Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

8O7mička byla od zahájení prodeje vždy mým vysněným vozem a taky se mi to splnilo. Jelikož celá rodina rádi cestujeme, měl jsem již před koupí vymyšleno, jak to ve voze udělám, aby se zde dalo pohodlně spát, po zastavení bylo rychle ustláno a ráno zase rychle odjet. Na vložených fotkách se musím pochlubit, jak jsem to udělal.

[upravil dne 19/3/12 19:37 od btl.a]

Odesláno

Seš šikulka,je to pěkný a praktický,když sme měli malý děti ,tak sem měl něco podobnýho udělanýho z 1203,stůl byl rozkládací,postranách polstrovaný lavice,pod nima ůložnej prostor,a příčku mezi řidičem sem řešil skříňkou a PB vařičem,jen tak dál a fandim ti,vim jaký to je :super

• O 3 roky později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Super, mě se tam takhle přesně vejde nafukovací dvojpostel, teda vešla, když ....

ale je lepší ještě otočit přední sedadla a máš ma odkládací noční stolky.

Odesláno
Super, mě se tam takhle přesně vejde nafukovací dvojpostel, teda vešla, když ....

ale je lepší ještě otočit přední sedadla a máš ma odkládací noční stolky.

nafukovačku jsem tam měl předtim taky ale jak se pohla mlada tak jsem byl na vlnach a když člověk je po vydatne naloži alkoholu neni to moc dobre...proto ten molitan...je 10 cm hruby takže vcelku ani kolejnice nebyly citět a pro připadne kempisty doporučuji postavit auto z kopce ale ne bokem:Pjen to vystupovani je trochu složitějši když ma člověk hlavu u předku než tam pokrči nohy atd a ještě když zrovna prši a boty jsou pod autem dost zasunute no nevim...pro delši kempovani by nebyl špatny takovy ten přistřešek jak jistě všichni znaji z karavanu takova ta předsin
Odesláno

S kopce? Jako hlavou dolů? Já to stavěl obráceně, do kopce, hlavy u sedadel, která byla otočená a jako přistřešek posloužily zadní páté dveře, takže v pohodě i se zouváním. Ta nafukovačka je výhodná že je skladnější když se vyfoukne, ale máš pravdu, okolo kluk trochu naskakoval, se mnou to ale ani nehlo když se otočil on.:D

Odesláno

Ta střecha typ VW California je velice praktická, ale motor bych si po několika větičkách, které jsem ve čtvrtek na vlastní uši slyšel od našeho předsedy, určitě vybral jinej.

Cenovka 100 tKč je lákavá, ale spotřeba 16 l/100 taky o něčem hovoří

Odesláno

já na rychlo řešil 2 karimatky a pod tim rozložená deka, ale byly dost cítit kolejnice, přední sedačeky otočený pro odkládání věcí a spal jsem hlavou u dveří kufru, nechtěl jsem se rukama motak do sedaček.

sedačky 2 a 3 řady musely zůstat doma, nikam by se nesložily.

do budoucna chci nafukovací matraci a jak tak čtu, tak asi 2 80cm široké a vrtět se může každý jak chce, ten molitan je prostě neskladnej

Odesláno

Ta střecha typ VW California je velice praktická, ale motor bych si po několika větičkách, které jsem ve čtvrtek na vlastní uši slyšel od našeho předsedy, určitě vybral jinej.

Cenovka 100 tKč je lákavá, ale spotřeba 16 l/100 taky o něčem hovoří

no hlavně u ročníku 2003 bych se zalekl údaje 6-tistupňový automat. buďto odborníci v aaa udělali do inzerátu překlep, nebo se jedná o nějaký podivuhodný bastl od kterého ruce pryč.

a spotřeby bych se nebál. teda záleží kolik se s tím ročně najede a co se od toho očekává. na druhou stranu když si představím těch kubíků benzínu co se dají pořídit za naprosto banální opravu podobně starého a podezřelého auta s turbodieselem....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...