Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem si včera při nákupu ve městě koupil žampiony a tak dneska je udělám k obědu,jednou za čas je taky můžu:D

večer je mamina oloupala,dneska sem je vypral ve studený vodě a připravil si ingredience,mouku,vajíčka,strouhanku a trochu soli a mikroten.pytlíky-2

http://img520.imageshack.us/my.php?image=240120091311er7.jpg

ty pytlíky mám na obalování a máčení a taky si nikde nenadělám bordel,do jednoho si nasypu mouku a proženu tim žampíky a do druhýho si nasypu strouhanku smíchanou s vajíčkama a přendám žampíky sem do toho druhýho,zase si konec pytlíku zatočim a celý to pěkně promíchám a mám hotovo,připraveno na smažení

http://img520.imageshack.us/my.php?image=240120091312bc3.jpg

Odesláno

nj koukám samé dobroty....,já si vařím stále pořád,nic jiného mi totiž ani nezbyde.....,babce nosí obědy její syn ze špitálu,a to teda mě nejede....,tuhle donesl sekanou - dietní a navíc bez česneku bez jakékoliv chuti a navíc s sojovým masem...... teda větší hnus jsem nejedl......,tak proto si experimentuju sám,naposled jsem dělal z Babicových dobrot Chilli con carne,a bylo to moc dobrý..... škoda,foto nemám,ale zato můžu doporučit,a k tomu chilli stačí jen špetka,ne tolik kolik dával Babica,to musel bejt oheň :D:D:D:D:aut:bacha

Odesláno

Já dneska budu dělat smažený hermelín, nemáte někdo fígl aby nevytekl? Mě se někdy zadaří a někdy ne a vyteče, tak nějak nechápu čím to je:myslim

Jinak poslední dobou ujíždím na lasagních, pracná ale výborná věc:super

Odesláno

No fígl asi není...ale mně nevytéká...obalím ho vždycky nadvakrát a nejdřív zprudka osmahnu z obou stran, že ten trojobal rychle ztvrdne a zatáhne se a pak plamen zmírním a dodělám...:super

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

No fígl asi není...ale mně nevytéká...obalím ho vždycky nadvakrát a nejdřív zprudka osmahnu z obou stran, že ten trojobal rychle ztvrdne a zatáhne se a pak plamen zmírním a dodělám...:super

Já ho taky obaluju dvakrát a ten prevít mi třeba vytekl i ve friťáku, kde by měl bejt olej rožhavenej dost, ale někdy je v poho.....možná je to tím jak je uzrálej.:myslim

Odesláno

koukam na ten \"recept\" na obalovaný žampiony vendi a nějak mi uniká smysl toho praní oloupanejch žampionů... to je jako ukrojit si kolečko salámu a pak ho opláchnout, kdyby náhodou bylo vevnitř špinavý :-) houby je totiž přirozeně neljepší vůbec neloupat, maximálně otřít vlhkým hadrem a když už jsou oškilvý, tak je loupat při přípravě, aby neoschly. zvlášť žampiony mají hodně aromatickou tu šlupku a tý je škoda se zbavovat

Odesláno

hermelín se musí smažit zprudka, jak píše netopýr, daj se tak osmažit dokonce i půlky (naplocho). jen je potřeba smažit nejdřív tu stranu, kde je hermelín otevřenej a pak tu druhou, tak zafunguje jako miska a nic nevyteče :super

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Tak jsem byl včera na večeři:)

byla to panenka na víně a k tomu česnekové brambůrky:)

Já Tě nesnáším, jak tohle můžeš poslat před obědem:bacha

Odesláno

S těma žampionama jsem to taky nepochopila, zbytečně nasáknou vodu a ztratí chuť, ale třeba to tak dělá schválně............:myslim

Díky za rady, večer to všechno zkusím, bude 30 min v ledničce, pak na prudko a jestli vyteče tak si mě nepřejte :bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Původně zaslal: jakub106GTI

Tak jsem byl včera na večeři:)

byla to panenka na víně a k tomu česnekové brambůrky:)

Já Tě nesnáším, jak tohle můžeš poslat před obědem:bacha

Že jo,to nemá chybu:bacha,a když to tady tak pročítám,dostal sem hlad na něco dobrýho,du do ledničky:D

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

S těma žampionama jsem to taky nepochopila, zbytečně nasáknou vodu a ztratí chuť, ale třeba to tak dělá schválně............:myslim

Díky za rady, večer to všechno zkusím, bude 30 min v ledničce, pak na prudko a jestli vyteče tak si mě nepřejte :bacha:D

No a jak ty obaluješ žampiony?Já je dělám jako sýra,mouka vajíčko,strouhanka,mouka na nich sama nedrží a bez mouky zase nedrží vajíčko,to z nich sjede:myslim,sem jedno ucho,nechám si poradit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...