Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtělo by to lepší nadps,nebo ti to admini smažou,koukni do pravidel

tak ty si byl rychlejší:super

[upravil dne 21.12.2008 vendi.stejskal]

[upravil dne 21.12.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Kapku smysluplnější název a smysluplnější obsah by neškodil. Případně i do odpovídající sekce (z toho, cos napsal se nepozná vůbec nic relevantního).

Odesláno

Jsem to chtěl napsat.. takho nebijme a poraďme mu... On to jistě opraví, viď. ;-) Ono je vcelku dobré více poslouchat (číst) a až pak, když poznáš jak to kde chodí se zapojit, což se z přečtění několika příspěvků dá vcelku poznat.

[upravil dne 21.12.2008 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Jsem to chtěl napsat.. takho nebijme a poraďme mu... On to jistě opraví, viď. ;-)

Právěže než to stačil opravit a vůbec se domluvit, tak byl odstřelen.

To víš, být adminem je mocná zbraň, můžeš umlčet kohokoli dle libovůle, a nezmůže se na odpověď (bude smazána).

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Původně zaslal: Edison

Jsem to chtěl napsat.. takho nebijme a poraďme mu... On to jistě opraví, viď. ;-)

Právěže než to stačil opravit a vůbec se domluvit, tak byl odstřelen.

To víš, být adminem je mocná zbraň, můžeš umlčet kohokoli dle libovůle, a nezmůže se na odpověď (bude smazána).

Já vím. I to se holt stává... Hurá na adminy!!! Hrrrrr na něéééé!!! Uráááááá!!!!! :-DDD
Odesláno

Keď som niekedy potreboval radu ohľadom niečoho na inom fóre, potreboval som to rýchlo a nemal som času hľadať to tak som takisto založil novú tému hoc sa to týkalo veci, ktorá tam už bola niekedy riešená alebo som porušil pravidlá fóra tak NIKDY, podotýkam NIKDY sa mi nestalo, aby to admin zmazal....všade sa upozorňuje len tu sa hneď maže.... :bojim

Len tu si admini myslia, že človek, ktorý potrebuje radu tak najprv strávi hodinu čítaním pravidiel fóra a hľadaním...

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Keď som niekedy potreboval radu ohľadom niečoho na inom fóre, potreboval som to rýchlo a nemal som času hľadať to tak som takisto založil novú tému hoc sa to týkalo veci, ktorá tam už bola niekedy riešená alebo som porušil pravidlá fóra tak NIKDY, podotýkam NIKDY sa mi nestalo, aby to admin zmazal....všade sa upozorňuje len tu sa hneď maže.... :bojim

Len tu si admini myslia, že človek, ktorý potrebuje radu tak najprv strávi hodinu čítaním pravidiel fóra a hľadaním...

Sri, ale na každym foru je hned nahoře odkaz na Nápovědu, kde je i popsáno, jak se no forech chovat. A tohle přečíst není na hodinu, pokud člověk není nějak nemocný či postižený. A kdyby byl, tak i tak to zabere času míň, než pak složitě vysvětlovat, o co mu vlastně jde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...