Pišta Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Ahoj Pežoťáci. Potřebuji radu publika. Nějak mi těžce točí startér,dělá to už od léta a čím dál,tím hůř.Chtěl bych ho vyndat,vyčistit,promazat a samozřejmě i uhlíky. Dá se vyndat i vrchem,nebo musím na rampu? U MI čka to byl horor! Rád bych to udělal před domem. Jedná se o coupé 2.0 Předem děkuji za rady. Pišta:myslim Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 staci sundat airbox, klapku vzduchu, samotne parohy sani muzou zustat na motoru, pak staci jen tri srouby imbus 8mm a starter je venku, uhliky stoji v Elitu asi 350Kc, uz jsem to taky delal, nekde tady na foru jsou i fotky Citovat
jack 306 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 když tak už vyměň i ložiska a máš jistotu na další roky Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: jack 306 když tak už vyměň i ložiska a máš jistotu na další roky jojo,když je rotor volný v ložiscích,jde startér ztuha... Citovat
Pišta Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 Tak to jsem rád. Díky moc. Fotky pohledám. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 startér jsem demontoval OK406 a docela to šlo dělal jsem to poprvé ale šlo to jen míti nářadí co je k tomu potřeba a teplou garaž,i když nyní po obědě bylo super Citovat
Ferry Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 startér jsem demontoval OK406 a docela to šlo dělal jsem to poprvé ale šlo to jen míti nářadí co je k tomu potřeba a teplou garaž,i když nyní po obědě bylo super ja to delal predloni v lednu venku na parkovisti Da se to za tri hodky tam a zpet (menil jsem jen uhliky, loziska jsem nechal ) Citovat
Pišta Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Kdyby ty ložiska byly KO, tak kde se dají sehnat? Ještě bych potřeboval vědět jak dlouho může být odpojená baterka,aby se nezakódovalo rádio. Nemám k rádiu ten kód. Citovat
pastorek Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Pišta Kdyby ty ložiska byly KO, tak kde se dají sehnat? Ještě bych potřeboval vědět jak dlouho může být odpojená baterka,aby se nezakódovalo rádio. Nemám k rádiu ten kód. Nie sú to ložiská ale mosadzné púzdra. Málokedy bývajú zlé. Skôr než to budeš celé rozoberať tak pozri kontakty. Pri výmene uhlíkov je vkodné zrovnať komutátor na rotore lebo býva vypálený do oblúka. Citovat
Jindras Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Pokud jste to někdy nedělali-ložiska-tak je nech bejt-akorát uhlíky...jinak ten přístup jako u některých 306 nic moc... Citovat
jack 306 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 a komutátor obrousi jemným smirkem tak 400 a pročisti drážky mezi jesnotlivýma políčkama když to už budeš mít rozdělané Citovat
jofo Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 No ked odpojis bateriu tak budes potrebovat ten kod. Nie je tam nijaky cas aby sa radio nezakodovalo. Citovat
Pišta Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Já jsem myslel,že když mám nový model,tak BSI to drží v paměti nějakou dobu. Nevíte kde je ten kód napsaný?Jinak budu muset asi do servisu,nebo je na to nějaký fígl? Jinak- díky moc všem za rady. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 figl je stačí baterie 9 V zapojit místo aku Citovat
Guest servisman Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 někde měli přímo propojku 9V na autozapalovač pokud je pod proudem při vypnutém klíčku. Citovat
Ferry Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: Pišta Kdyby ty ložiska byly KO, tak kde se dají sehnat? Ještě bych potřeboval vědět jak dlouho může být odpojená baterka,aby se nezakódovalo rádio. Nemám k rádiu ten kód. http://www.woodauto.com/ na techto strankach, kdyz zadas kod starteru se ti zobrazi seznam vsech dostupnych nahradnich dilu, podle tech originalnich cisel Valeo se pak da v katalogu www.elitecat.cz dohledat potrebny dil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.