Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat, jestli někdo tuší co stojí taková sranda, jako jsou přední zástěrky na 308 SW. Asi bych šla do origo, ale ani ty nevím kolik stojí a do Peugeotu teď cestu nemám:(

[upravil dne 1/12/08 permonik7]

Odesláno

BoneDaddy: Když já se do serviceboxu neumím dostat, abych tam viděla díly na 308..když se tam přihlásím, mám tam jen díly na svoje auti ( 307). Díky moc, to nějak ošéfuju a nejspíš i pořídím;)

Odesláno

Ja mam tiez tie stylove predne zasterky.... cenu si uz nepamatam ale bolo to cez 1000,-Skk montovali mi to pri predaji auta.... Kamos kupil tie obycajne a zdaju sa mi co sa tyka ochrany pred kamienkami.... a boli aj lacnejsie....

Odesláno

Přikláním se k těm klasickým, ale mám trošku strach, abych je někde neurvala. Máme tu kolem takové cesty, že je to reálné. Víte někdo, jak moc jsou větší, širší, nebo delší ty klasické???

• O 4 roky později...
Odesláno

nechával jsem si do auta dát jak přední, tak zadní (ty co jsou v aktuálním katalogu příslušenství), dle nabídky vozu to bude stát 1800 peněz dohromady.

Odesláno

Podle mého názoru \"zástěrky\" a to přední i zadní akorát tak hyzdí auto! Ale k věci, na minulém autě (Mazda 5) jsem měl přední zástěrky originál, takové ty tuhé, a každou zimu jsem je někde ve sněhu při couvání urval. Takže šly nakonec dolů a byl klid.. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...