Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dacia Sandero- je nutné mít výrobní \"tuctovku\"? Názor na automobily Dacia.

Dacia Sandero- je nutné mít výrobní "tuctovku"? Názor na automobily Dacia.  

1. 1. Dacia Sandero- je nutné mít výrobní "tuctovku"? Názor na automobily Dacia.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PnR

nikto sa nevyjadril ohladom tej zadnej napravy, co som pisal na minulej strane..

Sandero, Logan a Logan MCW = podvozek totožný, nejsem si jist jaký model, ale je to od Nissanu. A co se týká 306, někdy se unaví, jak tomu bylo i u 205,405, ale když je dobrá, je k nezaplacení :super

[upravil dne 28/12/08 jarajarda]

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Teď sedím v práci a Sandero Stepway vyvolalo menší vlnu obdivu a zklamání, že něco takového nebude zřejmě vůbec pro náš trh připadat v úvahu...

Njn, chýbajú nám tie koka plantáže :(

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Teď sedím v práci a Sandero Stepway vyvolalo menší vlnu obdivu a zklamání, že něco takového nebude zřejmě vůbec pro náš trh připadat v úvahu...

Njn, chýbajú nám tie koka plantáže :(

:D

Odesláno

Mimochodem taková poznámka z praxe- Dacia je na servise pouze ze dvou důvodů.

A) jde na garančku

B) někdo ji zbořil

Jinak ji tam nevidíme. JO, možná tak s prasklejma žárovkama, ale je tam tak luxusní místo, že by si je sám nevyměnil leda blb.

Můj kolega jel do servisu s Loganem, protože mu nechtěl akcelerovat. Bylo to zmuchlaným koberečkem pod pedálem plynu:D:D.

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

Mimochodem taková poznámka z praxe- Dacia je na servise pouze ze dvou důvodů.

A) jde na garančku

B) někdo ji zbořil

Jinak ji tam nevidíme. JO, možná tak s prasklejma žárovkama, ale je tam tak luxusní místo, že by si je sám nevyměnil leda blb.

Můj kolega jel do servisu s Loganem, protože mu nechtěl akcelerovat. Bylo to zmuchlaným koberečkem pod pedálem plynu:D:D.

:D:D To se může stát u jakýhokoli auta, člověk si na to holt musí dávat pozor, to není výrobní vada, vada je mezi volantem a sedačkou:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mi osobně se Sandero moc líbí, design bych u tohoto auta hodnotil za 1*, interier taky není špatný, myslím že na levný auto se povedl jak vzhledem, má to šmrnc, tak i provedení je solidní. Bohužel nemůžu hodnotit osobně jízdní vlastnosti, ale viděl jsem několik testů časopisů a dopadlo vesměs dobře. Já dávám tomuto autíčku za 1 :). Je mi velmi sympatické.

Odesláno

Sandero jako takove se me taky libi , jen ta priplatkova cena s neho dela docela drahy vus .

Jinak srovnavat Getz s I30 snad nejde ? mozna Ceed :) I30 a Sandero - ale v tom pripade vyhraje u me Ceed

Logan v kombi verzi je velice pekny , ale osobne bych ho na soukrome jezdeni nechtel

Urenaultu me prekvapil Kaleos , svou vybavou a systemem 4x4 , jen je docela tvrdy (uvidime jak se bude kazit)

U Renaultu bych si vybral asi jen Lagunu kombi (srovnatelna s 407 SW) , libi se me klidny motor a docel adost mista vepredu , ale ja z vrancouske trojky zustanu u C5 kombi to zustalo snad posledni pohodl velke kombi.

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Sandero jako takove se me taky libi , jen ta priplatkova cena s neho dela docela drahy vus .

Jinak srovnavat Getz s I30 snad nejde ? mozna Ceed :) I30 a Sandero - ale v tom pripade vyhraje u me Ceed

Logan v kombi verzi je velice pekny , ale osobne bych ho na soukrome jezdeni nechtel

Urenaultu me prekvapil Kaleos , svou vybavou a systemem 4x4 , jen je docela tvrdy (uvidime jak se bude kazit)

U Renaultu bych si vybral asi jen Lagunu kombi (srovnatelna s 407 SW) , libi se me klidny motor a docel adost mista vepredu , ale ja z vrancouske trojky zustanu u C5 kombi to zustalo snad posledni pohodl velke kombi.

