urdemala Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 krásný kola, zbytek je na můj vkus přepláclej, líbí se mi spíš jednodušší věci Citovat
orgacek Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Interiér je hodně podobný konceptu Citroenu-Hypnos Citovat
tosky Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom ty kola bych bral:o aj s tymi kotucmi pod nimi ))).... tie ta musia pekne poslat do pasov, ked skocis na pedal Citovat
tosky Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: orgacek Interiér je hodně podobný konceptu Citroenu-Hypnos no je to skor taka bugina, ako auto do bezneho provozu ale studia zaujimava hlavne by som nechcel ist niekde za nim.... vsetky sracky zo zadnych kol by ti posielal na celne sklo .... Citovat
tosky Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 auto jde s dobou skor ju hodne predbehlo .... ale cim dlhsie na tie obrazky cumim, tym viac sa mi zacina pacit ) Citovat
Driver Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Tak to je dobrý UFO, i v tom interieru. Ale líbí se mi to. AKorát mi přijde, že místo pneumatik to má na těch diskách akorát nějaký gumový \"prezervativ\" Citovat
Welis Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 ty vado moc pěkný akorát by mě zajímalo jak točí volantem .. :-D jinak pěkný vozítko.. a ty kola no jej.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Mě se to vůbec nelíbí. By mě zajímalo kam na to ty lidi choděj. Citovat
Medvěd Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Můj pohled souzní s pohledem BoneDaddy - tzn: Design : 3 - 4 Praktické využití - neznám vhodné číslo, ale prostě děs Citovat
zabit Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 no znamky bych dal :super:super ale spis by me zajimalo jaky by to melo asi cislo, napada me treba 412 CC Citovat
PnR Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 pripomina mi to zehlicku Medvěd: prakticke vyuzitie pri takychto autach ma byt nulove, akurat nejake miesto v kufri na golfove palice je povolene Citovat
Ticcino Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd Můj pohled souzní s pohledem BoneDaddy - tzn: Design : 3 - 4 Praktické využití - neznám vhodné číslo, ale prostě děs Souhlas. Stačí aby bylo trochu mokra na silnici a to auto bude doslova jako prase které už nikdy nevyčistíš. Ani stěrač to nemá (nebo jsem ho nenašel). Ovšem za sucha, babolep, super. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.