janci77 Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Tiež uvažujem o tých Philipskách, len neviem ako je to u nich s tou životnosťou .... lebo tie ceny oproti Osramkám sú tak 660 - 700 Sk... ale samozrejme, že tu ide hlavne o tú životnosť - však predsa keď mi tá Philipska vydrží len o polovicu viac ako tá Osramka, tak sa to oplatí.... Citovat
JuloI Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 Čítal som ze tie philips vynikajú aj životnosťou ale chcel som zistiť či s tým má niekto skúsenosť že je to pravda. Ale ja ich kúpim a uvidím Citovat
Gitarista001 Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: pastorek Mimochodom 100W žiarovky sú zakázané pre cestnú premávku. Predchádzajúci majiteľ môjho auta ich tiež používal. Káble boli stvrdnuté, lámala sa izolácia a konektory žiaroviek boli vyhriate. Ved uvidim ci stihnem vymenit kable tento rok za hrubsie alebo ak bude nejake to Euro navyse tak to isti Devil Eyes a nejake poriadne xenony. Ale aj tak ak budete pocut ze v okoli Ruzomberka nieco vyhorelo tak som to bol ja. Citovat
Accounter Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Ja som kupil P206 s philipskami pred 6 mesiacmi. Chalan mal na tom najazdene uz celkom dost. Ja som najazdil doteraz 20k (vzdy zapnute) a stale svietia :-) Takze som spokojny so zivotnostnou:-) Citovat
buga Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: Gitarista001 Původně zaslal: pastorek Mimochodom 100W žiarovky sú zakázané pre cestnú premávku. Predchádzajúci majiteľ môjho auta ich tiež používal. Káble boli stvrdnuté, lámala sa izolácia a konektory žiaroviek boli vyhriate. Ved uvidim ci stihnem vymenit kable tento rok za hrubsie alebo ak bude nejake to Euro navyse tak to isti Devil Eyes a nejake poriadne xenony. Ale aj tak ak budete pocut ze v okoli Ruzomberka nieco vyhorelo tak som to bol ja. inak doraabane \"xenony\" buduu kontrolovanee a pokutovanee niiiic v zlom ale moc svietia aj podla mna do ocii a oslepujuuu Citovat
mindwipe Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: buga inak doraabane \"xenony\" buduu kontrolovanee a pokutovanee niiiic v zlom ale moc svietia aj podla mna do ocii a oslepujuuu to iste mi vravel aj otec asi pred tyzdnom, alebo dvoma... ze nech si ich radsej nedavam, a aj tak dorabane nesvietia tak dobre, ako ked su original... Citovat
Fakir Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: mindwipe Původně zaslal: buga inak doraabane \"xenony\" buduu kontrolovanee a pokutovanee niiiic v zlom ale moc svietia aj podla mna do ocii a oslepujuuu to iste mi vravel aj otec asi pred tyzdnom, alebo dvoma... ze nech si ich radsej nedavam, a aj tak dorabane nesvietia tak dobre, ako ked su original... 1) dodělávané xenony byly pokutované skoro vždycky, když nebyl nějaký policajt líný to řešit. Prostě to nemá homologaci a to stačí. Jen to teďka nějaký mamlas rozmáznul v televizi a objevil Ameriku. 2) dodělávané xenony vůbec nemusí oslňovat, záleží na tom, jakou si s tím dáš práci. Pokud do klasického reflektoru jen frkneš výbojku, tak to bude oslňovat vždy. Pokud máš projektorovou optiku a pohraješ si s ohniskem výbojek a s nastavením výšky (a v krajním případě tvarem clonky), není důvod, proč by to mělo oslňovat víc, než originální xenony. Nesvítí to úplně tak dobře, jako originály, protože kvalita projektorů v tuningových světlech je, slušně řečeno, čínská. Ale furt to bude svítit líp, než se žárovkama. Citovat
