Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Já mimo jiné dostal ty nástěnné hodiny BTW: Heč vendi :D:D Citovat
permonik7 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Mně naježil hlavně ohromnou radost;) Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Prásknu Wlka:bacha Tohle nám nechal Ježura v garáži:ticho Sice stav nic extra, ale tiše závidím, pokladnička, ale udělala by mi neskutečnou radost:) P.S. nechce se váš Ježíšek stavit ještě u nás? Mě by stačilo i na špalkách, nejsem náročnej:D:D Jojo, T16 je T16, to se Ti povedlo ch.i.n.ch.i.l.k.o :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
jiri.wolf Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Jj, ježíškovi se to móóóc povedlo. Radost převeliká Ještě jendou veřejné díky! Citovat
Marlin Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 Mně naježil hlavně ohromnou radost;) ze by se konecne nekdo rozhoupal.... Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: permonik7 Mně naježil hlavně ohromnou radost;) ze by se konecne nekdo rozhoupal.... Kámo radši Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: jiri.wolf Jj, ježíškovi se to móóóc povedlo. Radost převeliká Ještě jendou veřejné díky! Hele nemá ta 405 nějakou značku jako že je tady od nás z východu:myslim Takovou dálku to Ježíšek táhnul a ted do toho bude muset nosit každej rok ještě pytel prachů:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: jiri.wolf Jj, ježíškovi se to móóóc povedlo. Radost převeliká Ještě jendou veřejné díky! Přihlásil jsi to ještě? Doufám že nám na to založíš extra vlákno s fotečkama a popisem co tomu je a není Citovat
permonik7 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: permonik7 Mně naježil hlavně ohromnou radost;) ze by se konecne nekdo rozhoupal.... :blablabla:roll Citovat
Dundee Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Origo 16\" Alu Avantage ze 406ky v říjnu:D No a pak ještě novej gauč do obýváku a vysavač pro Moniku:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Dundee Origo 16\" Alu Avantage ze 406ky v říjnu:D No a pak ještě novej gauč do obýváku a vysavač pro Moniku:D:D:D Budou mu sedět:) Citovat
Dundee Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Dundee Origo 16\" Alu Avantage ze 406ky v říjnu:D No a pak ještě novej gauč do obýváku a vysavač pro Moniku:D:D:D Budou mu sedět:) Jj, ale takhle nějak;) (205/50/16) EDIT: Fotomontáž je jen ta pneu;) [upravil dne 27/12/2008 Dundee] Citovat
jiri.wolf Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: jiri.wolf Jj, ježíškovi se to móóóc povedlo. Radost převeliká Ještě jendou veřejné díky! Přihlásil jsi to ještě? Doufám že nám na to založíš extra vlákno s fotečkama a popisem co tomu je a není Jasně, že přihlásil. Od tří od rána jsme tam na tom úřadě stáli... Jinak něco o tom už prožvatlávám v tuningu v T16 :blablabla Citovat
vendelinek Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Já mimo jiné dostal ty nástěnné hodiny BTW: Heč vendi :D:D Jo ty hodiny jsou parádní,a ten lvíček je ,ale tikaji,to bych doma neuspěl:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Pe.Tr Já mimo jiné dostal ty nástěnné hodiny BTW: Heč vendi :D:D Jo ty hodiny jsou parádní,a ten lvíček je ,ale tikaji,to bych doma neuspěl:D prave ze uplne minimalne skoro vubec Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Tak u nás - zcela pochopitelně - Ježura nejvíc pamatoval na \"juniora\", nicméně ani tatík nezústal zkrátka (Švejk ilustrovaný Urbanem, Toulavá kamera 6 a 7 - do sbírky, předešlé díly máme - největším dárkem ale bude dokončená rekonstrukce bytu - tedy bude-li někdy dokončena). Citovat
John Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Tak u mě ježíšek nechal ... ,,malou\" LCD telku a k tomu domácí kino. Ktomu pár drobností na jarního mazlika... a nějaký ty bežný spotřební věci (ponožky,kosmetika atd Citovat
Edison Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Jako příznivci retro stylu mi nadfělil tyto nádherné hodinky: http://ledhodinky.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=6&sName=TX6 . :-) Mimo jiné, pochopitelně. ;-) Citovat
King Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 u mě klasika... nějaký to potřebný oblečení, kterým se dá trefit do vkusu:-) trenýrky, ponožky, něco na nošení na doma... pár drobností pro radost něco drobnýho/potřebnýho do aut.. flashku a taky novou postel, kterou si teda ještě musím složit takže polodárek jinak ostatní větší či menší věci pro radost si ježíím většinou sám a průběžně celej rok Pe.Trovi hodiny .. šlo by někde zjistit kolik za ně? jen jestli nejsou cenově na tom jako originání díly peugeot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.