Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiež uvažujem o tých Philipskách, len neviem ako je to u nich s tou životnosťou :myslim.... lebo tie ceny oproti Osramkám sú tak 660 - 700 Sk... ale samozrejme, že tu ide hlavne o tú životnosť - však predsa keď mi tá Philipska vydrží len o polovicu viac ako tá Osramka, tak sa to oplatí.... :papa

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Mimochodom 100W žiarovky sú zakázané pre cestnú premávku.

Predchádzajúci majiteľ môjho auta ich tiež používal. Káble boli stvrdnuté, lámala sa izolácia a konektory žiaroviek boli vyhriate.

Ved uvidim ci stihnem vymenit kable tento rok za hrubsie alebo ak bude nejake to Euro navyse tak to isti Devil Eyes a nejake poriadne xenony. Ale aj tak ak budete pocut ze v okoli Ruzomberka nieco vyhorelo tak som to bol ja.:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ja som kupil P206 s philipskami pred 6 mesiacmi. Chalan mal na tom najazdene uz celkom dost. Ja som najazdil doteraz 20k (vzdy zapnute) a stale svietia :-) Takze som spokojny so zivotnostnou:-)

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Mimochodom 100W žiarovky sú zakázané pre cestnú premávku.

Predchádzajúci majiteľ môjho auta ich tiež používal. Káble boli stvrdnuté, lámala sa izolácia a konektory žiaroviek boli vyhriate.

Ved uvidim ci stihnem vymenit kable tento rok za hrubsie alebo ak bude nejake to Euro navyse tak to isti Devil Eyes a nejake poriadne xenony. Ale aj tak ak budete pocut ze v okoli Ruzomberka nieco vyhorelo tak som to bol ja.:D

inak doraabane \"xenony\" buduu kontrolovanee a pokutovanee :roker

niiiic v zlom ale moc svietia aj podla mna do ocii a oslepujuuu :myslim

Odesláno
Původně zaslal: buga

to iste mi vravel aj otec asi pred tyzdnom, alebo dvoma... ze nech si ich radsej nedavam, a aj tak dorabane nesvietia tak dobre, ako ked su original... :)

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

to iste mi vravel aj otec asi pred tyzdnom, alebo dvoma... ze nech si ich radsej nedavam, a aj tak dorabane nesvietia tak dobre, ako ked su original... :)

1) dodělávané xenony byly pokutované skoro vždycky, když nebyl nějaký policajt líný to řešit. Prostě to nemá homologaci a to stačí. Jen to teďka nějaký mamlas rozmáznul v televizi a objevil Ameriku.

2) dodělávané xenony vůbec nemusí oslňovat, záleží na tom, jakou si s tím dáš práci. Pokud do klasického reflektoru jen frkneš výbojku, tak to bude oslňovat vždy. Pokud máš projektorovou optiku a pohraješ si s ohniskem výbojek a s nastavením výšky (a v krajním případě tvarem clonky), není důvod, proč by to mělo oslňovat víc, než originální xenony. Nesvítí to úplně tak dobře, jako originály, protože kvalita projektorů v tuningových světlech je, slušně řečeno, čínská. Ale furt to bude svítit líp, než se žárovkama.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: mindwipe

1) dodělávané xenony byly pokutované skoro vždycky, když nebyl nějaký policajt líný to řešit. Prostě to nemá homologaci a to stačí. Jen to teďka nějaký mamlas rozmáznul v televizi a objevil Ameriku.

2) dodělávané xenony vůbec nemusí oslňovat, záleží na tom, jakou si s tím dáš práci. Pokud do klasického reflektoru jen frkneš výbojku, tak to bude oslňovat vždy. Pokud máš projektorovou optiku a pohraješ si s ohniskem výbojek a s nastavením výšky (a v krajním případě tvarem clonky), není důvod, proč by to mělo oslňovat víc, než originální xenony. Nesvítí to úplně tak dobře, jako originály, protože kvalita projektorů v tuningových světlech je, slušně řečeno, čínská. Ale furt to bude svítit líp, než se žárovkama.

no moze byt, az tak sa nevyznam, skor vobec :D

ale podla mna vacsie percento su ti, ktory sa s tym xenonom nepohraju uplne a nenastavia to dobre... :cool:

Odesláno

To akoze prestavbove sady niesu schvalene ? Ci ako ? Teda na Slovensku...

No samozrejme že niesu schvalene,nikdy neboli a podla mna ani nikdy nebudu ale to nemeni nič na tom že ja si ich tam dam!:roker:D
Odesláno
Původně zaslal: antal

No samozrejme že niesu schvalene,nikdy neboli a podla mna ani nikdy nebudu ale to nemeni nič na tom že ja si ich tam dam!:roker:D

Neuvažoval si niekedy prečo niesú schválené?

Určite to má dôvody a o nich tu je toho popísané spústa.

Odesláno

Původně zaslal: antal

Neuvažoval si niekedy prečo niesú schválené?

Určite to má dôvody a o nich tu je toho popísané spústa.

pastorek:to je otazka na mna?samozrejme viem prečo niesu schvalene,nie každy ma na to stavanu parabolu,ostrekovače svetiel a automaticku regulaciu vyšky.
Odesláno
Původně zaslal: blavak8

Odporucam, pokial ide o kupu prestavbovych xenonovych sad na tejto adrese: http://www.gsmalarm.sk/index.php?main_page=index&cPath=543_545 Dovolil som si aj ja objednat H7 8000K, cena dobra a svietia perfektne, a dokonca ani nikoho neoslnujem, otestoval som si to.

Keby som mal zapisane v technicaku ze to mam odskusane :D tak ich berem. Inak pri prestavbe musi auto mat ostrekovace svetiel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...