sucram® Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 taky nic a zítra nebudu doma ... takže jsem už teď musel udělat pár kroků, abych to odpoledne měl v rukou ... Citovat
Choze406 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Koukám ze jsem první štastlivec. Balení obsahuje hlavici, rychlospojku, imbus a návod v polštině Po 2 hodinách montování byla na svém místě Citovat
Prerovak Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 no kuuuur vypada hezky pls jak to bylo poslany? balik? obchodni balik? bo jak? zitra asi pudu na postu se mi zda Citovat
dzana.m Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 ume taky nic a to sem sedel u komína a vyhlížel poštáka dvakrát projel a u me nic tak snad zejtra:D Citovat
sucram® Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Choze406: to bude tím, že jsem asi z úplného konce republiky (ale krásného ) Pokud bude další várka, tak Moraváci a Slezané to budou mít doma dříve ... (chtěl jsem napsat rychleji - ale tomu by někteří nemuseli rozumět, zkušenost z cvika na VŠ ... mohu odejít z hodiny rychleji?? namísto dříve = zdálo se, že to pan doktor nerozdýchá ) Citovat
asaad Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Choze 406: jak si sundal tu origo? Me zatim taky nic nedorazilo. Citovat
Choze406 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Prerovak : Přislo to jako dopis v obálce s bublinkama, hlavice byla nepoškozena a 100% funkční asaad : Musel jsem vyloupnout plastovou vrchni cast pod kterou byla gumova nasada. Tu jsem musel celou rozrezat + cerny plast abych se dostal na finalni bilej plast. Asi by slo poradne zabrat a stahnout to az na nej ale ja jsem na to nemel.Dole po stranach jsem ho zbrousil a hlavici na nej nasadil. Mordovali jsme se stim ve dvou a dalo na docela zabrat Citovat
Ferry Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: asaad Choze 406: jak si sundal tu origo? Me zatim taky nic nedorazilo. postup uz tu psal nahore KDO, pripadne zkus mrknout i na postup ktery jsem psal o nekolik prispevku pred nim, jednim z nich to urcite pujde Citovat
msoli Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak dnes prisla objednavka aj mne. Radicka je velmi pekna.Uz sa neviem dockat ked ju vymenim za origo. Ak sa mi tu origo podary dat dole.Budem maturovat asi cez vykend. Citovat
Kdo Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: asaad Choze 406: jak si sundal tu origo? Me zatim taky nic nedorazilo. postup uz tu psal nahore KDO, pripadne zkus mrknout i na postup ktery jsem psal o nekolik prispevku pred nim, jednim z nich to urcite pujde A nebo tak... Původně zaslal: Choze406 Tu jsem musel celou rozrezat + cerny plast abych se dostal na finalni bilej plast. Podle hesla: \"když něco nejde, vezmi si větší kladivo\" Citovat
navaho Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak dnes dorazila je pěkňoučká už se těším až ji vyměním ještě jednou děkuji schreekovi za sprostředkování Citovat
Mirda KV Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 balíček dneska dorazil ,ale jedna páka není kompletní, chybí na ní spodek se šroubkama pro zajištění edit : páka pro řazení se zpátečkou dopředu má spodek jinej než klasika , nějak sem si to hned neuvědomil ....vše je tedy nejspíš o.k. [upravil dne 29/1/09 Mirda KV] Citovat
Dave_k Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Taky mi dnes dorazila poštou, ale moji prvotní radost vystřídalo zklamání po rozbalení. Objednal jsem si barvu kůže \"béžová natural\" a v obálce bylo toto: :( Citovat
K3nny Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Taky hlásím že už jsou doma obě dvě vypadají hezky,těším se až to zapojím THX Schreeku Citovat
Tornado Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Tak uz ji mam taky doma. Vypada dobre, zejtra by mela jit na svy misto. Schreeku jeste jednou diky!!! Citovat
Ferry Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Mirda KV balíček dneska dorazil ,ale jedna páka není kompletní, chybí na ní spodek se šroubkama pro zajištění edit : páka pro řazení se zpátečkou dopředu má spodek jinej než klasika , nějak sem si to hned neuvědomil ....vše je tedy nejspíš o.k. [upravil dne 29/1/09 Mirda KV] urcite, paka do Ford Puma co si objednaval KDO taky vypadala jinak nez do 406tky, proto se do objednavky uvadelo presne popis auta i s tim kam se zarazuje zpatecka Citovat
Ferry Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Původně zaslal: Dave_k Taky mi dnes dorazila poštou, ale moji prvotní radost vystřídalo zklamání po rozbalení. Objednal jsem si barvu kůže \"béžová natural\" a v obálce bylo toto: :( ono bohuzel z tehle nabidky kuzi asi nevyrabi, ja si vybral kuzi Anthracit, ktera mela jinou strukturu a jinou barvu nez klasicka cerna, co byla v zakladni nabidce ( ovsem uvadel jsem ze klidne beru i alternativu obyc cerne kuze ) a taky mi prisla ta cerna ze zakladni nabidky misto anthracitu ... Citovat
dzana.m Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 tak sem zas vyhlížel ale u mě nic nedošla tak snad zejtra:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.