buga Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: mindwipe Původně zaslal: buga inak doraabane \"xenony\" buduu kontrolovanee a pokutovanee niiiic v zlom ale moc svietia aj podla mna do ocii a oslepujuuu to iste mi vravel aj otec asi pred tyzdnom, alebo dvoma... ze nech si ich radsej nedavam, a aj tak dorabane nesvietia tak dobre, ako ked su original... 1) dodělávané xenony byly pokutované skoro vždycky, když nebyl nějaký policajt líný to řešit. Prostě to nemá homologaci a to stačí. Jen to teďka nějaký mamlas rozmáznul v televizi a objevil Ameriku. 2) dodělávané xenony vůbec nemusí oslňovat, záleží na tom, jakou si s tím dáš práci. Pokud do klasického reflektoru jen frkneš výbojku, tak to bude oslňovat vždy. Pokud máš projektorovou optiku a pohraješ si s ohniskem výbojek a s nastavením výšky (a v krajním případě tvarem clonky), není důvod, proč by to mělo oslňovat víc, než originální xenony. Nesvítí to úplně tak dobře, jako originály, protože kvalita projektorů v tuningových světlech je, slušně řečeno, čínská. Ale furt to bude svítit líp, než se žárovkama. no moze byt, az tak sa nevyznam, skor vobec ale podla mna vacsie percento su ti, ktory sa s tym xenonom nepohraju uplne a nenastavia to dobre... Citovat
Gitarista001 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 To akoze prestavbove sady niesu schvalene ? Ci ako ? Teda na Slovensku... Citovat
antal Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: Gitarista001 To akoze prestavbove sady niesu schvalene ? Ci ako ? Teda na Slovensku... No samozrejme že niesu schvalene,nikdy neboli a podla mna ani nikdy nebudu ale to nemeni nič na tom že ja si ich tam dam! Citovat
virnik Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 philisky mozem odporučit ja mam nigth guide a svietia perfektre a mam ich od oktobra a zatial držia Citovat
pastorek Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: antal Původně zaslal: Gitarista001 To akoze prestavbove sady niesu schvalene ? Ci ako ? Teda na Slovensku... No samozrejme že niesu schvalene,nikdy neboli a podla mna ani nikdy nebudu ale to nemeni nič na tom že ja si ich tam dam! Neuvažoval si niekedy prečo niesú schválené? Určite to má dôvody a o nich tu je toho popísané spústa. Citovat
Gitarista001 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 No co uz budem mat len Devil Eyes. Citovat
antal Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: antal Původně zaslal: Gitarista001 To akoze prestavbove sady niesu schvalene ? Ci ako ? Teda na Slovensku... No samozrejme že niesu schvalene,nikdy neboli a podla mna ani nikdy nebudu ale to nemeni nič na tom že ja si ich tam dam! Neuvažoval si niekedy prečo niesú schválené? Určite to má dôvody a o nich tu je toho popísané spústa. pastorek:to je otazka na mna?samozrejme viem prečo niesu schvalene,nie každy ma na to stavanu parabolu,ostrekovače svetiel a automaticku regulaciu vyšky. Citovat
blavak8 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Odporucam, pokial ide o kupu prestavbovych xenonovych sad na tejto adrese: http://www.gsmalarm.sk/index.php?main_page=index&cPath=543_545 Dovolil som si aj ja objednat H7 8000K, cena dobra a svietia perfektne, a dokonca ani nikoho neoslnujem, otestoval som si to. Citovat
pastorek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Gitarista001 No co uz budem mat len Devil Eyes. Tak to by som hodnotil ako rozumný a zodpovedný prístup. Citovat
Gitarista001 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Gitarista001 No co uz budem mat len Devil Eyes. Tak to by som hodnotil ako rozumný a zodpovedný prístup. Co uz mam robit... Citovat
Gitarista001 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: blavak8 Odporucam, pokial ide o kupu prestavbovych xenonovych sad na tejto adrese: http://www.gsmalarm.sk/index.php?main_page=index&cPath=543_545 Dovolil som si aj ja objednat H7 8000K, cena dobra a svietia perfektne, a dokonca ani nikoho neoslnujem, otestoval som si to. Keby som mal zapisane v technicaku ze to mam odskusane tak ich berem. Inak pri prestavbe musi auto mat ostrekovace svetiel. Citovat
Fakir Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: Gitarista001 Inak pri prestavbe musi auto mat ostrekovace svetiel. A automatické nastavení sklonu světel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.