Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska mi prestolo jet icq, respektive mi to pise ze mam spatne heslo.. mel jsem nastavene automaticky zapamatovat heslo a to jsem nemenil, i po rucnim nacvakani mi to stale pise.. cim to?? zkousel jsem i podporu \"zapomenute heslo\" jenze nevim odpovedi na otazky pac jsem to nikdy nepouzil a je to uz par let od registrace.. :(

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

dneska mi prestolo jet icq, respektive mi to pise ze mam spatne heslo.. mel jsem nastavene automaticky zapamatovat heslo a to jsem nemenil, i po rucnim nacvakani mi to stale pise.. cim to?? zkousel jsem i podporu \"zapomenute heslo\" jenze nevim odpovedi na otazky pac jsem to nikdy nepouzil a je to uz par let od registrace.. :(

tohle se mi taky jednou stalo a nešlo s tim nic udělat... zpravil to až čas.. myslim že druhej den bylo pohodě :papa

Odesláno

no, kez by.. kdyz si predstavim tu hromadu kontaktu kterou bych ztratil..:roll

neboj neztratíš... zkus si aktualizovat antivirák a projed si tim komp

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

Co vim, jde o novy \"typ\" viru, ktery prolomi sifrovani hesla v ICQ (neni to nejak zvlast zabezpecene) a smaze email, na ktery se posila nove, vygenerovane heslo :roll

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: P.avel

Co vim, jde o novy \"typ\" viru, ktery prolomi sifrovani hesla v ICQ (neni to nejak zvlast zabezpecene) a smaze email, na ktery se posila nove, vygenerovane heslo :roll

no potes, tak to budu doufat ze to neni muj pripad..:roll

Odesláno

Vetsinu tvych kontaktu by jsi mel zjistit ze souboru \"tve icq cislo.fb\" Tento soubor otevri v total commanderu pomoci klavesy F3. Je tam plno nesmyslu, ale da se to z tama vycist.

Cesta k souboru ve windows vista je: C:\\Users\\Administrator\\AppData\\Roaming\\ICQ\\462411266\\462411266.fb

Odesláno

tak uz jsem asi vetsinu nasel zde, kujon poradil..:) s tim prepisovanim kontaktu je to drbacka teda ale jsem rad ze je mam..:nevim

c:\\Documents and Settings\\Beda\\Data aplikací\\ICQLite\\HistoryDB\\číslo ICQ

Odesláno
Původně zaslal: destiny

ICQ ani nic podobného nepoužívám. Mám SKYPE který plnohodnotně \"kecálky\" nahrazuje a + se přes něj dá telefonovat. Takže na co ICQ? ;)

Tiež by sa mi viac páčilo používať Skype ale čo z toho, keď väčšina ľudí v mojich kontaktoch má len ICQ...

Odesláno

Udělej to jako já ;) Já si nainstaloval SKYPE a ICQ jsem smazal. Před smazáním jsem ale všem odeslal zprávu s mým SKYPE nickem a bylo vyřešeno. Kdo chtěl se mnou kecat, ten si mě na SKYPE našel. Kdo ne, tak se mnou asi mluvit nepotřeboval. Dokud budou k tomu všichni přistupovat stejně jako Ty, tak ICQ budou všichni používat. :aut Ke změně je potřeba lidi donutit. Sami od sebe jí neudělají, dokud stávající řešení vyhovuje.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Udělej to jako já ;) Já si nainstaloval SKYPE a ICQ jsem smazal. Před smazáním jsem ale všem odeslal zprávu s mým SKYPE nickem a bylo vyřešeno. Kdo chtěl se mnou kecat, ten si mě na SKYPE našel. Kdo ne, tak se mnou asi mluvit nepotřeboval. Dokud budou k tomu všichni přistupovat stejně jako Ty, tak ICQ budou všichni používat. :aut Ke změně je potřeba lidi donutit. Sami od sebe jí neudělají, dokud stávající řešení vyhovuje.

a co když si chceš s někym kdo má jenom icq pokecat ty? ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...