alex & marci Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Tak se to nějak mázlo a nevím proč ale teď k věci je tu někdo poblíž Vsetína či Nového Jičína? [upravil dne 21/12/08 alex & marci] Citovat
P607Olda Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Adminovi se asi nelíbil název vlákna. Podruhé už trpělivě odpovídat nebudu, ať si odpovídá ten, kdo to smazal. Citovat
vendelinek Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Chtělo by to lepší nadps,nebo ti to admini smažou,koukni do pravidel tak ty si byl rychlejší [upravil dne 21.12.2008 vendi.stejskal] [upravil dne 21.12.2008 vendi.stejskal] Citovat
P607Olda Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Tady prostě bude pořádek, i kdyby se mělo smazat všechno! Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Kapku smysluplnější název a smysluplnější obsah by neškodil. Případně i do odpovídající sekce (z toho, cos napsal se nepozná vůbec nic relevantního). Citovat
P607Olda Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Jinými slovy - člověk se tady piplá s odpovědí a pak to někdo smázne. Citovat
P607Olda Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 A teď to vlákno vypadá jak výkřiky do tmy. Admine, takhle jsi to chtěl? Citovat
P607Olda Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Jistěže, do rána to bude smazáno všechno. Tentokrát mě to nadzvedlo, protože jsem vypracoval podrobnou odpověď a je v pr... Citovat
alex & marci Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Omlouvám se ale jsem tu dnes poprvé Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Jsem to chtěl napsat.. takho nebijme a poraďme mu... On to jistě opraví, viď. ;-) Ono je vcelku dobré více poslouchat (číst) a až pak, když poznáš jak to kde chodí se zapojit, což se z přečtění několika příspěvků dá vcelku poznat. [upravil dne 21.12.2008 Edison] Citovat
P607Olda Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Jistě, Tobě nikdo nenadává. Ale je tady přísný režim. Vrať se k prvnímu příspěvku, dej EDIT a změň nadpis na \"607 - Power saving mode\" Citovat
alex & marci Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 No jistě prosím!!!!! Citovat
vendelinek Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Tak si to oprav ,jukni do odkazu ,co sem ti poslal,a zbytečně je nedráždi Citovat
P607Olda Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Jsem to chtěl napsat.. takho nebijme a poraďme mu... On to jistě opraví, viď. ;-) Právěže než to stačil opravit a vůbec se domluvit, tak byl odstřelen. To víš, být adminem je mocná zbraň, můžeš umlčet kohokoli dle libovůle, a nezmůže se na odpověď (bude smazána). Citovat
ozzy56 Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 jasně--nováčka sejmi a když se tu píšou pi..viny donekonečna--je to OK !!! Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: P607Olda Původně zaslal: Edison Jsem to chtěl napsat.. takho nebijme a poraďme mu... On to jistě opraví, viď. ;-) Právěže než to stačil opravit a vůbec se domluvit, tak byl odstřelen. To víš, být adminem je mocná zbraň, můžeš umlčet kohokoli dle libovůle, a nezmůže se na odpověď (bude smazána). Já vím. I to se holt stává... Hurá na adminy!!! Hrrrrr na něéééé!!! Uráááááá!!!!! :-DDD Citovat
alex & marci Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Tak jsem to změnil může být takhle? Citovat
hnusoba Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Keď som niekedy potreboval radu ohľadom niečoho na inom fóre, potreboval som to rýchlo a nemal som času hľadať to tak som takisto založil novú tému hoc sa to týkalo veci, ktorá tam už bola niekedy riešená alebo som porušil pravidlá fóra tak NIKDY, podotýkam NIKDY sa mi nestalo, aby to admin zmazal....všade sa upozorňuje len tu sa hneď maže.... Len tu si admini myslia, že človek, ktorý potrebuje radu tak najprv strávi hodinu čítaním pravidiel fóra a hľadaním... Citovat
alex & marci Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Děkuji všem za zastání a doufám že se do toho brzy dostanu ještě jednou díky Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: hnusoba Keď som niekedy potreboval radu ohľadom niečoho na inom fóre, potreboval som to rýchlo a nemal som času hľadať to tak som takisto založil novú tému hoc sa to týkalo veci, ktorá tam už bola niekedy riešená alebo som porušil pravidlá fóra tak NIKDY, podotýkam NIKDY sa mi nestalo, aby to admin zmazal....všade sa upozorňuje len tu sa hneď maže.... Len tu si admini myslia, že človek, ktorý potrebuje radu tak najprv strávi hodinu čítaním pravidiel fóra a hľadaním... Sri, ale na každym foru je hned nahoře odkaz na Nápovědu, kde je i popsáno, jak se no forech chovat. A tohle přečíst není na hodinu, pokud člověk není nějak nemocný či postižený. A kdyby byl, tak i tak to zabere času míň, než pak složitě vysvětlovat, o co mu vlastně jde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.