Béďa Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 dneska mi prestolo jet icq, respektive mi to pise ze mam spatne heslo.. mel jsem nastavene automaticky zapamatovat heslo a to jsem nemenil, i po rucnim nacvakani mi to stale pise.. cim to?? zkousel jsem i podporu \"zapomenute heslo\" jenze nevim odpovedi na otazky pac jsem to nikdy nepouzil a je to uz par let od registrace.. Citovat
P.avel Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Béďa dneska mi prestolo jet icq, respektive mi to pise ze mam spatne heslo.. mel jsem nastavene automaticky zapamatovat heslo a to jsem nemenil, i po rucnim nacvakani mi to stale pise.. cim to?? zkousel jsem i podporu \"zapomenute heslo\" jenze nevim odpovedi na otazky pac jsem to nikdy nepouzil a je to uz par let od registrace.. tohle se mi taky jednou stalo a nešlo s tim nic udělat... zpravil to až čas.. myslim že druhej den bylo pohodě Citovat
Béďa Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 no, kez by.. kdyz si predstavim tu hromadu kontaktu kterou bych ztratil.. Citovat
P.avel Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: Béďa no, kez by.. kdyz si predstavim tu hromadu kontaktu kterou bych ztratil.. neboj neztratíš... zkus si aktualizovat antivirák a projed si tim komp Citovat
Pata Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: Béďa no, kez by.. kdyz si predstavim tu hromadu kontaktu kterou bych ztratil.. neboj neztratíš... zkus si aktualizovat antivirák a projed si tim komp Co vim, jde o novy \"typ\" viru, ktery prolomi sifrovani hesla v ICQ (neni to nejak zvlast zabezpecene) a smaze email, na ktery se posila nove, vygenerovane heslo Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: Béďa no, kez by.. kdyz si predstavim tu hromadu kontaktu kterou bych ztratil.. neboj neztratíš... zkus si aktualizovat antivirák a projed si tim komp Co vim, jde o novy \"typ\" viru, ktery prolomi sifrovani hesla v ICQ (neni to nejak zvlast zabezpecene) a smaze email, na ktery se posila nove, vygenerovane heslo no potes, tak to budu doufat ze to neni muj pripad.. Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 tak to vypada ze jsem znacne v prd...!! nejen ze to nejede ale kamos mi rikal ze i rozesilam nejake zpravy s virem ci co.. tak ted fakt nevim co s tim.. Citovat
Kurt Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Nejvyšší čas si vzpomenout na \"your favorite music album\". Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 bohuzel, vyzkousel jsem snad uz vsechny kombinace ale \"One or both of your answers are incorrect. Try again.\".. Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 da se nekde vytahnout seznam kontaktu z ICQ kdyz je takhle mrtvy?? Citovat
Kurt Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Jde o to, co jsi používal za klienta. Pokud orig. ICQ, tak něco najdeš v Dokumenty\\ICQ Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 klienta pouzivam ICQ, zatim nebyl problem az ted.. v Dokumenty\\ICQ jsem nasel pouze lidi od kterych jsem kdy co stahoval, to si mel na mysli?? Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 dik za radu, par jich tam mam import z klienta do klienta zadny neni?? nevite nekdo?? Citovat
LadaJ307 Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Vetsinu tvych kontaktu by jsi mel zjistit ze souboru \"tve icq cislo.fb\" Tento soubor otevri v total commanderu pomoci klavesy F3. Je tam plno nesmyslu, ale da se to z tama vycist. Cesta k souboru ve windows vista je: C:\\Users\\Administrator\\AppData\\Roaming\\ICQ\\462411266\\462411266.fb Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 tak uz jsem asi vetsinu nasel zde, kujon poradil.. s tim prepisovanim kontaktu je to drbacka teda ale jsem rad ze je mam.. c:\\Documents and Settings\\Beda\\Data aplikací\\ICQLite\\HistoryDB\\číslo ICQ Citovat
destiny Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 ICQ ani nic podobného nepoužívám. Mám SKYPE který plnohodnotně \"kecálky\" nahrazuje a + se přes něj dá telefonovat. Takže na co ICQ? Citovat
hnusoba Odesláno 17. prosinec 2008 Autor Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: destiny ICQ ani nic podobného nepoužívám. Mám SKYPE který plnohodnotně \"kecálky\" nahrazuje a + se přes něj dá telefonovat. Takže na co ICQ? Tiež by sa mi viac páčilo používať Skype ale čo z toho, keď väčšina ľudí v mojich kontaktoch má len ICQ... Citovat
destiny Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Udělej to jako já Já si nainstaloval SKYPE a ICQ jsem smazal. Před smazáním jsem ale všem odeslal zprávu s mým SKYPE nickem a bylo vyřešeno. Kdo chtěl se mnou kecat, ten si mě na SKYPE našel. Kdo ne, tak se mnou asi mluvit nepotřeboval. Dokud budou k tomu všichni přistupovat stejně jako Ty, tak ICQ budou všichni používat. Ke změně je potřeba lidi donutit. Sami od sebe jí neudělají, dokud stávající řešení vyhovuje. Citovat
P.avel Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: destiny Udělej to jako já Já si nainstaloval SKYPE a ICQ jsem smazal. Před smazáním jsem ale všem odeslal zprávu s mým SKYPE nickem a bylo vyřešeno. Kdo chtěl se mnou kecat, ten si mě na SKYPE našel. Kdo ne, tak se mnou asi mluvit nepotřeboval. Dokud budou k tomu všichni přistupovat stejně jako Ty, tak ICQ budou všichni používat. Ke změně je potřeba lidi donutit. Sami od sebe jí neudělají, dokud stávající řešení vyhovuje. a co když si chceš s někym kdo má jenom icq pokecat ty? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.