budvar Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Fotky nejsou a nebudou Héj ja to ´cu taky vidět Citovat
Marcel505 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: Ota Tak to by mě tedy taky zajímalo, jaké to auto vlastně je... Klasická americká verze 505ky (postranní oranžové odrazky a světýlka, jiný nárazníky apod.). Starý model, ale bez počítače. Citovat
Ota Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 No hlavně ten nádherný stav, když je to nejlepší z 8 jeho 505tek... Jinak mě se americké verze evropských (francouzských) aut moc nelíbí, ale každému, co jeho jest... Citovat
Marcel505 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: Ota No hlavně ten nádherný stav, když je to nejlepší z 8 jeho 505tek... Jinak mě se americké verze evropských (francouzských) aut moc nelíbí, ale každému, co jeho jest... No už vím, proč mají v americe ty auta ty velký nárazníky - to je na vytlačování ze silnice, při vyřizování účtů. Zejména 505ka - ta má nárazníky na tlumičích, takže to nějaký náraz vydrží... Citovat
P607Olda Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 V Americe je (nebo bylo) nařízení, že auto musí bez poškození vydržet náraz 4 km/h (nebo 4 mph) do zdi. Kdo to víte přesně, upřesněte. Citovat
Medvěd Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Nárazník je od toho, aby narážel (účinně tlumil menší nárazy) - JÁ a Amíci jsme to pochopili, někteří \"hnidopiši\" se ale na mé \"dotyky\" při parkování dívají velice agresivně. Citovat
Marcel505 Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Nárazník je od toho, aby narážel (účinně tlumil menší nárazy) - JÁ a Amíci jsme to pochopili, někteří \"hnidopiši\" se ale na mé \"dotyky\" při parkování dívají velice agresivně. Ty nárazníky třeba na 307 apod. nových vozech bych moc k narážení nepoužíval... Nevěřím jim. Nehodlám pak někde někoho poslouchat, že jsem mu zlomil výztuhu v nárazníku, nebo že jsem mu ho posunul a nelícuje mu... Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Ahoj, jsem hlava děravá ještě jsem to autíno nenafotil, přikládám zatím pouze fota z toho inzerátu:o Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 a ještě nějaké povídání od inzerenta, musím říci, že to souhlasí : Technické údaje: r.v.: 1985, 2200cm3, 130kW (177PS), Z, M5, Benzín, 4 dv., 50000 km Bezpečnost: Alarm, Posilňovač riad. Komfort: Centrál, Diaľkové ovládanie, El. sedadlá, El. zrkadlá, Rádio/CD, Manuálna klimatizácia, El. predné a zadné okná Ostatné: Vyhrievané sed., Vyhrievané zrkadlá, Hliníkové disky, Imobilizér, Strešné okno, Strešný nosič, Tempomat(ACC), Kožený interiér, Tónované sklá, Sezónne prezutie Ďalšia výbava: Nahradny filter, klinove remene, poistky a svetlomety. + ďalšie doplnky na PEUGEOT-TUNING.sk + ako ochrániť auto pred krádežou ? ZEDERLOCK + PNEUMATIKY na auto PEUGEOT Stav vozidla: Veterán, Serv. knižka, Vyrobené v EU, TOP stav !, Garážované, Nikdy búrané Poznámky: Novy akumulator (6 000 Sk), nove letne aj zimne pneumatiky, nove stierace a nove reflektory (zadne ako nove). Hlinikove (letne) a ovelove (zimne). Velmi dobry stav bez hrdza, garazovany, skutocny stav tachometra. Velmi spolahlivy. Cierny, bez skrabancov. Citovat
DAVID Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 až na ten rok a další blbosti jako ABS v techničáku, kvůli kterým ještě není autíno přihlášené Citovat
Marcel505 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Rok je v pořádku ne? A co ABS? To nemá? Poslední staré modely už ABS měli. Ale měli jiný kola, takže tohle to asi nemá. Citovat
Ota Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Nešly už tu někdy tyhle fotky fórem? Jsou mi trochu povědomé... Citovat
Medvěd Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Oto - v prvním příspěvku je už nefungující odkaz na slovenský inzerát, kdes fotky mohl vidět (dával to sem Zoby). No a pak to aut koupil DAVID, což je další vývoj Citovat
DAVID Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 přesně 80tisíc korun českých, nakonec se předání uskutečnilo v Brně kde v sobotu byla jediná otevřená pobočka csas , kam jsem to stihnul z Bratislavy mou 605kou za necelou hodinku:o Pak následovala noční cesta za bráchou.(605ku už řídila manželka) Řeknu Vám je na co vzpomínat:papa ABS to nemá i když je napsáno v TP. Brácha musel znovu na Slovensko, kde se nejen tento zápis musel opravit .No auto za to stojí Nová detailní fota budou po víkendu. Citovat
Marcel505 Odesláno 26. březen 2009 Odesláno 26. březen 2009 Nebo tam ABS bylo a někdo ho vykuchal. To poznáš už podle nádržky na brzdovku, vozy s ABS ji mají větší... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.