Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka - Objednávka

Recommended Posts

Odesláno

Choze406: to bude tím, že jsem asi z úplného konce republiky :nevim (ale krásného :xvul)

Pokud bude další várka, tak Moraváci a Slezané to budou mít doma dříve :roker ... (chtěl jsem napsat rychleji - ale tomu by někteří nemuseli rozumět, zkušenost z cvika na VŠ ... mohu odejít z hodiny rychleji?? namísto dříve = zdálo se, že to pan doktor nerozdýchá :D)

Odesláno

Prerovak : Přislo to jako dopis v obálce s bublinkama, hlavice byla nepoškozena a 100% funkční :super

asaad : Musel jsem vyloupnout plastovou vrchni cast pod kterou byla gumova nasada. Tu jsem musel celou rozrezat + cerny plast abych se dostal na finalni bilej plast. Asi by slo poradne zabrat a stahnout to az na nej ale ja jsem na to nemel.Dole po stranach jsem ho zbrousil a hlavici na nej nasadil. Mordovali jsme se stim ve dvou a dalo na docela zabrat :aut

Odesláno
Původně zaslal: asaad

Choze 406: jak si sundal tu origo?

Me zatim taky nic nedorazilo.

postup uz tu psal nahore KDO, pripadne zkus mrknout i na postup ktery jsem psal o nekolik prispevku pred nim, jednim z nich to urcite pujde

Odesláno

Tak dnes prisla objednavka aj mne.

Radicka je velmi pekna.Uz sa neviem dockat ked ju vymenim za origo.

Ak sa mi tu origo podary dat dole.Budem maturovat asi cez vykend.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: asaad

Choze 406: jak si sundal tu origo?

Me zatim taky nic nedorazilo.

postup uz tu psal nahore KDO, pripadne zkus mrknout i na postup ktery jsem psal o nekolik prispevku pred nim, jednim z nich to urcite pujde

A nebo tak...:o

Původně zaslal: Choze406

Tu jsem musel celou rozrezat + cerny plast abych se dostal na finalni bilej plast.

Podle hesla: \"když něco nejde, vezmi si větší kladivo\" :potlesk

Odesláno

balíček dneska dorazil ,ale jedna páka není kompletní, chybí na ní spodek se šroubkama pro zajištění :(

edit : páka pro řazení se zpátečkou dopředu má spodek jinej než klasika , nějak sem si to hned neuvědomil ....vše je tedy nejspíš o.k. :papa

[upravil dne 29/1/09 Mirda KV]

Odesláno

Taky mi dnes dorazila poštou, ale moji prvotní radost vystřídalo zklamání po rozbalení.

Objednal jsem si barvu kůže \"béžová natural\" a v obálce bylo toto:

:( :( :(

post-0-14109604395866_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Mirda KV

balíček dneska dorazil ,ale jedna páka není kompletní, chybí na ní spodek se šroubkama pro zajištění :(

edit : páka pro řazení se zpátečkou dopředu má spodek jinej než klasika , nějak sem si to hned neuvědomil ....vše je tedy nejspíš o.k. :papa

[upravil dne 29/1/09 Mirda KV]

urcite, paka do Ford Puma co si objednaval KDO taky vypadala jinak nez do 406tky, proto se do objednavky uvadelo presne popis auta i s tim kam se zarazuje zpatecka

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Taky mi dnes dorazila poštou, ale moji prvotní radost vystřídalo zklamání po rozbalení.

Objednal jsem si barvu kůže \"béžová natural\" a v obálce bylo toto:

:( :( :(

ono bohuzel z tehle nabidky kuzi asi nevyrabi, ja si vybral kuzi Anthracit, ktera mela jinou strukturu a jinou barvu nez klasicka cerna, co byla v zakladni nabidce ( ovsem uvadel jsem ze klidne beru i alternativu obyc cerne kuze ) a taky mi prisla ta cerna ze zakladni nabidky misto anthracitu ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...