Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam dotaz jak jste na tom s ruční brzdou.

Na předchozím modelu mě šla perfektne ale tam byly bubny v zadu.

Na tomhle mam ruční buben a nožní destičky. Jak zastavim na kopci tak tomu nevřim.

Jak jste na tom s kombinovanejma brzdama?

Odesláno

já úplně stejně moc tomu nevěřím.Musím to dorvat úplně na krev a stejně to pořád moc nebrzdí. Zkoušel jsem to různě šponovat na lanku i na paknách ,ale marně :myslim

Odesláno

mám seřízenou a drží dobře,ale na ručky se nikdy nespoléhám,protože lanko prdne,a co pak ?? A v zimě už vůbec ne,to ji používám jen sporadicky ! Ale v mírným kopečku drží dobře

Odesláno

Tiež mi to prd brzdilo, ale po nastaveni v pohode.

Akurat sledujem jav, co som doteraz nevidel na ziadnom aute a ro mame doma aj ineho Peugeota (Partner 04). Ked zatiahnem rucnu brzdu a pustim normalnu brzdu, tak sa mi auto pocitovo asi 3-5 cm suchne späť, ale potom drzi ako ma.

Odesláno

Chce to pořádně seřídit:

- Při uvolnění by mělo být lanko volné (1mm mezera u štelovacího šroubu).

- V bubnech nastavit vzdálenost destiček tak, aby byly při uvolnění těsně před dotykem s brzdnou plochou.

Osobně ruční brzdu seřizuji jednou za rok. Pokud brzdí špatně můžou být vyrezlé bubny.

Odesláno

Mně ručka brzdí taky perfektně.Když jsem to koupil,šla ručka až nadoraz nahoru,a jen přibrždovala,tak sem si myslel,že mám vytahané lanovody.Pak jsem se poradil s kamošem,a sešteloval si ručku sám.Nechal jsem si natom hodně záležet,a puper.první a druhý zub nic,3ti přibržduje a 4-NATVRDO:) Jsou to nejlepší brzdy na seštelování co znám.

• O 2 týdny později...
Odesláno

no, po tom co jsem daval misto bubnovy kotoucovou to na rucni brzde brzdi jako kdyz ne (v porovnani - s bubnovou jsem moh zabrzdit kde jsem chtel, nalozenej jak jsem chtel a udrzela to). Tedka kdyz clovek dotahne rucku skutecne fest, tak drzi i v relativne drsnym kopci (prazdnym autem). Serizoval jsem to asi hodinu a pul :). Kazdopadne na hrube zajisteni auta v lehkem kopci a na rovince to bohate staci..

EDIT: neni se cemu divit, auto je tezky jako krava a ten srandabuben to proste nemuze udrzet, aniz by poprel zakladni fyzikalni zakony :D

[upravil dne 3.1.2009 švejk]

Odesláno

Já bydlím na kopci.Docela prudkém.A když zatáhnu ručku i s vozíkem,tak nemám strach že mi to ujede.Sice stočím kola vždycky na jednu nebo druhou stranu,ale ještě se mi nestalo,že by auto popojelo.Když je dobré obložení,a perfektně zeštelovaná ručka,tak se nesmí ani hnout.Je to jen o té práci si stím pohrát.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...