ajven Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Zdravíčko všetkým, chcem sa s vami poradiť, aký najväčší vozík čo sa týka váhy môže ťahať 406 2.0hdi ??? Chcem si ísť kúpiť nejaký a vidím, že sú tam rôzne váhy. /Nosnosť/. Môžem ťahať 750kg ?? Minule som si požičal dvojnápravový a kamarát ma s tym videl a vraví, že som to mal tak akurát na pokutu. Ozaj mne záleží hlavne na rozmere ložnej plochy. Dĺžka plochy aspoň 205cm x ??? cm Kuliva tomu, že niekedy sa vozí aj nábytok a postele majú cca 200cm. Citovat
Trundik Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Záleží co máš v dokladech od auta ve tvém řidičáku. Jestli máš řidičák na klasické B, tak můžeš tahat jako řidič jen do 750 kg, i když by auto sneslo více. Za mým autem můžu tahat přívěs až do 1500 kg, takže když si půjčím od švagra vozík s celkovou nosností 1400 kg, tak si musím půjčit i jeho jako řidiče. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Celkovou hmotnost přívěsu,který může táhnout tvé auto máš v TP. Jak těžký přívěs můžeš táhnout ty jako řidič,máš v řidičském průkazu. Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2008 Odesláno 10. prosinec 2008 Jak těžký přívěs můžeš táhnout Ty jako řidič v České republice, je zde - jde o zmírnění tvrdosti nařízení. Kolik utáhne auto, je v TP. Citovat
ajven Odesláno 10. prosinec 2008 Autor Odesláno 10. prosinec 2008 Původně zaslal: P607Olda Jak těžký přívěs můžeš táhnout Ty jako řidič v České republice, je zde - jde o zmírnění tvrdosti nařízení. Kolik utáhne auto, je v TP. Oldo diky, tak uz som to vlakno preluskal, zo zaciatku tam bol celkom zmatok, ale potom sa to vyjasnilo. Aj u mna bude stacit len vozik do 750kg, ja mam iba VP. sk.B:nevim Citovat
ondra123 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 to mě připomělo jak jsem kdysi táhl za 205 1,8d bržděný dvouosák a na něm králikárnu:) škoda že nemám foto byla to krásná podívaná vozík 2* delší než auto, 8km uplně v pohodě v tp 400kg Citovat
KoudaK Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: ondra123 to mě připomělo jak jsem kdysi táhl za 205 1,8d bržděný dvouosák a na něm králikárnu:) škoda že nemám foto byla to krásná podívaná vozík 2* delší než auto, 8km uplně v pohodě v tp 400kg Taky jsem za 309 táhnul přes celý Brno dvounápravovou Donu na 2 tuny... Citovat
ajven Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Celkovou hmotnost přívěsu,který může táhnout tvé auto máš v TP. Jak těžký přívěs můžeš táhnout ty jako řidič,máš v řidičském průkazu. v TP mam celkovu nosnost 700kg. Takze predajca mi bude musiet ponizit udaje v papieroch, aspon tak mi to povedali. Inak som zistil, ze tie hobby voziky do cca 17000SK stoja za prd a su tak na 4-5r. Ked tomu viac nalozis tak sa zohne ojo, vraj to je len z ohnutych plechov. Bol mi doporuceny tento typ vozika, mate ho niekto? Pripajam link > tu [upravil dne 12.12.08 ajven] Citovat
ozzy56 Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Měl jsem podobný--odpružený v gumových blocích--a postavil s ním chatu...A tahal jsem ho S 120 !!! Přetěžování nemá rád žádný vozík,ale taky záleží jak daleko pojedeš přetížený a ,,jak\'\' pojedeš. Měl sem ho 12 roků a pak prodal--už sem ho nepotřeboval... Citovat
urdemala Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 no já si tuhle půjčoval 3 metrovej vozík abych odvezl 6 trámů 20 x 20 cm x 4 metry a na pile si ze mě ty darebáci udělali srandu a jeden měl 7 metrů. takže náklad přečuhoval o víc než délku vozíku :-) někde bych vyhrabal taky fotku, bejt doma.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.