Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ota

Tak to by mě tedy taky zajímalo, jaké to auto vlastně je...

Klasická americká verze 505ky (postranní oranžové odrazky a světýlka, jiný nárazníky apod.). Starý model, ale bez počítače.

Odesláno

No hlavně ten nádherný stav, když je to nejlepší z 8 jeho 505tek...

Jinak mě se americké verze evropských (francouzských) aut moc nelíbí, ale každému, co jeho jest...:papa

Odesláno
Původně zaslal: Ota

No hlavně ten nádherný stav, když je to nejlepší z 8 jeho 505tek...

Jinak mě se americké verze evropských (francouzských) aut moc nelíbí, ale každému, co jeho jest...:papa

No už vím, proč mají v americe ty auta ty velký nárazníky - to je na vytlačování ze silnice, při vyřizování účtů.

Zejména 505ka - ta má nárazníky na tlumičích, takže to nějaký náraz vydrží...

Odesláno

Nárazník je od toho, aby narážel (účinně tlumil menší nárazy) - JÁ a Amíci jsme to pochopili, někteří \"hnidopiši\" se ale na mé \"dotyky\" při parkování dívají velice agresivně.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nárazník je od toho, aby narážel (účinně tlumil menší nárazy) - JÁ a Amíci jsme to pochopili, někteří \"hnidopiši\" se ale na mé \"dotyky\" při parkování dívají velice agresivně.

Ty nárazníky třeba na 307 apod. nových vozech bych moc k narážení nepoužíval... Nevěřím jim. Nehodlám pak někde někoho poslouchat, že jsem mu zlomil výztuhu v nárazníku, nebo že jsem mu ho posunul a nelícuje mu... :roll

Odesláno

a ještě nějaké povídání od inzerenta, musím říci, že to souhlasí:mrk:mrk : Technické údaje:

r.v.: 1985, 2200cm3, 130kW (177PS), Z, M5, Benzín, 4 dv., 50000 km

Bezpečnost:

Alarm, Posilňovač riad.

Komfort:

Centrál, Diaľkové ovládanie, El. sedadlá, El. zrkadlá, Rádio/CD, Manuálna klimatizácia, El. predné a zadné okná

Ostatné:

Vyhrievané sed., Vyhrievané zrkadlá, Hliníkové disky, Imobilizér, Strešné okno, Strešný nosič, Tempomat(ACC), Kožený interiér, Tónované sklá, Sezónne prezutie

Ďalšia výbava:

Nahradny filter, klinove remene, poistky a svetlomety.

+ ďalšie doplnky na PEUGEOT-TUNING.sk

+ ako ochrániť auto pred krádežou ? ZEDERLOCK

+ PNEUMATIKY na auto PEUGEOT

Stav vozidla:

Veterán, Serv. knižka, Vyrobené v EU, TOP stav !, Garážované, Nikdy búrané

Poznámky:

Novy akumulator (6 000 Sk), nove letne aj zimne pneumatiky, nove stierace a nove reflektory (zadne ako nove). Hlinikove (letne) a ovelove (zimne). Velmi dobry stav bez hrdza, garazovany, skutocny stav tachometra. Velmi spolahlivy. Cierny, bez skrabancov.

Odesláno

Rok je v pořádku ne? A co ABS? To nemá? Poslední staré modely už ABS měli. Ale měli jiný kola, takže tohle to asi nemá.

Odesláno

Oto - v prvním příspěvku je už nefungující odkaz na slovenský inzerát, kdes fotky mohl vidět (dával to sem Zoby).

No a pak to aut koupil DAVID, což je další vývoj

Odesláno

přesně 80tisíc korun českých, nakonec se předání uskutečnilo v Brně kde v sobotu byla jediná otevřená pobočka csas :aut , kam jsem to stihnul z Bratislavy mou 605kou za necelou hodinku:o Pak následovala noční cesta za bráchou.(605ku už řídila manželka) Řeknu Vám je na co vzpomínat:papa ABS to nemá i když je napsáno v TP. Brácha musel znovu na Slovensko, kde se nejen tento zápis musel opravit .No auto za to stojí:) Nová detailní fota budou po víkendu.

Odesláno

Nebo tam ABS bylo a někdo ho vykuchal. To poznáš už podle nádržky na brzdovku, vozy s ABS ji mají větší...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...