Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dacia Sandero- je nutné mít výrobní \"tuctovku\"? Názor na automobily Dacia.

Dacia Sandero- je nutné mít výrobní "tuctovku"? Názor na automobily Dacia.  

1. 1. Dacia Sandero- je nutné mít výrobní "tuctovku"? Názor na automobily Dacia.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Nutno říct, že Dacia Sandero je mimořádně zdařilé auto, ale že může vypadat až takhle hezky, to by mne snad ani nenapadlo :D Fotky jsou z Německého serveru mobile.de, jen je otázkou, kdo by u nás měl zájem si koupit takové auto za cenu okolo 350tis, když většina zákazníků kouká především po modelu se základní, nebo střední výbavou..

Foto 1- sociálek v základu.

Jak se díváte na automobily Dacia? (Logan, Logan MCV, Sandero)

Pokud zvolíte možnost poslední, proč? Zajímá mne váš názor, pokud možno něčím podložený, díky.

[upravil dne 27/12/08 jarajarda]

post-0-1410960384954_thumb.jpg

Odesláno

Dal jsem první možnost, páč jsem nevěděl, jestli se to vztahuje na Dacii jako takovou, ale měl jsem možnost najet několik desítek kiláků v Loganu 1.4 MPi (r.v. 05) a za ty peníze je to fakt slušnej kočár. Navíc kdyby to kámošce v Dubskejch zatáčkách neklouzlo a nehupsla do příkopu, tak s tim doteď nemá jedinej problém. Jedinou slabost bych viděl v kufru (ač jinak prostorově velkym) a měkkym laku...

EDIT: Včera jsem potkal Sandero na silnici a v reálu vypadá líp, než na fotkách:super Až ho budou dělat v kombálu a 405 mi sama řekne sbohem (páč sám se jí zbavit nehodlám), bude to horkej adept na jejího nástupce;)

[upravil dne 27/12/2008 Dundee]

Odesláno

mno jelikož vím jaké trubky posíláme do rumunský fabriky, která tam z nich montuje výfuky pro tyhle auta, si to určitě nekoupím

nechci říct, že by byly trubky špatné, ale nejsou tak dobré jako dejme tomu pro leistritz or eberspaecher :cool:

nemyslím tím kvalitu !!!! ale třídu oceli

tydle levný roury bere i kolín a VW;)

[upravil dne 27/12/08 punkac]

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Dal jsem první možnost, páč jsem nevěděl, jestli se to vztahuje na Dacii jako takovou, ale měl jsem možnost najet několik desítek kiláků v Loganu 1.4 MPi (r.v. 05) a za ty peníze je to fakt slušnej kočár. Navíc kdyby to kámošce v Dubskejch zatáčkách neklouzlo a nehupsla do příkopu, tak s tim doteď nemá jedinej problém. Jedinou slabost bych viděl v kufru (ač jinak prostorově velkym) a měkkym laku...

EDIT: Včera jsem potkal Sandero na silnici a v reálu vypadá líp, než na fotkách:super Až ho budou dělat v kombálu a 405 mi sama řekne sbohem (páč sám se jí zbavit nehodlám), bude to horkej adept na jejího nástupce;)

[upravil dne 27/12/2008 Dundee]

Nebudou Dane, protože Sandero je jen karosářská Varianta Loganu, kombi je jen Logan MCV, který ve verzi Arctica dostal interiér Sandera, stejně jako sedan, který ho má už ve všech výbavách.

Odesláno

Mimochodem taková poznámka z praxe- Dacia je na servise pouze ze dvou důvodů.

A) jde na garančku

B) někdo ji zbořil

Jinak ji tam nevidíme. JO, možná tak s prasklejma žárovkama, ale je tam tak luxusní místo, že by si je sám nevyměnil leda blb.

Odesláno
Původně zaslal: punkac

mno jelikož vím jaké trubky posíláme do rumunský fabriky, která tam z nich montuje výfuky pro tyhle auta, si to určitě nekoupím

nechci říct, že by byly trubky špatné, ale nejsou tak dobré jako dejme tomu pro leistritz or eberspaecher :cool:

Já nehodnotím materiál, jde mi o to, co si myslíš o hotovém produktu za ty peníze, pokud jsi zkusil.

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: punkac

Já nehodnotím materiál, jde mi o to, co si myslíš o hotovém produktu za ty peníze, pokud jsi zkusil.

ty auta jsou za ty peníze velmi líbivé. Kolega má Logana, ve kterým mě jednou svezl, živé to moc nebylo, dílenské zpracování počátek 90. let ve škodovce a to to byla funglovka

Mě to k srdci nepřirostlo, tím neříkám, že si to svůj okruh lidí nenajde

Odesláno

Otázkou (ne pro mě - takový peníze mít na auto nikdy nebudu) stále zůstává, zda koupit nový auto téhle třídy, nebo za stejný prachy ojetý auto vyšší třídy :myslim

Jinak, co se vzhledu týká, tak s ním nemám problém, ale 308 je 308:D

Odesláno

chybi me varianta , zkousel jsem videl jsem vřele doporučuji , kdo koupi fabku ,getze,i30,apod tak je u me divnej . Dacia uz je v podstate renault a to je vlastne francouz jako peugeot , takze supr:super

jinak jsem hlasoval za a)

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Otázkou (ne pro mě - takový peníze mít na auto nikdy nebudu) stále zůstává, zda koupit nový auto téhle třídy, nebo za stejný prachy ojetý auto vyšší třídy :myslim

Jó 308, tajná láska do budoucna....:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

chybi me varianta , zkousel jsem videl jsem vřele doporučuji , kdo koupi fabku ,getze,i30,apod tak je u me divnej . Dacia uz je v podstate renault a to je vlastne francouz jako peugeot , takze supr:super

jinak jsem hlasoval za a)

Náročné nenadchne, ale kdybych chtěl nové spolehlivé a levné auto..:super

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

:xvul 308 ma podle mě pěkný design ( vyjma zpětných zrcátek), ovšem to parkování s SW je takové zatím nic moc. Snad se to poddá;)

Sandero se mi líbí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...