Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

uplně obráceně,to jsem dvax objížděl parkoviště jestli někdo neodjede,vubec nebyla šance pod barákem kde zaparkovat,bydlím naproti penny marketu a všechno bylo obsazený i naše parkoviště

Odesláno

to mate chudou mafii, kdyz jezdi jen passatama. Me dneska ti moji sikmooky sousede probudili tim, ze nastartovali a nechali pod oknama 20 minut brumlat Masseratti Quatroporte v 7 rano.......

Tak jsem pripraven na zitra, az pojedu do prace, ze se taky hezky postavim k nim pred vjezd a parkrat to proslapnu do hututtutututututututuuuuuuuu:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

ale vylez .... chce to jen chtít ...  kor kdyz Fobyja neni nijak velky auto (aby byly velky ridicovy dvere)

Odesláno

Tak ono jde spíš o ty co parkovali předtím on mohl stou fabii zaparkovat dobře když stali vedle auta, u nás je to to same na parkovišti protože jeden se tak postaví a pak stoji všichni blbě :) a frajer co to zavinil odjede

Ps-někdy tak stojim taky u obchodu ale daleko od aut na samotě :) ,protože lidi jsou hovada přijedou starou feldou atd a auto otřískane

Guest Scratch
Odesláno

Vidlak v Praze...

tohle je na proseku a v podstate se tam stridaj domorodci s pracujicima, a nekdy bych tam par lidi driv zaskrtil za ten parking.....

Odesláno

Scratch : Presne tak ty to znas dobre. Vetsinou je to tam ok ale pak se najde treba vemeno s cerveno-fialovou Filckou zaparkovane primo na pruhu tzn. dve mista KO. Uz jsem to myslim take fotil...

• O 3 týdny později...
Odesláno

stačí neparkovat jak <I> a nemusí to člověk vůbec řešit ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...