Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co Vám přinesl Ježíšek ?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Prásknu Wlka:bacha Tohle nám nechal Ježura v garáži:ticho

Sice stav nic extra, ale tiše závidím, pokladnička, ale udělala by mi neskutečnou radost:)

P.S. nechce se váš Ježíšek stavit ještě u nás?:D Mě by stačilo i na špalkách, nejsem náročnej:D:D Jojo, T16 je T16, to se Ti povedlo ch.i.n.ch.i.l.k.o :D:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: jiri.wolf

Jj, ježíškovi se to móóóc povedlo. Radost převeliká :super

Ještě jendou veřejné díky! :aut

Hele nemá ta 405 nějakou značku jako že je tady od nás z východu:myslim Takovou dálku to Ježíšek táhnul a ted do toho bude muset nosit každej rok ještě pytel prachů:D:D:D
Odesláno

Přihlásil jsi to ještě? Doufám že nám na to založíš extra vlákno s fotečkama a popisem co tomu je a není:super

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Dundee

Origo 16\" Alu Avantage ze 406ky v říjnu:D

No a pak ještě novej gauč do obýváku a vysavač pro Moniku:D:D:D

Budou mu sedět:)

Jj, ale takhle nějak;) (205/50/16)

EDIT: Fotomontáž je jen ta pneu;)

[upravil dne 27/12/2008 Dundee]

post-0-14109603851199_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Přihlásil jsi to ještě? Doufám že nám na to založíš extra vlákno s fotečkama a popisem co tomu je a není:super

Jasně, že přihlásil. Od tří od rána jsme tam na tom úřadě stáli... :roker Jinak něco o tom už prožvatlávám v tuningu v T16 :blablabla:blablabla

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Já mimo jiné dostal ty nástěnné hodiny :super

BTW: Heč vendi :P:D:D:D

Jo ty hodiny jsou parádní,a ten lvíček je :super,ale tikaji,to bych doma neuspěl:D

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Pe.Tr

Já mimo jiné dostal ty nástěnné hodiny :super

BTW: Heč vendi :P:D:D:D

Jo ty hodiny jsou parádní,a ten lvíček je :super,ale tikaji,to bych doma neuspěl:D

prave ze uplne minimalne skoro vubec

Odesláno

Tak u nás - zcela pochopitelně - Ježura nejvíc pamatoval na \"juniora\", nicméně ani tatík nezústal zkrátka (Švejk ilustrovaný Urbanem, Toulavá kamera 6 a 7 - do sbírky, předešlé díly máme - největším dárkem ale bude dokončená rekonstrukce bytu - tedy bude-li někdy dokončena).

Odesláno

Tak u mě ježíšek nechal ... ,,malou\" LCD telku a k tomu domácí kino.

Ktomu pár drobností na jarního mazlika... :) a nějaký ty bežný spotřební věci (ponožky,kosmetika atd :):D

Odesláno

u mě klasika... nějaký to potřebný oblečení, kterým se dá trefit do vkusu:-) trenýrky, ponožky, něco na nošení na doma... pár drobností pro radost

něco drobnýho/potřebnýho do aut.. flashku a taky novou postel, kterou si teda ještě musím složit :) takže polodárek :D

jinak ostatní větší či menší věci pro radost si ježíím většinou sám a průběžně celej rok :D

Pe.Trovi hodiny :super.. šlo by někde zjistit kolik za ně? jen jestli nejsou cenově na tom jako originání díly peugeot :o:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...