Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiez som mal problem s DRV ventilom, az taky ze sa mi rozsvietila diagnostika, teda zname \"K\". Ventil som vymontoval a spicku ktora tvori jemne sitko som dal vycistit do ultrazvukovej cisticky....problem s vysvietenym \"K\" zmizol. Myslim ze existuje aj iny sposob cistenia pokial nie je k dispozicii ultrazvuk...., len treba trosku pospekulovat....

Odesláno

no presne to same to dela mne z niceho nic se mi na dalnici rozviti zname \"K\" a vic nez 110 to nejede. Problem je v tom ze jsem s tim byl ted v origo servise a rikali ze jej vycistily vymenily gumicky ale problem nastal znova. No zkusim to sitko nejak vycistit ale chtelo by to neco co jen dokonale vycisti

Odesláno

no tak to jsem si precetl ale take jsem po vlozeni prispevku na tohle forum ze potrebuju s DRV ventilem a tudiz by mi byl tenhle regulator prdku platnej. Kazdopadne je lepsi pro mne neznaleho radsi napsat dotaz na forum nez to jit koupit a pak patrat proc mi to tam nepasuje a nebo kdyz to tam nahodou narvu auto neje.

Odesláno

Ahoj, DRV je ta vec pod cislem 1. Zeptal bych se primo u Bosche anebo tady na foru, oboji muze byt levnejsi nez u Peugeota.

Jeste bych si nechal vysvetlit, jak na to servis prisel, ze je to prave tim. Ze auto padne do nouzoveho rezimu, nemusi byt zpusobeno jen tim regulatorem.

Regler.jpg

Kaja

Odesláno

nazdar tiež som ho menil a odtedy mam pokoj auto mi za jazdy zhaslo a nechcelo chvilku natočit. Pomohol mi ho zohnat Ajven dal mi čislo na chlapika a ten spravil cenu 4600sk. Vsetky inzeraty co som obvolal a nebolo ich malo tak bola cena 4000sk a novy je novy. Ak chces nieco viac o regulatore vediet skus si najst moje prispevky poradilo mi tam kopec ludy. Niekedy stači ak ho len precistis.

Odesláno
Původně zaslal: pivoVaRy

byl jsem na diagnostice a odpovidaji tomu i veci co jsem se docetl na foru

nemate nekdo tip jak vycistit to sitko krom toho ultrazvuku??

Jo, třeba kompresorem, ale nijak velkej tlak.

Odesláno
Původně zaslal: pivoVaRy

no ja jen ze kdyby nepomohlo profouknuti jestli bych nic nezkazil kdybych tu spicku dal vyvarit do kyselky. Jen takovej blbej napad nevim jestli neco nepokazim???

no nepokazíš,ale ten mikrofiltr tam je nalisovanej a jsou tam gumový těsnění a ty by jsi poškodil......,profoukni to vzduchem,normálně,nic se tomu nestane !!

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...