lumpma Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Mam dotaz jak jste na tom s ruční brzdou. Na předchozím modelu mě šla perfektne ale tam byly bubny v zadu. Na tomhle mam ruční buben a nožní destičky. Jak zastavim na kopci tak tomu nevřim. Jak jste na tom s kombinovanejma brzdama? Citovat
Bomar Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 já úplně stejně moc tomu nevěřím.Musím to dorvat úplně na krev a stejně to pořád moc nebrzdí. Zkoušel jsem to různě šponovat na lanku i na paknách ,ale marně Citovat
genzer Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 me to brzdi moc pekne,kdyz ji zatahnu,tak zadek tahnu za sebou:super steloval mi to kamos v servise a dal si s tim praci:D Citovat
lumpma Odesláno 10. prosinec 2008 Autor Odesláno 10. prosinec 2008 tak nevim jestli je to serizenim nebo tim ze mas mekci pakny a oni lip prilnou. predpokladam ze to neni tim ze mi mame Break Citovat
Yantschi Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Mne to kamosi stelovali v Peugeot servise a je to ok. Ale aj tak by som ho v kopci na noc nenechal, je to riadna krava. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 ručka mi jde perfektně--nemám problém jen na ručce bych to nikdy nenechal... Citovat
Yantschi Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Ozzy to mi je jasne, myslel som zo zaradenou rychlostou + rucna brzda, ale ani tak. Citovat
Burisek Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 mám seřízenou a drží dobře,ale na ručky se nikdy nespoléhám,protože lanko prdne,a co pak ?? A v zimě už vůbec ne,to ji používám jen sporadicky ! Ale v mírným kopečku drží dobře Citovat
escorpion Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Tiež mi to prd brzdilo, ale po nastaveni v pohode. Akurat sledujem jav, co som doteraz nevidel na ziadnom aute a ro mame doma aj ineho Peugeota (Partner 04). Ked zatiahnem rucnu brzdu a pustim normalnu brzdu, tak sa mi auto pocitovo asi 3-5 cm suchne späť, ale potom drzi ako ma. Citovat
Leo Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Chce to pořádně seřídit: - Při uvolnění by mělo být lanko volné (1mm mezera u štelovacího šroubu). - V bubnech nastavit vzdálenost destiček tak, aby byly při uvolnění těsně před dotykem s brzdnou plochou. Osobně ruční brzdu seřizuji jednou za rok. Pokud brzdí špatně můžou být vyrezlé bubny. Citovat
ladosak Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Mně ručka brzdí taky perfektně.Když jsem to koupil,šla ručka až nadoraz nahoru,a jen přibrždovala,tak sem si myslel,že mám vytahané lanovody.Pak jsem se poradil s kamošem,a sešteloval si ručku sám.Nechal jsem si natom hodně záležet,a puper.první a druhý zub nic,3ti přibržduje a 4-NATVRDO:) Jsou to nejlepší brzdy na seštelování co znám. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 seřizovals přes okno v bubnu ??? Citovat
ladosak Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 JJ.Přes oko v bubnu.Napřed povolil lanovody,pak sešteloval bubny,a nakonec napnul lanovody.ale nejlepší je mít obě dvě kola dole,ať to sešteluješ stejně. Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Mam vzadu bubny a na rucku mi brzdi perfekne,Steloval sem si je sam. Citovat
vdacny Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 tak ked to budete niekto stelovat, tak sem hodte nejake foto s popisom, to by mi pomohlo Citovat
švejk Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 no, po tom co jsem daval misto bubnovy kotoucovou to na rucni brzde brzdi jako kdyz ne (v porovnani - s bubnovou jsem moh zabrzdit kde jsem chtel, nalozenej jak jsem chtel a udrzela to). Tedka kdyz clovek dotahne rucku skutecne fest, tak drzi i v relativne drsnym kopci (prazdnym autem). Serizoval jsem to asi hodinu a pul . Kazdopadne na hrube zajisteni auta v lehkem kopci a na rovince to bohate staci.. EDIT: neni se cemu divit, auto je tezky jako krava a ten srandabuben to proste nemuze udrzet, aniz by poprel zakladni fyzikalni zakony [upravil dne 3.1.2009 švejk] Citovat
ladosak Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Já bydlím na kopci.Docela prudkém.A když zatáhnu ručku i s vozíkem,tak nemám strach že mi to ujede.Sice stočím kola vždycky na jednu nebo druhou stranu,ale ještě se mi nestalo,že by auto popojelo.Když je dobré obložení,a perfektně zeštelovaná ručka,tak se nesmí ani hnout.Je to jen o té práci si stím pohrát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.