Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uvažuju koupit přední a zadní zástěrky. Originál stojí v Peugeotu cca 1.400,- Kč. Myslíte, že vůbec má cenu ty zástěrky kupovat a mají vůbec vliv na zachytávání nečistot? Předtím na Opelu jsem je měl, taky stály spoustu peněz a rozdílu když tam nebyly a potom když tam byly jsem si ani nevšimnul. Auto bylo za deště, či sněhu stejně špinavé.......:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Dismay.zs

Uvažuju koupit přední a zadní zástěrky. Originál stojí v Peugeotu cca 1.400,- Kč. Myslíte, že vůbec má cenu ty zástěrky kupovat a mají vůbec vliv na zachytávání nečistot? Předtím na Opelu jsem je měl, taky stály spoustu peněz a rozdílu když tam nebyly a potom když tam byly jsem si ani nevšimnul. Auto bylo za deště, či sněhu stejně špinavé.......:myslim

myslim ze do konce roku by meli stat okolo 900,-

Odesláno

Pokud vím, ty origo jsou dost malý, spíš jako na ozdobu, takže víceméně nestačí. Ale zase není problém s instalací...

Odesláno

Uvidíš sám, že nebudeš litovat. Například v tomto počasí, kde je mokro a bláto, tak nebudeš mít zašpiněné tolik boky auta od předních kol.

Odesláno

To je pravda, teď je špinavý jak prase, a to jsem ho v pondělí leštil.:aut

[upravil dne 18/12/08 Dismay.zs]

Tak už aby tam byli;):D:D:D

Odesláno

Zástěrky určitě mají smysl.Mám je i když ne originál.Peněz moc není a tak jsem tam šustnul univerzální přední a zadní (oboje za cca 300 kč). Jsou gumové a dají se přihnout a kde je třeba vystřihnout. Za tu cenu účel bohatě splní.

Odesláno

Bobku já jsem si koupil univerzály a musel jsem je vrátit, vůbec mě tam nešly, jsou tam jak píšeš takový prolisy a ták, že si radši koupím ty origoše.......:mrk:mrk, až mě sz té ceny ale lezou oči z důlků :P:P

[upravil dne 25/12/08 Dismay.zs]

[upravil dne 25/12/08 Dismay.zs]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak v pondělí jdu pro ty zadní i přední zástěrky. Dostal jsem z Peugeota poukázku na 3OO,- Kč, tak budou ještě levnější. Jsem zvědav kolik budou stát.

[upravil dne 3/1/09 Dismay.zs]

Odesláno

Tak v pondělí jdu pro ty zadní i přední zástěrky. Dostal jsem z Peugeota poukázku na 3OO,- Kč, tak budou ještě levnější. Jsem zvědav kolik budou stát.

[upravil dne 3/1/09 Dismay.zs]

Zástěrky mají výhody i nevýhody. Mezi nevýhody patří (jak říkal i Vycpoš), že se dají snadno urvat, když na ně zapomeneš.

Tak doufám že ti vydrží déle jak mně, já jsem jednu po měsíci urval a měl jsem ty sportovní, které jsou ještě menší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...