Guest MMMMM Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Slyšel jsem že to je možné za určitých podmínek , , ,. Citovat
vix Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Katalyzator ! No, vzhledem k tomu, ze vlastne palivo se nespali a vblemca se do vyfuku, kde je dotycny katalyzator. V katalyzatoru se ten benzin usadi. Pak auto chytne, zahreje se potrubi, benzin v katiku vzplane a mas nadherne vypaleny katalyzator. Co to nastartovat startovacima kabelama ? Citovat
Luger Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Věcná: co když ten motor honím přes startér a on ne a ne chytnout... hlídá si jednotka ten benzín, nebo může dojít k témuž? Citovat
Petano Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Tak roztahnout se muze, ale jenom kousek ... vic jak dvacet metru bych to netahal Ale i tak je to dost velkej risk ... Citovat
VP605 Odesláno 3. květen 2004 Odesláno 3. květen 2004 Roztahovat lze, ale každým metrem razantně snižuješ životnost katu. Totéž platí při točení startérem bez nastartování. Neplatí to až tak moc, pokud měříš komprese a náš svíčky ven. Zkrátka, benzín nesmí do katu. Citovat
Jordan Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 bacha! nielen kat sa nici, ale pri roztahovani sa meni napnutie rozvodoveho remena (pokial nemas automaticke napinanie) ten potom moze o ten zub dva preskocit a nemusi to dobre skoncit... Citovat
Marlin Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 no, rozlacovat by se nemelo :D ale kdo to nedela ze Citovat
lexa Odesláno 10. červen 2004 Odesláno 10. červen 2004 Podle toho co mi řekli v různých servisech různí chytráci tak stejně neví jakou životnost má kat tak prý po 80000-120000 jsou katy hin a na emisích to stejně šidí tak je to stejně jedno, nejlepší je kat vytlouct a jezdit bez něho - větší výkon a na emise tam na chvíli dát nový a pak zase výměna z5. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 11. červen 2004 Odesláno 11. červen 2004 2 lexa: tak to je husty nazor Citovat
Sepp Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Da se vsechno - bohuzel neco jen jednou - takze roztahovani nedoporucuji - kabely jsou jistejsi No a k lexovu nazoru se nevyjadruji - i nekteri taci jsou mezi nami Citovat
Driver Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 no ono někdy nic jiného nezbyde než ho vytlouct a jezdit bez něj, protože za nový je to pěkná pálka a u staršího auta je to velká investice Citovat
mrázek dušan Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 podle tachometru mám 150000 (405 1,6 gli), katalyzýtor je původní a emise jsou naprosto parádní. A tachometr v bazaru určitě prošel úpravou. d PS: roztahovat ano, ale krátkou vzdálenost. Rozhodně ne v zimě. kdy je -25 a experti vlečou auta desítky metrů. Rozvoďák je choulostivý. Ale už jsme viděl úspěšně roztahovat diesel (ne peggy). A dokonce několik dní po sobě, když byly mrazy. Citovat
mArda Odesláno 16. červen 2004 Odesláno 16. červen 2004 Jakékoli auto s elektronickým řízením (elektronická řídící jednotka) není možné roztahnutím nastartovat! To je jen přežitek z dob karburátorů. Zkuste si z kopce vypnout motor, zapnout zapalovani a hodit kvalt ... ejhle na vas blikne kontrolka zavady ridici jednotky. Vašich katalyzátorů je mi strašně líto. Já mám nalétáno 140 000 km a mám emise mnohem lepší než je limit. Je to jen o majiteli a jeho blbosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.