Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taky s tím mám problém.. Proto dělám ty sklenice 2.. Jednu na ochutnávání a jednu na vychutnávání... :) a uležet to dávám do druhý lednice... Je dost daleko, takže večer už se mi tam nechce... :D

Odesláno

Dneska jsem si udělal k večeři chlebové tousty.

Obsah - ingridience : plnotučná hořčice, cibule, kečup, strouhaný křen, český salám.

Postup: krajíc chleba rozkrojím na půl a přidám uvedené ingridience. Poté přikryji druhou půlkou a vložím do sedvinovače, dokud chléb trochu nezhnědně. Poté vyndám a vložím další (po dvou kusech)

A konečný výsledek je na fotkách (foceno mobilem Nokia 2700 classc). Levné a chutné. Samozřejmě, že lze ingridience změnit za jiné.

K tomu jsem si uvařil čaj. 

Přeji dobrou chuť

post-4390-0-82314600-1460483408_thumb.jp

post-4390-0-05327100-1460483414_thumb.jp

post-4390-0-61206900-1460483419_thumb.jp

Odesláno

Zkoumala sem gothaj lovečák atd... Složení atd... Různí výrobci... a vyšlo mi, že z tvrdých salámů nic a z "mokrých" jedině šunka co si udělám doma.. :)

+ uzený co si udělám doma..

Ale !!! gothaj, když pominu, že je částečně ze separátu, tak na Éčka vyšel líp jak dětská šunka... :/

ve výsledku - OK406 :) dej si do toustu co ti chutná, stejně "nahoru" musíme všichni.. :)

PS: Rajčata a křen žerou špatný omegy a cholku.. :) takže ten pocit, že jedno rajče mi zachrání pětiletku je k nezaplacení.... :)

Zdravá výživa mi nesmí do domu...!!!

Odesláno

Dneska jsem si udělal k večeři chlebové tousty.

Obsah - ingridience : plnotučná hořčice, cibule, kečup, strouhaný křen, český salám.

Postup: krajíc chleba rozkrojím na půl a přidám uvedené ingridience. Poté přikryji druhou půlkou a vložím do sedvinovače, dokud chléb trochu nezhnědně. Poté vyndám a vložím další (po dvou kusech)

A konečný výsledek je na fotkách (foceno mobilem Nokia 2700 classc). Levné a chutné. Samozřejmě, že lze ingridience změnit za jiné.

K tomu jsem si uvařil čaj. 

Přeji dobrou chuť

No měl jsem za to, že se téma jmenuje "Dneska vařím já". Ale můžete mi někdo prozradit, co lze považovat na nakrájeným chlebu vloženým do toustovače za vaření? Jestli totiž je teda opékání chleba vaření. Tak jsem lépe vařil cca ve dvanácti až patnácti. Recept je tu. Vyndám zmražený prefabrikát jménem kuřecí burgr z mražáku, rozpálím friťák, smažím do hněda, vyndám, pak vyndám z mražáku zmrzlý hranolky, zase smažím ale tentokráte do zlatova. Oboje ingredience prefabrikát i hranole hodím na talíř, řádně proleju kečupem a tatarkou a dlabe se.... Mobilem jsem to nefotil, neb jsem ho měl až v osmnácti a stejně neměl foťák a navíc chuti fotka nepřidá. Vhodný nápoj je pivo a to za mě uvařili v pivovaru.... To je totiž jediná věc, kterou z tohodle pokusu lze považovat za vaření

Odesláno (upraveno)

punkac, už je to lepší ? Dnes jsem vařil naložené kuřecí stehna, bílé zelí. Jako příkola bylo vařené bílé zelí. Včera jsme vařil segedínský guláš s houskovým knedlíkem ;). Snad už je to podle tvých přestav ;) .  Přiznám se, že nevím, kdy jsme zkusil poprvé vařit.

post-4390-0-34295200-1460911444_thumb.jp

post-4390-0-52252200-1460911456_thumb.jp

post-4390-0-77030600-1460911499_thumb.jp

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno (upraveno)

dnešní oběd vepřový obrácený řízek na smetaně s s bramborovou kaší,foto dneska není,příště se polepším

odesláno z Lumie

z mobilu mi nejdou dávat fotky,PC je nemocný

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Ok406, mě se nemusíš zpovídat... Nešlo ani o to, jak kdo kdy zkoušel poprvé něco uvařit. Mě zarazilo jen to, že pokládat za vaření vložení chleba do tousteru je šílenost. Ještě k tomu vložíš popis a obrázky jako pro kretény. Někdy mě přijde, že když nevytvoříš alespoň jeden stupidní příspěvek denně, nejsi ve své kůži... Jenom ty totiž můžeš být zakladatelem takové zvrácenosti, jako je vlákno o počasí na automobilovém fóru... Hlavně aby se něco napsalo...

Jinak jaro nám začíná, tak proč nevyužít něco čerstvého - zelený chřest, šunka od řezníka holandský bešamel, nové brambory i se slupkou

post-2701-0-27037100-1460919213_thumb.jp

Odesláno

tak jako chlapi,tady jsem udělal vlákno o vaření,tak se drž tématu,je mi osobně jedno,jak kdo co vaří,peče,snaží,ostatní keci tady nechci,držte se zbitečných provokací,které jdou mimo jídla,DÍK

odesláno z Lumie

Odesláno

Trochu o kvalitu by ti mělo jít, kvantitu koupíš v Tescu

ps: obrázek oběda jsem ti tam dal :P

ps2: snaží je asi smaží a zbytek je od slova být

ps3: nepsal jsem o vláknu vaření, ale o počasí, stejná zbytečnost jako co jste udělali dnes a noční hlídání

Odesláno

nechytej mě za slovíčka,víš dobře kam mířim,co tím chci říct,každej nejni ažtakovej kuchař,já taky ne,ale najim se i s celou rodinkou,takže vsechno ostatní má svoje místa,nic míň,nic víc

odesláno z Lumie

Odesláno

Punkac, to si se ale nějak ,,rozohnil" u toho vaření. Chci Ti pouze odpovědět, že nevidím nic špatného na založení vlákna o počasí v automobilovém fóru. Kdyby bylo tak špatné, jak píšeš a nebo by vadilo, tak by nikdo nepřispíval. A taky věřím, že mi admini zasáhli. Jinak já taky nekomentuji tvé příspěvky na fóru.

Poprvé jsem zkoušel péct, a to ,,slané pečivo". Povedlo se :super

post-4390-0-86113000-1460985576_thumb.jp

post-4390-0-15736700-1460985585_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...