Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

Zatlac ne ne zevnitr jsou tam takove jakoby lamely ktere stisknes smerem ke stredu a pak potlacis ven.

Počkej, mluvíme o 605. \"Zevnitř\" se k žádným lamelám nedostanu a rukou už vůbec ne. Trysky jsou zespodu \"hlavou dolu\" v tom výstužném profilu a není ani jak se dostat k hadičkám.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tohle asi moc nepomuze co

To mám, jenže to je kreslené obráceně. Ty trysky jsou směrované dolu pod zadní hranou kapoty v tom výstužném profilu. Navíc hadička vchází do prostoru mezi plechem kapoty a profilem uprostřed mezi tryskami skrz průchodku, tam je T-čko k tryskám a nic není k nahmátnutí a v tom profilu nejsou otvory, takže se dovnitř nedá dostat. Tipuji to na nějaký \"bajonet\", ale na kterou stranu, aby se něco neulomilo? :myslim

A ty plasty (12) jsou jen krycí pro trysky (kouká jen ten seřizovací \"šulín\" výšky ostřiku) a el. vodič vyhřívání. Vlastní hadičky jsou v tom utzavřeném profilu

[upravil dne 9/12/08 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: bubakkaja

Zatlac ne ne zevnitr jsou tam takove jakoby lamely ktere stisknes smerem ke stredu a pak potlacis ven.

Počkej, mluvíme o 605. \"Zevnitř\" se k žádným lamelám nedostanu a rukou už vůbec ne. Trysky jsou zespodu \"hlavou dolu\" v tom výstužném profilu a není ani jak se dostat k hadičkám.

Aha ja se nepodival na jake auto to je.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Každopádně sem je oddělával ale nepamatuju jak. Ale určitě to bylo jen nějak nasunutý nebo něco, nic extra.

Máš je zacpaný?

Taky jsem dumal, jestli do plechu nejsou jen namačknuté. Zkusím s nimu tedy zakvrdlat a vytáhnout v ose. Zacpané ne, jen mi jeden paprsek stříkal níž než druhý, tak jsem do té \"kuličky\" střil jehlu, že paprsek přizvednu, což se mi povedlo,ale zase moc a teď stříká nahoru do hrany kapoty, ale do té dirky se teď už nemůžu dostat, tak musím trysku oddělat a poštelovat to. Snad bude hadička v tom profilu dost dlouhá, abych trysku mohl povytáhnout.

[upravil dne 10/12/08 Kdo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...