Matuska Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Tak se nám ten krasavec dostal ve statistice spolehlivosti na ostudné 114. místo. Horší už je jen Chrysler PT Cruiser, Seat Arosa a Kia Carnival! Já vím, německý test (TUV) nebude nikdy objektivní k francouzským autům, ale ty výsledky musí alespoň trochu odpovídat realitě. Když už se před 407 dostala i Laguna s mizernou pověstí... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Kým to moje chodí bez problémov tak kašlem na testy. Aspoň si to nekúpi kde-kto. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Kým to moje chodí bez problémov tak kašlem na testy. Aspoň si to nekúpi kde-kto. Přesně moje řeč. Ochcáfku nebo Pašíka má kde jakej cigán Citovat
Matuska Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Od té doby, co mi vyměnili celou převodku řízení si na spolehlivost taky nestěžuju. Ale je fakt, že po té nepříjemné zkušenosti moje důvěra poklesla. A to na dost dlouho. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Matuska Od té doby, co mi vyměnili celou převodku řízení si na spolehlivost taky nestěžuju. Ale je fakt, že po té nepříjemné zkušenosti moje důvěra poklesla. A to na dost dlouho. A myslíš, je to u jinejch značek není? Strejda má VW T5, asi 3 roky, asi 160 000 km. Musel už měnit všechny tlumiče a nedávno mu prasknul unašeč na převodovce. To mi taky normální nepřijde u auta v základu za 1 000 000 Kč Citovat
.mycTD Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Matuska Tak se nám ten krasavec dostal ve statistice spolehlivosti na ostudné 114. místo. Horší už je jen Chrysler PT Cruiser, Seat Arosa a Kia Carnival! Já vím, německý test (TUV) nebude nikdy objektivní k francouzským autům, ale ty výsledky musí alespoň trochu odpovídat realitě. Když už se před 407 dostala i Laguna s mizernou pověstí... hele, a pise se nekde, na zaklade ceho v tom testu hodnoti ty auta? Citovat
pastorek Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: Matuska Tak se nám ten krasavec dostal ve statistice spolehlivosti na ostudné 114. místo. Horší už je jen Chrysler PT Cruiser, Seat Arosa a Kia Carnival! Já vím, německý test (TUV) nebude nikdy objektivní k francouzským autům, ale ty výsledky musí alespoň trochu odpovídat realitě. Když už se před 407 dostala i Laguna s mizernou pověstí... hele, a pise se nekde, na zaklade ceho v tom testu hodnoti ty auta? TUV je obdoba našej STK a tieto štatistiky robí podľa výskytu vážnych závad pri kontrolách. Koľko vážnych závad na počet kontrolovaných vozidiel. Citovat
jozefsv Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 statistika tuv je uplne k nicomu pani.na to ste este neprisli?nemoze vypovedat o skutocnej kazivosti aut. Citovat
.mycTD Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: pastorek TUV je obdoba našej STK a tieto štatistiky robí podľa výskytu vážnych závad pri kontrolách. Koľko vážnych závad na počet kontrolovaných vozidiel. jasne. a jake zavady zjisti na STK? prasklou zarovku, nesoumernost brzd, vymlacene cepy, sjete gumy, pripadne jejich spatny rozmer, nehomologovane folie na sklech, orezly vyfuk, ... jestli tohle nekomu staci, aby si udelal obrazek o spolehlivosti konkretniho typu, tak je sice stastnej clovek, ale jen do doby porizeni vysneneho vozu. vsechny tyhle testy jsou podle me uplne na <> a TUV si potrebuje akorat honit PR. vim z vlastni zkusenosti, ze cim min toho v praci delam, tim vic o tom musim vykazovat tabulek... Citovat
pastorek Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: .mycTD Původně zaslal: pastorek TUV je obdoba našej STK a tieto štatistiky robí podľa výskytu vážnych závad pri kontrolách. Koľko vážnych závad na počet kontrolovaných vozidiel. jasne. a jake zavady zjisti na STK? prasklou zarovku, nesoumernost brzd, vymlacene cepy, sjete gumy, pripadne jejich spatny rozmer, nehomologovane folie na sklech, orezly vyfuk, ... jestli tohle nekomu staci, aby si udelal obrazek o spolehlivosti konkretniho typu, tak je sice stastnej clovek, ale jen do doby porizeni vysneneho vozu. vsechny tyhle testy jsou podle me uplne na <> a TUV si potrebuje akorat honit PR. vim z vlastni zkusenosti, ze cim min toho v praci delam, tim vic o tom musim vykazovat tabulek... Iba som ti odpovedal na otázku podľa čoho robia tú štatistiku. Všetky takéto hodnotenia sú viac-menej mimo. Ak sa budeme baviť o spoľahlivosti tak by to malo byť o neočakávaných poruchách. Ak niekto hodnotí opotrebenie a závady na STK tak potom je to o životnosti dielov a kvalite údržby. Štatistika bola vždy presné sčítanie nepresných údajov. Citovat
denoo Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 ja som videl test tiez od najmenej kazovych po najviac, 407 ma bola na 74 mieste, o tri miesta lepsie bola 206 , ziadny pegueot nebol lepsie ako 60 miesto, Pocet bol od 1-80 , 407 ma kvalitou moc neoslnila asi. Mne ako ide fajn, az na servo ktore drni a teraz nezmyselna hlaska vela vstreknuteho aditiva, dufam ze nezacnu dalsie vyskakovat. Uz len udrzba fap nas vyjde cely mailand Citovat
Matuska Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Matuska Od té doby, co mi vyměnili celou převodku řízení si na spolehlivost taky nestěžuju. Ale je fakt, že po té nepříjemné zkušenosti moje důvěra poklesla. A to na dost dlouho. A myslíš, je to u jinejch značek není? Strejda má VW T5, asi 3 roky, asi 160 000 km. Musel už měnit všechny tlumiče a nedávno mu prasknul unašeč na převodovce. To mi taky normální nepřijde u auta v základu za 1 000 000 Kč Určitě to je i ujiných značek, v tomhle smyslu jsem už odpovídal na mnohé nářky na kvalitu 407. Ale statistika vážných závad 11,2% (letos poprvé po 4 letech od náběhu do výroby, zatímco průměrná hodnota je 5% -Opel Vectra a Hyundai Santa Fé. Nejlepší hodnota je 2%-Toyota Corolla Verso)není pro 407 lichotivá. Dá se ještě namítnout, že kontrolou prošla auta z náběhu výroby. Takže si rok počkáme, jestli auta vyrobená později tu statistiku vylepší. Citovat
brutall Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 německá statistika TUV zahrnuje i výjezdy \"žlutých andělů\" k nepojízdným vozům, a technická kontrola (STK-TUV) v německu se nedá srovnávat s českou popř. slovenskou. myslim-osobně-že jsou ty statistiky oběktivní-pravdivé. Citovat
virnik Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 pokial ta TUV funguje ako naša stk tak no zbohom kde sa spolahlivost meria podla toho kolko šupneš so vačku technikovi tak potom sa nečudujem že v spolahlivosti vyhra auto bez kolies a motora Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.