Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska opět ve velkým aby měli vsichni dost 😀

Po dlouhý době jsem se pustil do hlavičky

použil jsem na ni krkovičku🙂

Ještě honem pro okurku,ta nesmí chybět 🙂

IMG_20210120_111909.jpg

IMG_20210120_113531.jpg

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@Radek HurvajzTo je pecka! Co to je? Vypadá to hodně dobře! :potlesk To jsem nikdy neslyšel! 

@vendelinek A to cos vařil ty taky neznám 😅

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Nene, my děláme různé věci ale toto ne. Vypadá to jak buchta ale ty okurky a krkovička mne matou :D

Odesláno (upraveno)
před 17 minutami, HanysR napsal:

@Radek HurvajzTo je pecka! Co to je? Vypadá to hodně dobře! :potlesk To jsem nikdy neslyšel! 

@vendelinek A to cos vařil ty taky neznám 😅

Spousta cibule, maso obalený v chilli nebo paprice, osolený, zasypaný sýrem a zalitý smetanou, a pečeš :)

Mužeš udělat upravu že dáš misto normální smetany zakysanou, take to není vubec špatný

Podobný recept se spoustou variací je Masíčko pod peřinkou

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

HanyšR: No to je prostě buchta s masem. Nemusíš vymýšlet přílohu :D. Teda pokud tak nebereš kyselý okurky, beraní rohy, naložený cibulky nebo čalamádu.

Je to super, dáš do toho co máš (máš rád), maso, slaninu, játra, klobásku... Je to něco jako quiche po zdejším. Máma to pekla, když ztvrdlo pečivo. Udělal jsem strouhanku a bylo :aut

Upraveno uživatelem Pacho69
Návštěvník
Odesláno

@Radek Hurvajz Aha takže to ten sýr a smetana. Vypadá to jak pizza na steroidech :potlesk Díky za inspiraci, tohle fakt vyzkouším :super

Návštěvník
Odesláno

Tak po tomhle bych měl asi žaludeční záchvat 🤣 Smažené prsty a tatarka. Ty máš určitě nějaké akcie u Hellmans 🙂

Návštěvník
Odesláno

Tak jsem právě dodělal Segedinský gulášek ať je něco rychlého po návratu z práce a ať si to děcka můžou samy ohřát. Nicméně mě asi proklejou, protože zase vařil tata a je to pikantní 🤣 Dcera je ale po tatovi a má to taky ráda, ten zbytek má smůlu 😜

20210124_173653.jpg

Návštěvník
Odesláno

Za chvilku jsem u vás...dám si gulášek se šesti a kolínko jako chuťovku :D  :super

Vypadá to...kua já mám hlad :D

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Pozor na mě...hodně toho sním 🤣

Jinač samozřejmě díky :super

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Já myslím, že dnes by nám to stačilo 😁 To koleno je fakt pořádné, ten pekáč je hodně velký takže to tak na fotce nevypadá a guláše je asi 6 litrů 😊

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...