Spec Odesláno 1. květen 2004 Odesláno 1. květen 2004 Zdravim, poslední dobou se mi stává, že když hodně točim volantem, tak v tom občas jakoby cvakne-praskne. Na funkcni to vliv nemá a dělá to jen když s ním točim o několik otáček - to znamená při parkování atd. Jako kdyby tam něco přeskakovalo nebo nějaké ozubení do sebe přesně nezapadalo. Ale dělá to jen někdy, respektive někdy celej den a jinej den vůbec.) Nemáte s tim někdo taky zkušenost? Citovat
Petr605 Odesláno 2. květen 2004 Odesláno 2. květen 2004 Mně to po výměně tlakové hadice a tím pádem i výměně oleje dělá taky. Předpokládám, že to odezní po nějakém čase, protože před tou výměnou to nedělalo. Citovat
Spec Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 No, já jem nic neměnil. Spíš jestli to tím pádem neni třeba tim, že ten den, kdy mi to dělalo, bylo horko a ten olej mohl bejt víc tekutej - stejně jako ten tvůj novej. Třeba.... Citovat
Petr605 Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Někde jinde na fóru na to asi kápl k.malik. Říká že to bude tyčkou řízení, respektive těmi homokinetickými kloubíky na ní. Totiž mně to začalo dělat po umytí motoru, asi se z toho smylo všechno mazivo a teď to drhne poměrně na sucho. Teď o víkendu se na to vrhnu a promažu a pak dám vědět jak se to zlepšilo/nezlepšilo. Citovat
Spec Odesláno 6. květen 2004 Autor Odesláno 6. květen 2004 No, to by mě taky zajímalo... mám 605 relativně chvilku a nevim kde se co odvzdušňuje. Ani nevim, že se dá posilovač řízení odvzdušňovat Citovat
Dydzej Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 No nevim nevim, podle mne se jen krouti plnej rejd doleva doprava trochu pod plynem, s otevrenou nadobkou na servokapalinu a pri poklesu hladiny se dolejva, jinak se nikde nic nepovoluje a nic zvlastniho nedela. Citovat
Dydzej Odesláno 8. květen 2004 Odesláno 8. květen 2004 Jen to chce vydrzet delat nejakou dobu, nez vyjdou vsecny bublinky (jsou-li tam nejake). Citovat
Petr605 Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Tak jsem ten kloubek promazal a zlepšení skoro žádné. Ale zlepšuje se to pomalu samo od sebe časem. A vypozoroval jsem, že to prdí jenom, když s volantem otáčím velmi pomalu. Pokud točím tak nějak normálně, tak to skoro neprdí. Ale jak říkám zlepšuje se to pomalu samo. Citovat
Fusion Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 zdravim po dlouhe dobe! me to dela stejnou vec uz od zacatku koupe auta (2 roky). Asi to neni nic co by se melo rozpadnout. Pres zimu to vubec nedelalo, az jak zacalo byt teplo. Mam ale dojem ze kdyz pridam plyn tak se to uvolni a nepraska. Nekdy se me to uplne vypne jakoby tam nebyl posilovac - teror. Budu menit snad cely rizeni tak dam vedet jestli neco pomohlo. Mam v prdeli tyto veci - tyce stabilzatoru rizeni (jedna neni v kloubu, druha vymlacena - zdroj silenyho zvuku mlaceni) 1000kc jedna, lozisko kola, snad jenom jedno 2400Kc, kloub poloosy + manzeta 2500Kc, cep rizeni, levy 650Kc - pry nejvic o hubu pri rizeni. Nejlepe aji novy tlumice 2000kc jeden. Nojono... babicka ma za sebou dost... nebo spis ji davaji zabrat ty cesky tankodromy. Nastesti sem objevil uplne sjety brzovy desticky na prednich kolech - 900Kc celej predek. Citovat
Petr605 Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 To Fusion: To vypínání serva - zkus pročistit pořádně kontaktolem snímač otáček kol, který je umístěný v kostičce na nápravě, odkud vede náhon k tachometru. Mně to pomohlo. Chce to ale opakovat po několika měsících. Je to dost na ráně a bývá to hodně zamaštěné. Destičky - kde se dají koupit za 900? Já jsem včera koukal do ceníku Autobenexu a byly tam za 2906 Kč. Pravda, jsou to Bendix... Citovat
Spec Odesláno 11. květen 2004 Autor Odesláno 11. květen 2004 Tak to me to praska spis mechanicky. Asi to nebudou bublinky. A dela to zase vic, kdyz otacim volantem rychle a o vic otacek - viz to parkovani. Pri normalni jizde tonedela vubec. Jinak ty desticky se daji sehnat levne. Ja menil desticky na celem aute (predek i zadek) a vyslo me to na 1400kc. Ale je prave asi rozdil mezi neznackovejma a znackovejma. Nekde se to tu resilo. Prej ty znackovy vydrzi o hodne dyl - nesjizdej se tolik. A prej kdyz se to spocita, tak i kdyz jsou drazsi, tak to celkove v globalu vyjde levneji, Tak nevim... Citovat
Fusion Odesláno 11. květen 2004 Odesláno 11. květen 2004 Autodily Bezo, Brno, Stefanikova ulice. Jsou 2 druhy tech desticek. Jedny 900Kc a druhy 1100Kc. Nepamatuju si vyrobce, ale mam dojem ze nejaky taliansky. Pravda ze jsem je menil po docela kratke dobe, jenze nedokazu rict kolik sem na nic najel. Pocitam 20tis, nevim kolik vydrzi jiny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.