destiny Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Cauves, nevim jestli to je prispevek do Tuningu nebo do servisu. Jde mi o nasledujici: Mam na aute obute gumy 215/40/17, coz neni povoleny, v 17\" tam patri 205/50/17. Bavil jsem se dnes s typkem z pneuservisu a nasadil mi brouka do hlavy. To, ze je to neskutecna drncacka jsem si zvykl. To, ze mi kvuli tomu keca tachometr bych taky zkousnul. Ale to, ze mi rekl, ze to muze odnest prevodovka jsem fakt nevedel. Pry to ma vliv na diferencial a odnesou to zuby na hrusce v prevodovce. Je to pravda? Jak moc je to zavazne? Mam se tim vubec zabyvat nebo je to zanedbatelny problem a mechanik pouze prehanel??? Diky. Destiny [Editován dne 28/4/04 destiny] Citovat
oddie Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 Hm, tak tohle slyším poprvé... Jestli´s náhodou špatně neposlouchal. Určitě říkal, že to odnesou tvoje zuby, když s tím budeš drncat po dlažbě. Že se ti vytřesou, a až jednou kousneš do hrušky, že ti tam zůstanou. Citovat
destiny Odesláno 28. duben 2004 Autor Odesláno 28. duben 2004 Mluvil o tom, ze u zavodnich prevodovek je to jedno, ze ty maji zuby kolmo proti sobe, ale u normalnich by se to delat nemelo. Pry je pocitany nejak zaber v zavislosti obvodu kola nenbo co to placal a pokud se tenhle pomer narusi, tak se nici prevodovka. Asi takhle nejak jsem to pochopil. Ale moc moudrej z toho nejsem. Citovat
impact Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 To teda slyším poprvé... asi bych pochopil, ze by dochazelo k velkymu namahani diferencialu, kdyby na kazdy strane bylo ruzne velky kolo, ale takhle? Kdyztak si to zkus nechat jeste jednou vysvetlit. Zni to totiz hodne divne. Citovat
destiny Odesláno 28. duben 2004 Autor Odesláno 28. duben 2004 No nic, jak je videt, asi to nema cenu resit. Asi se chtel mechanik jen trochu vytahnout prede mnou, kdyz bylo videt, ze o tom toho moc nevim. Uz od zacatku mi prisel jako takovy ten typ, ktery vsechno zna, vsude byl a od vseho ma klice Kazdopadne diky za info. [Editován dne 28/4/04 destiny] Citovat
robert Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 moc bych za to nedal, že má pravdu, mám na 206 odjakživa profil 50 a ted´už radši 55 , najeto přes čtyřicet a převodovku musím čím dál tím častěji přemlouvat. Někdy tam jde blbě dvojka a zpátečka, opravdu nic moc... Citovat
Guest Masinka Odesláno 28. duben 2004 Odesláno 28. duben 2004 blbost! mam najeto par desitek tisic na 195/50/15 a po vymene oleje u vasendy jde ted prevodovka jak u skodofky . Jestli to spis neni tim, ze peugeoti maji vice mene prevodovky nahovno Citovat
Bimbo Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 vždy? tam nemáš takovej rozdíl v těch rozměrej co tam má být a co tam máš teď,tak pochybuju že je to nějak extra namáhaný.A ty převodovky budou hodně šitový,koho znám s peugeotem tak si na to stěžuje,dokonce znám týpka co má novou 206 a prej mu to řazení připadá jako když jezdil s Trambusem. Citovat
destiny Odesláno 29. duben 2004 Autor Odesláno 29. duben 2004 Napsán autorem Bimbo vždy? tam nemáš takovej rozdíl v těch rozměrej co tam má být a co tam máš teď,tak pochybuju že je to nějak extra namáhaný.A ty převodovky budou hodně šitový,koho znám s peugeotem tak si na to stěžuje,dokonce znám týpka co má novou 206 a prej mu to řazení připadá jako když jezdil s Trambusem. Pujcil jsem kamosovi auto a naramne si liboval, jak to ma pohodlne razeni. (kamos ma forda Focuse) Jinak kdyz jsem se svezl ve starsi 206, tak jsem byl celkem prekvapenej, jak hlucne ma razeni. S presnosti problem nebyl, ale delalo to hroznej randal. Asi uz to melo neco za sebou. Citovat
AKCZ Odesláno 29. duben 2004 Odesláno 29. duben 2004 Napsán autorem robert moc bych za to nedal, že má pravdu, mám na 206 odjakživa profil 50 a ted´už radši 55 , najeto přes čtyřicet a převodovku musím čím dál tím častěji přemlouvat. Někdy tam jde blbě dvojka a zpátečka, opravdu nic moc... Ne ze by mi chodily rychlosti spatne ale na dvojku jsem si musel zvykat a zpatecka jeste chodi relativne dobre ale zda se ze to bude necim jinym nez profilama ap. A proc radeji 55? Citovat
rimmer Odesláno 30. duben 2004 Odesláno 30. duben 2004 s diferakem je to blbost, kdyz nad tim logicky pouvazujes, nedava to absolutne zadnou logiku ani smysl. Ad. prevodovka a peugeot...taky uz mam celkem vymlacenoyu bych rekl hlavne spojkove lozisko zrejme Citovat
Bohumil Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Pro Destinyho : na www.e-pneu.cz je odkaz TIRE CONVERTER a vpravo KONKRÉTNÍ VÝPOČET HODNOT, kde si můžeš zjistit vše potřebné (průměr, obvod originálů a různých ekvivalentů na různých ráfcích). Citovat
Bohumil Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Pro Destinyho : V tvým případě máš o něco menší celkový průměr a obvod kola, takže jedeš ve skutečnosti pomaleji. Na diferenciál by to mělo vliv pouze při rozdílném průměru kol a to nemáš. Dál hruška není v převodovce a na stálé převody to vliv nemá. Jediný na co to má vliv jsou ložiska, klouby a tlumiče. Citovat
kveton Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Podle myho by melo byt jedno co mas na aute za kola, ikdyby si tam mel 50\'\', tak jedinej rozdil bude v tom, ze ti to na dvojku pojede 150km/h, ale prevodovka se bude tocit stejne rychle jako na 15\'\' pri 30km/h. Prevodovce je jedno co mas za kola, tu zajima jak rychle se toci poloosy a z toho vyplyvajici rychlost toceni prevodovych kolecek. Ja bych si stim hlavu nelamal, asi jen machroval a delal z tebe blbce! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.