Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, tak jsem na vrakáči koupil tažné, ale mám dotaz: na autě, ze kterého to sundávali, vedla elektrika do orig. rozpojovací svorkovnice v levém blatníku, jenže ji tam nemůžu najít - mám ji hledat dál??? Napadlo mě, že už z výroby by mohla být na všech vozech předchystaná... Předem moc díky za rady!!!

Odesláno
Původně zaslal: marisw

to asi kvoli multiplexu ci co....:myslim:myslim

Původně zaslal: čakom

ono u novějších modelu se tam ještě davala nějaká řídící jednotka či co

jj

Odesláno
Původně zaslal: karel307

:nevimtak teď už nevím, jestli se do toho mám vůbec pouštět - :bachaasi to risknu

Najprv trošku predýchaj...

Zisti si, či máš multiplex CAN/VAN alebo CAN/CAN....

Ak to prvé, neboj sa toho a pripoj zásuvku ťažného priamo na káble idúce do zadných svetiel....Akale máš CAN/CAN treba Ti riadiacu jednotku (buďto originál alebo sú aj neoriginály, ktoré sa takisto dajú zapojiť bez rizika poškodenia niečoho).

Odesláno

Tak to moc a moc prosím, abyste mi někdo zjistili, jak to je s tou elektroinstalací v mé 307-čce. VIN je: VF33E9HZC83539960 . Předem moc děkuji a vůbec díky všem za informace, které jste tu už poskytnuli.

Odesláno
Původně zaslal: karel307

Původně zaslal: čakom

Multiplexní rozvod: MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN VAN

jestli je tato informace pro mě tak: DÍKY:super

jo je pro tebe. zapoměl jsem to tam napsat:mad:

Odesláno

a ako je to s elektrikou na ťažné na p.207 sw? kde sa ma umiestnit ta krabica na tu elektroinštalaciu? a ak to ma to can/can kde sa ta riadiaca jednotka umiestnuje?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak díky za rady, tažné je na místě (z vrakáče za 1.200,-), jen jsem koukal na tu krásnou zásuvku s pomocným kontaktem - snad blokace couvacího asistentu, či co. Ještě STK a magistrát - snad to bude v poho...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...