Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko všetkým,

chcem sa s vami poradiť, aký najväčší vozík čo sa týka váhy môže ťahať 406 2.0hdi ???

Chcem si ísť kúpiť nejaký a vidím, že sú tam rôzne váhy. /Nosnosť/.

Môžem ťahať 750kg ??

Minule som si požičal dvojnápravový a kamarát ma s tym videl a vraví, že som to mal tak akurát na pokutu. :myslim

Ozaj mne záleží hlavne na rozmere ložnej plochy. Dĺžka plochy aspoň 205cm x ??? cm Kuliva tomu, že niekedy sa vozí aj nábytok a postele majú cca 200cm.

Odesláno

Záleží co máš v dokladech od auta ve tvém řidičáku.

Jestli máš řidičák na klasické B, tak můžeš tahat jako řidič jen do 750 kg, i když by auto sneslo více.

Za mým autem můžu tahat přívěs až do 1500 kg, takže když si půjčím od švagra vozík s celkovou nosností 1400 kg, tak si musím půjčit i jeho jako řidiče.

Odesláno

Celkovou hmotnost přívěsu,který může táhnout tvé auto máš v TP.

Jak těžký přívěs můžeš táhnout ty jako řidič,máš v řidičském průkazu. :papa

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Jak těžký přívěs můžeš táhnout Ty jako řidič v České republice, je zde - jde o zmírnění tvrdosti nařízení.

Kolik utáhne auto, je v TP.

Oldo diky, tak uz som to vlakno preluskal, zo zaciatku tam bol celkom zmatok, ale potom sa to vyjasnilo.

Aj u mna bude stacit len vozik do 750kg, ja mam iba VP. sk.B:nevim

Odesláno

to mě připomělo jak jsem kdysi táhl za 205 1,8d bržděný dvouosák a na něm králikárnu:) škoda že nemám foto byla to krásná podívaná vozík 2* delší než auto, 8km uplně v pohodě:) v tp 400kg

Odesláno
Původně zaslal: ondra123

to mě připomělo jak jsem kdysi táhl za 205 1,8d bržděný dvouosák a na něm králikárnu:) škoda že nemám foto byla to krásná podívaná vozík 2* delší než auto, 8km uplně v pohodě:) v tp 400kg

Taky jsem za 309 táhnul přes celý Brno dvounápravovou Donu na 2 tuny...

post-0-14109603652313_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Celkovou hmotnost přívěsu,který může táhnout tvé auto máš v TP.

Jak těžký přívěs můžeš táhnout ty jako řidič,máš v řidičském průkazu. :papa

v TP mam celkovu nosnost 700kg.

Takze predajca mi bude musiet ponizit udaje v papieroch, aspon tak mi to povedali.

Inak som zistil, ze tie hobby voziky do cca 17000SK stoja za prd a su tak na 4-5r. Ked tomu viac nalozis tak sa zohne ojo, vraj to je len z ohnutych plechov. Bol mi doporuceny tento typ vozika, mate ho niekto?

Pripajam link > tu

[upravil dne 12.12.08 ajven]

post-0-14109603656659_thumb.jpg

Odesláno

Měl jsem podobný--odpružený v gumových blocích--a postavil s ním chatu...A tahal jsem ho S 120 !!!

Přetěžování nemá rád žádný vozík,ale taky záleží jak daleko pojedeš přetížený a ,,jak\'\' pojedeš.

Měl sem ho 12 roků a pak prodal--už sem ho nepotřeboval...

Odesláno

no já si tuhle půjčoval 3 metrovej vozík abych odvezl 6 trámů 20 x 20 cm x 4 metry a na pile si ze mě ty darebáci udělali srandu a jeden měl 7 metrů. takže náklad přečuhoval o víc než délku vozíku :-) někde bych vyhrabal taky fotku, bejt doma..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...