vendelinek Odesláno 25. prosinec 2014 Odesláno 25. prosinec 2014 uplně obráceně,to jsem dvax objížděl parkoviště jestli někdo neodjede,vubec nebyla šance pod barákem kde zaparkovat,bydlím naproti penny marketu a všechno bylo obsazený i naše parkoviště Citovat
Wext Odesláno 25. prosinec 2014 Odesláno 25. prosinec 2014 přesně tak to jsou frajeři, když jezdí nakupovat do zavřeného obchoďáku Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 majitel zlatnictvi a dokonce prej "kolinska mafie"ta cervena Dacie je jen nejakej pripo**** dedek co nechtel aby to mela babicka daleko do obchodu Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 to mate chudou mafii, kdyz jezdi jen passatama. Me dneska ti moji sikmooky sousede probudili tim, ze nastartovali a nechali pod oknama 20 minut brumlat Masseratti Quatroporte v 7 rano....... Tak jsem pripraven na zitra, az pojedu do prace, ze se taky hezky postavim k nim pred vjezd a parkrat to proslapnu do hututtutututututututuuuuuuuu:D Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 tak on s tim pak odjel asi 20-ti letej kluk takze asi jen takovej Vanocni darecek Citovat
elton Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 Ten pražak vedle něj taky neparkuje zrovna přesně. Citovat
Haryk Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 dyť by z toho nevylez, podělal to už ten vedle Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 ale vylez .... chce to jen chtít ... kor kdyz Fobyja neni nijak velky auto (aby byly velky ridicovy dvere) Citovat
Béďa Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 to zní jako trochu zaujatost proti vozům z MB, něco jako nová reklama na Hundé I20 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 Tak ono jde spíš o ty co parkovali předtím on mohl stou fabii zaparkovat dobře když stali vedle auta, u nás je to to same na parkovišti protože jeden se tak postaví a pak stoji všichni blbě a frajer co to zavinil odjede Ps-někdy tak stojim taky u obchodu ale daleko od aut na samotě ,protože lidi jsou hovada přijedou starou feldou atd a auto otřískane Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. leden 2015 Odesláno 8. leden 2015 Vidlak v Praze... tohle je na proseku a v podstate se tam stridaj domorodci s pracujicima, a nekdy bych tam par lidi driv zaskrtil za ten parking..... Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. leden 2015 Odesláno 8. leden 2015 Scratch : Presne tak ty to znas dobre. Vetsinou je to tam ok ale pak se najde treba vemeno s cerveno-fialovou Filckou zaparkovane primo na pruhu tzn. dve mista KO. Uz jsem to myslim take fotil... Citovat
radim.1008 Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Tohle jsem dnes našel na FB stránkách Autosalonu. Prý jak nejlépe znázornit správné parkování. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 Kdybys to udělal mi tak to nepřežiješ Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. leden 2015 Odesláno 23. leden 2015 stačí neparkovat jak <I> a nemusí to člověk vůbec řešit .... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Kdybys to udělal mi tak to nepřežiješ no dobre tak jen plasti dip bile barvy - to jde sundat ale ridice to 100% nasere Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.