na všechny 307 ať koupené v ČR tak dovezené.Byl jsem na ní také.Auto mám z Francie.Jedná se tam o kabeláž která není dostatečně zabezpečena proti vlhkosti. Mě trvala 3.hodiny.Bez problémů.

[upravil dne 29/12/08 Eťa]

Odesláno

Díky za podané informace, ale stejně nevím zda na mé 307 tato úprava byla provedená, páč jsem to dovezl z Německa v roce 2007 a rok výroby je 5 měsíc r.2002 (potřeboval bych vědět, zda se to týká Všech 307 či jen určitý rok výroby).Předem díky.

Odesláno

Stačí zajed s autem do značkového servisu dát VIN a oni ti hned řeknou jestli byla svolávačka provedena. Já když jsem dovezl auto tak jsem si ho nechal sjed v servisu stálo mě to 560,-kč a řekli mi o něm všechno a hned mi provedli i svolávačky celkem tam byly tři. Svolávačka na ABS byla vyhlášena pokud jsem zjistil letos koncem ledna a platí na všechny 307 bez rozdílu roku výroby. Mě to potvrdili na centrálním servru PEUGEOT Praha. Ať ti to dopadne dobře. Pokud budeš mít se servisem problém napiš meil na centrálu Peugeot do Prahy a oni ti pomůžou.

Odesláno

Hoď sem VIN a zistíme, či bola robená zvolávačka alebo nie.

A k tej akcii.... nebola pre všetky ABS, iba pre ABS 8.0.

Niektoré 307čky mali ešte staršie systémy 5.3 na ktoré sa akcia nevzťahuje :papa

Odesláno

Ja som bol cca pred rokom na zvolávačke.:D

Tam kde je kryt baterky mi pribudla jedna čierna plastová skrinka.

Trvalo to cca 3,5 hod a robili mi naraz až 3 zvolávačky. (tá hlavná zvolávačka ohľadom ABS mi prišla domov poštou)

Odesláno
Původně zaslal: zborda

Můžete se mi prosím podívat podle VIN na ty svolávačky,mám ji ted dovezenou z francie.,moooc díky

VIN : VF33E9HYB84386318

Teba sa žiadna zvolávacia akcia netýka :papa

Odesláno

Děkuji mockrát za podanou informaci - jsem rád, že s tím nikam nemusím a Všem přeji touto cestou pevné zdraví, hodně štěstí a lásky v novém roce a hodně bezpečných km. :papa

Odesláno

Ahoj

Můžete se prosím mrknout ,zda i já musim na svolávačku. VIN : VF 33ERHRH83839152 Díky

Všem přeji hodně zdraví,štěstí a lásky v novém roce 2009 a jízdu bez nehod.:papa

P 307 Break 100kw

Odesláno

Hnusobo, muzu taky poprosit? Auto mam od jara 2008 - dovoz, ABS 8.0 a v te dobe mi bylo receno v Peugeotu, ze zadna svolavacka neni a posledni byla v lete 2007 na cidlo chl. kap. Kdyz pise Eta, ze byla vyhlasena v lednu 08, tak ted nevim...

Predem moc dekuji.

VF33CNFUL84606384

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...