vix Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 A je to flame A můžeš jim to říkat pořád dokola: \"Dejte si na to pozor!\" \"Ale je to marný, je to marný, je to marný... \" Citovat
P607Olda Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 lukasvoboda: zřejmě nemáš peníze na živení amerického pětilitru, dokonce ani na koupi jakéhokoli novějšího auta. Běž si koupit nový nebo starý Oldsmobile, nebo nějaké jiné americké auto, a neotravuj tady vzduch. 405 je auto v ceně kolem 10 až 20 tisíc, lidi si ho tady chovají spíše jako miláčka. Ty sis ho kupoval jednoduše proto, že na jiné nemáš peníze. Takové hezké vlákno to bylo, než to jeden ..... (lukasvoboda) pokazil. No nic, necháme ho zapadnout. [upravil dne 19.1.2009 P607Olda] Citovat
corsair.cz Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: vix A je to flame A můžeš jim to říkat pořád dokola: \"Dejte si na to pozor!\" \"Ale je to marný, je to marný, je to marný... \" Jo sorry, ale na úražlivý příspěvky by se mělo přiměřeně reagovat. Jo budvare, chtěl jsem se tě zeptat, jak vlastně tvůj miláček/nebo ty přišel ke jménu? Mě je sympatický Citovat
punkac Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Myslím, že podle kofoly to nebude Holt někdo a zaplať pánbůh je nás mnoho, co mají rádi plnotučný pivka Citovat
elton Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: punkac Myslím, že podle kofoly to nebude Holt někdo a zaplať pánbůh je nás mnoho, co mají rádi plnotučný pivka Jo jo a já už tak dlouho neměl pivko, že mi až z toho smutno. Citovat
oddie Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Vy se necháte tak snadno vyprovokovat. A to ještě něčím tak neuvěřitelně směšným, jako je takovýhle typ... Citovat
corsair.cz Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: punkac Myslím, že podle kofoly to nebude Holt někdo a zaplať pánbůh je nás mnoho, co mají rádi plnotučný pivka Jojo přece podle toho \"...nejcennějšího co máme\" Jestli je to láskou k budvaru, tak jedině dobře, v Brně jsem na takových lidí moc nenatrefil Citovat
budvar Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: corsair.cz Jo budvare, chtěl jsem se tě zeptat, jak vlastně tvůj miláček/nebo ty přišel ke jménu? Mě je sympatický No tak Budvar je přezdívka moje, která vznikla 10 let zpátky v Hostinci u Hloušků v Brně Budvar mám hodně rád, bohužel v Brně málo kde je dobrej a hlavně pravidelně, né že je dobrej v pondělí v úterý ne, ve středu jakštakš a tak podobně - ale to je problém většiny hospod u nás nejen v Brně, asi sem moc náročnej na tento kraj roku 2009 ale prostě sem si po 2 letech co tohle trvá řekl dost Skončilo to už tady na fóru probíraným Hoegaardenem - ten zatím nikde neprzní a nebolí mě z něj hlava Franta vznikl tak, že sem přemýšlel, jak pežotovi budu říkat a páč je to francóz, tak je to Frantík P.S. je to trošku paradox, ale díky tomu, že sem totálně ujel na ježdění v autě, tak i když to mám na kapotě pivo plnotučný už prakticky nepiju - za to vydatně konzumuju odtučnený všude a často - nejradší točenej Birell Ráno když stávám do práce mě nebolí hlava, poznávám krásy republiky - v hospodách pěšky nedosažitelných, na svých toulkách s Frantíkem a je mě fajn. Vzhledem k tomu, že sem ztratil důvěru v naše hospodský a nemám už nervy zkoušet jestli dneska je pivo \"dobrý\" du radši když už tak na Hoegaarden - ten jedinej, ještě nekurví... Možná by se dala najít hospoda, kde je pivo dobrý pořád, ale mě už to hledání nebaví - dycky jí najdu a dřív nebo pozdějc mě zklamou. Tak je ze mě na půl abstinent Původně zaslal: punkac Myslím, že podle kofoly to nebude Holt někdo a zaplať pánbůh je nás mnoho, co mají rádi plnotučný pivka Ale jak říkám, mít příležitost dat si mňam Budvara a neřídit, su v 7mým nebi Ale je to úzkej profil takovej dokonale natočenej Budvárek s chutí originální A do masných krámů jet na škopek je drahá sranda z Brna Původně zaslal: corsair.cz Původně zaslal: punkac Myslím, že podle kofoly to nebude Holt někdo a zaplať pánbůh je nás mnoho, co mají rádi plnotučný pivka Jojo přece podle toho \"...nejcennějšího co máme\" Jestli je to láskou k budvaru, tak jedině dobře, v Brně jsem na takových lidí moc nenatrefil Jo kdyby ještě existovali Hloušky - tam byl Budvárek podle mýho gusta, taky sem byl na něm \"odkojenej\" k tomu sálám s octem a cibulí nebo noblesní troj-utopenec s křupavýma čerstvýma rohlíčkama... Kurnik, to byly časy - zamačkávám slzu v oku [upravil dne 20/1/09 budvar] Citovat
