Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Máte niekto skúsenosť so žiarovkami Philips exteme power?

Mal som Osram night ... 90%+ svietili dobre ale vydržia len 2 mesiace ( v obchode vraveli ze len 150h) za tú cenu je to velmi málo. Preto by ma zaujímalo ako sú na tom so životnosťou tie Philips

Odesláno

No neviem ale moje skúsenosti s Osram night breaker sú odlišné. Vydržali mi 14 mesiacov. Synovec ich má v Audine už 15 mesiacov a jazdí denne 140 km.

Nové ma stáli 360 Sk (pár) a vôbec som neváhal. Tá informácia o životnosti 2 mesiace je kravina. Možno nejaké Poľské náhrady ale určite nie originál.

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Ja odporucam NARVA 100/130 W . Teda len tym co pouzivaju H4.

Žárovky s dvojnásobným příkonem nedoporučovat, nebo upozornit, že jsou jen na vlastní nebezpečí.

Odesláno

Ja som ich mal vo Favorite a s tým ako svietili som bol maximálne spokojný. Ale aby som hovoril pravdu, tak to boli 80/100W takže som nemusel menit ani poistku kedže od výroby tam bola 8A. Ale Favorit mal kovové paraboly a v predu bolo sklo, takže k prehriatiu a zdeformovaniu reflektoru nedošlo.

Ale neviem ako by to dopadlo pri týchto plastových....

Guest servisman
Odesláno

veř že by jsi po používání brzy měnil celá světla a ty jsou dražší než u favorita.Záleží na tobě co tam dáš pak nebreč či si nestěžuj

Guest servisman
Odesláno

lepší žárovky nebo xenony je tu o tom psáno plno na foru stačí pohledat.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Žárovky s dvojnásobným příkonem nedoporučovat, nebo upozornit, že jsou jen na vlastní nebezpečí.

Zdovodni preco by si ich nedoporucoval.

Guest servisman
Odesláno

větší zátěž kabely izolace se může roztavit,nehledě žárovka vydává větší teplo roztavené světla čili poškození parabol a nehledě při vážné DN pokud se přijde na žárovky tak v tom lítáš . :aut

Odesláno

Tak to mam jedno ci mi pri dialkovych H2 svieti 2x 55 W alebo pri tlmenych a dialkovych H4 100 - 130 W. Pouzivam ich uz strasne dlho a k nicomu doteraz nedoslo.A kable sa mi ani trochu nehreju. A fizli ti wataz ziaroviek nekontroluju a co sa tyka STK jedine o co im ide je len to aby svetlo svietilo. Ja som s nimi mooooooc spokojny :super

[upravil dne 26.12.2008 Gitarista001]

Guest servisman
Odesláno

jestli ti vedou 2 draty na 2x55 W je něco jiní než jeden drát na 100W :aut

Odesláno

O kable by som sa nebal. na Favorite som to mal a vsetko v pohode a neboli tam hrubsie kable ako tu. Tu je len jeden problem v tom ze tie reflektory su plastove a keby som stal v zapche tak by sa zrejme teplom zdeformovali. U favoritu som sa nemusel bat lebo paraboly boli kovove a v predu bolo sklo.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

jestli ti vedou 2 draty na 2x55 W je něco jiní než jeden drát na 100W :aut

Ak sa nehreju tak to je jedno a mam namontovane aj denne led svietenie takze ja sa moc toho nebojim. Ved tento rok by som mal menit kabelaz takze k prednym svetlam dam urcite hrubsie kable ved istota je istota.

Odesláno
Původně zaslal: JuloI

O kable by som sa nebal. na Favorite som to mal a vsetko v pohode a neboli tam hrubsie kable ako tu. Tu je len jeden problem v tom ze tie reflektory su plastove a keby som stal v zapche tak by sa zrejme teplom zdeformovali. U favoritu som sa nemusel bat lebo paraboly boli kovove a v predu bolo sklo.

a vlétě se k tomu přidá slunko a budeš mít škvarky

Odesláno

Původně zaslal: Fakir

Zdovodni preco by si ich nedoporucoval.

videl si prívodne kabely k H4, na to by sa človek bal zapojť aj 21W smerovky anie svetla ktore beru viac ako 8A:bacha

Odesláno

Mimochodom 100W žiarovky sú zakázané pre cestnú premávku.

Predchádzajúci majiteľ môjho auta ich tiež používal. Káble boli stvrdnuté, lámala sa izolácia a konektory žiaroviek boli vyhriate.

Odesláno

osramky su naprt mal som ich a boly to len 50+ jedna odišla po mesiaci a druha niečo vyše roka teras mam philis nigth guide- maju o 20 metrov dhšiu svietivost a maju trojitu farbu takže oproti iducich nesvetluješ svietia paradne skoro ako dialkove,mam h7 a mam ich 3 mesiace a niesu s nimi problemy možem len odporučit stoja za tie prachy

[upravil dne 28/12/08 virnik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...