Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vánoční kapřík ve vaně..

Recommended Posts

Odesláno

mame ve sklepe starou litinovou vanu, takze tam dve rybky - kapr a amur byli od minuleho pondeli, aby se trosku vyplavali, proste aby prestali smrdet... vcera jsem je klepl, byli krasne vycisteni :) uz se nemuzu dockat...

Odesláno

Než bojovat s kaprem \"o život\", přijde mi rozumnější nechat si ho zabít, vyvrhnout a rozpůlit přímo na stánku - takže naši 3 kapři už to měli za sebou cca 10 minut po zakoupení.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Kouďáku, a já myslel, že jde o Tebe jakožto o hbitého kapříka ve vodě!

Bejvávalo Marceli... :(

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Původně zaslal: Marcel505

Kouďáku, a já myslel, že jde o Tebe jakožto o hbitého kapříka ve vodě!

Bejvávalo Marceli... :(

Ale nepovídej! Snad jsi nezanevřel na kapřice?

Odesláno

tak to my jsme kapra nikdy neměli a ani ho mít nebudem... Vánoce jsou svátky klidu a míru a u nás by na to nikdo nebyl ho zabít...:P chudák...:nevim mamka koupila nějakou rybu a myslela si že bude vykuchaná a vona nebyla a měla ještě hlavu a nikdo ji nechtel vodříznout...:D tak jsme ještě zkoušeli jestli by ji kocour nesežral

a prej taky nee..:myslim:D:D:D

[upravil dne 25/12/08 P.avel]

Odesláno
Původně zaslal: budvar

No tyhlety svátky Vánoc s náměstíma plný krve není podle mě jako ideál, ale proti gustu žádnej dišputát :papa Ke mě do vany by to teda nesmělo :super Ble...

Presne tak, misto abych zral rybu, to se radsi ozeru sam ;-)

Odesláno
Původně zaslal: budvar

No tyhlety svátky Vánoc s náměstíma plný krve není podle mě jako ideál, ale proti gustu žádnej dišputát :papa Ke mě do vany by to teda nesmělo :super Ble...

:) krom bílé barvy auta a stejných pokliček máme koukám i společný názor na kapra v naší vaně:D ble-bych ji snad měsíc vyvařovala:myslim..krom toho..nemohla bych to udělat:bojim připravit ho o život:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...