ttom4 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Máte s tímto problémem nějaké zkušenosti? Mám ten malý chladič úplně zasratý od oleje, kromě toho mi to přismrádá do kabiny. V servisu mi řekli, že to sice prosakuje relativně dost, nicméně že nehrozí, že by mne auto nechalo ve štychu, dokonce ani turbo prý není v kopru. Auto má najeto 39.000 km ( 100% poctivých - je po dědovi a 2,5 roku stálo). Potřebuji poradit - jak ten olej dostat z mřížky chlaiče pryč, aniž bych zničil chladič a 2) máte - li s tím někdo zkušenost tak jakou. Díky moc Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Najskôr bude končiť turbo. Ak je oleja priveľa, môže ho nasať a potom bude zle. Dostať ho preč napr. wapkou režim umývania motora. Citovat
ttom4 Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 tak to brzo, po necelých 40 tis.km Citovat
jofo Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Skor myslim ze netesnia dobre hadice a potrubia ked auto stalo 2.5 roku.To je niekedy horsie ako keby behalo kazdy den. Citovat
HonzaT Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 O turbo se neboj,každé HDi,když rozpojíš vzduchové hadice kdekoliv za turbem,tak je v nich trocha oleje,to je normální. A o chladiči je to známé,že netěsní. Do budoucna ho vyměn,ale je drahej. Jinak by Ti to časem mohlo jít do nouzáku,z důvodu: tlak turba příliš nízký. Citovat
KUBBACHER Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Najskôr bude končiť turbo. Ak je oleja priveľa, môže ho nasať a potom bude zle. Dostať ho preč napr. wapkou režim umývania motora. Tak nějak to řeším já, wapkou to přejedu a je jako nový, zatím to není tak vážné, abych to měnil, ale slyšel jsem, že to stojí ranec:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.