Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

únik oleje z chladiče ztlačeného vzduchu.

Recommended Posts

Odesláno

Máte s tímto problémem nějaké zkušenosti?

Mám ten malý chladič úplně zasratý od oleje, kromě toho mi to přismrádá do kabiny. V servisu mi řekli, že to sice prosakuje relativně dost, nicméně že nehrozí, že by mne auto nechalo ve štychu, dokonce ani turbo prý není v kopru.

Auto má najeto 39.000 km ( 100% poctivých - je po dědovi a 2,5 roku stálo).

Potřebuji poradit - jak ten olej dostat z mřížky chlaiče pryč, aniž bych zničil chladič a 2) máte - li s tím někdo zkušenost tak jakou. Díky moc

• O 1 měsíc později...
Odesláno

O turbo se neboj,každé HDi,když rozpojíš vzduchové hadice kdekoliv za turbem,tak je v nich trocha oleje,to je normální. A o chladiči je to známé,že netěsní. Do budoucna ho vyměn,ale je drahej. Jinak by Ti to časem mohlo jít do nouzáku,z důvodu: tlak turba příliš nízký.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Najskôr bude končiť turbo. Ak je oleja priveľa, môže ho nasať a potom bude zle. Dostať ho preč napr. wapkou režim umývania motora.

Tak nějak to řeším já, wapkou to přejedu a je jako nový, zatím to není tak vážné, abych to měnil, ale slyšel jsem, že to stojí ranec:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...