já bych neřekl že je drahý vůz, když si spočítáš nejdražší sandero s nejsilnějším motorem a max výbavou příplatkovou, jsi na nějakých 320tis a za ty prachy nemáš ani základní fabii bez ničeho a fabka v te vybávě je o 100tis dražší

Odesláno
Původně zaslal: Kelfik

já bych neřekl že je drahý vůz, když si spočítáš nejdražší sandero s nejsilnějším motorem a max výbavou příplatkovou, jsi na nějakých 320tis a za ty prachy nemáš ani základní fabii bez ničeho a fabka v te vybávě je o 100tis dražší

Se silnější naftovou 1.5 DCI 85koní by to asi bylo hodně zajímavé i z hlediska spotřeby, TDI je cenově jinde.

Odesláno

Koleos, ne Kaleos :aut

Mimochodem přivezli nám teď novýho Megana....náááádhera...tohle auto se jim fakt povedlo:super

[upravil dne 10/1/09 jarajarda]

Odesláno

Takze, co si myslim o dacii, nevim jak konkterne tenhle model, ale logan a nebo solenza mi prijdou docela sileny, design hrozny, interier stejne tak, mista na rozdavani taky neni. A zakladni vybava, mno na dnesni dobu min nez chuda! Samozrejme za ty prachy je to jiste lakave, ale spis pro nekoho, kdo bere auto jako spotrebni vec. Neni to pro nas srdcare! Ja osobne bych si raci koupil poradne vybavenou ojetinu z vyssi stredni tridy, nez noveho logana. Zase si treba ale dokazu predstavit meho otce a nebo bratra, kteri by si logana klidne koupily. Mozna jsem jeste mladej, blbej a plnej idealu, ale tak to je. Spolehlivost je urcite velke plus, ale zase myslim ze dost na ukor ostatnich veci. Proti automobilce jako takove nic nemam a pokud vyrobi pekne luxusnejsi auto a nebo poradny sportak :D tak nebudu mit problem si ho koupit, ale do te doby me nemaji cim oslovit. A kdo vi, jestli to tak i nezustane, jelikoz auto vybiram i srdcem a Dacia mi nic nerika, stejne treba jako audi, renault nebo skoda...

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Takze, co si myslim o dacii, nevim jak konkterne tenhle model, ale logan a nebo solenza mi prijdou docela sileny, design hrozny, interier stejne tak, mista na rozdavani taky neni. A zakladni vybava, mno na dnesni dobu min nez chuda! Samozrejme za ty prachy je to jiste lakave, ale spis pro nekoho, kdo bere auto jako spotrebni vec. Neni to pro nas srdcare! Ja osobne bych si raci koupil poradne vybavenou ojetinu z vyssi stredni tridy, nez noveho logana. Zase si treba ale dokazu predstavit meho otce a nebo bratra, kteri by si logana klidne koupily. Mozna jsem jeste mladej, blbej a plnej idealu, ale tak to je. Spolehlivost je urcite velke plus, ale zase myslim ze dost na ukor ostatnich veci. Proti automobilce jako takove nic nemam a pokud vyrobi pekne luxusnejsi auto a nebo poradny sportak :D tak nebudu mit problem si ho koupit, ale do te doby me nemaji cim oslovit. A kdo vi, jestli to tak i nezustane, jelikoz auto vybiram i srdcem a Dacia mi nic nerika, stejne treba jako audi, renault nebo skoda...

logan a nebo solenza mi prijdou docela sileny, design hrozny, interier stejne tak

Co se týká Solenzy, hrůza, s tím Logan už nemá nic společného, design a interier jsou věcí vkusu.

mista na rozdavani taky neni

Ale tohle je teda blábol:D:D:D:D Je vidět, že jsi v tom nikdy neseděl.

Jinak já taky radši vybavenější starší, než nové a holé, ale někomu to nevadí.

Odesláno

logan a nebo solenza mi prijdou docela sileny, design hrozny, interier stejne tak

Co se týká Solenzy, hrůza, s tím Logan už nemá nic společného, design a interier jsou věcí vkusu.

nesedel - to nepopiram - nenasel jsem tu odvahu :D:D ale solenza je teda pekne mala uz pri pohledu z venku, natoz ze vnitr.

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

nesedel - to nepopiram - nenasel jsem tu odvahu :D:D ale solenza je teda pekne mala uz pri pohledu z venku, natoz ze vnitr.

Solenzu sem nepleť :aut Ta se prej sr_la neuvěřitelně moc...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...