corsair.cz Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 2 budvar: Když jsem před lety přišel do Brna z jihu Čech, nechápal jsem co brňáci vidí na Starobrnu, které bylo téměř všude a u mě si zrovna nevybudovalo dobrý jméno. Naštěstí se našlo pár solidních hospod, kde se dal dát budvar, bernard nebo regent (nevim proč, ale ten byl dobrej opravdu jen málokde). Jsem odkojenej trochu jinými moky. Každopádně je sympatický vidět brňáka se \"smyslem pro Budvar\", až vás někde s Frantou potkám určitě vás nepřehlídnu Citovat
lukasvoboda Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Ok socky, už vám ty vaše shitky nebudu urážet, a přeju vám mnoho ujetejch kilometrů bez nehody.:papa:D Citovat
Welis Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: lukasvoboda Ok socky, už vám ty vaše shitky nebudu urážet, a přeju vám mnoho ujetejch kilometrů bez nehody.:papa:D LoL tak ubohej život jako máš ty bych opravdu nechtěl žít :D:D:cool: Citovat
corsair.cz Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: lukasvoboda Ok socky, už vám ty vaše shitky nebudu urážet, a přeju vám mnoho ujetejch kilometrů bez nehody.:papa:D Lepší být za socku než za vypatlance Nicméně přejeme taktéž mnoho kilometrů bez nehod. Citovat
Washut Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: lukasvoboda Ok socky, už vám ty vaše shitky nebudu urážet, a přeju vám mnoho ujetejch kilometrů bez nehody.:papa:D Ok nechtěl sem Budvarovi kazit vlákno dalším příspěvkem zabývající se tvojí jednoduchostí. (viz ) Nechápu proč sis nekoupil třeba škodu faforit rok výroby se plus mínus shoduje a určitě by si na něho nadával míň, a vůbec jestli se k autu chováš tak jak o něm mluvíš tak tobě bych neprodal ani koloběžku. sorry za [upravil dne 20/1/09 Washut] [upravil dne 20/1/09 Washut] Citovat
budvar Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Tak sem děcka naftařem - objevil sem naftu - mám ložisko v motoru Tý jo, všíml sem si, že mě při stání a topení na venkovní vzduch mě smrdí nafta v káře Při zapnutí vnitřního vzduchu ok - říkám si, to je jak mě trošku propouští pravý 2 vstřiky a prdím na to, to bude tím, že se oteplilo - vůně se víc nesou... Moc sem nejezdil takže o pár hodin později, stojící na silnici, vidím v záři světel kouř z motoru Otevřu kapotu a vodotrysk nafty někdě od vstřiků - podle fotek vidím, že levej je uplně hotovo tak to asi bude ten, z toho směru to i pršelo... Bude zas veselo Dá se to nějak dotáhnout, to asi nepatří do kategorie zkus udělat sám Už mě to kdysi dotahovali Foto Citovat
budvar Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Tak sem na to přišel, díra v trubkohadici kterou teče nafta z čerpadla zpátky do nádrže tuším... Uříznout a zpátky nasadit. Řekl bych, že to bude hned, snad na mě jeden mechoš bude mít čas - je hnusně, to by ho mělo zaujmout, takováto oprava... [upravil dne 8/2/09 budvar] Citovat
vendelinek Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Tak to by mohlo jít dobře,hlavně že si to našel(sám by sis to neudělal?),když to vemu z druhý strany- koukni jak máš pěkně umytej motor:D Citovat
budvar Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 Mechoš nemůže mě ani moc nepřekvapuje, tak to zkusím s bráchou udělat... Du do tesca pro nějakouá bytelnou izolačku, nouzovqě to přitáhnu, sjedem pod střechu někam a deme to zkusit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.