Brian Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 po kazdych 1500km mi to sezere litr oleje v cem je chyba? Citovat
Demo Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 na jakem motoru? zere to olej nebo z toho olej tece? jakou barvu maji vyfukove plyny? Citovat
Brian Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 1.8 benzin,olej nikde netece a plyny jak para Citovat
Demo Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 pokud se nepletu, tak kdyz olej chcije pres gufera, tak hned po staru z toho vylitnout modre oblacky Citovat
Brian Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 jdou z toho jak para oblacky modry ne Citovat
P607Olda Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Zřejmě to budou ty gufera ventilů. Oprava kolem 3000 Kč. Měl jsem to taky na motoru 1,8. [upravil dne 1.12.2008 P607Olda] Citovat
Brian Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 jo tak to je v pohode cena doufam ze to bude ono Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Brian jo tak to je v pohode cena doufam ze to bude ono nechej si taky změřit kompresní tlaky--není to moc drahé a řekne něco o stavu motoru (ventily,píst.kroužky atd.) důležitá není absolutní hodnota,ale aby jednotlivé válce měly při- bližně stejnou hodnotu (v toleranci) Citovat
Brian Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 jo dik za radu a je lepsi to dat do znackovyho servisu nebo k nejakymu mensimu mechanikovy? prej to jde udelat ty gufera i bez sundani hlavy? Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Původně zaslal: Brian jo dik za radu a je lepsi to dat do znackovyho servisu nebo k nejakymu mensimu mechanikovy? prej to jde udelat ty gufera i bez sundani hlavy? když nevíš co s penězma,dej do značkového servisu néééé--dej to tam,kde dělají pežoty,citroeny a jsou dobří--poptej se známých,v rodině,atd. Citovat
Brian Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 jojo:super dik za rady:potlesk Citovat
Demo Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 napis Trundikovi, ten vi o dobrych servisech v brne.... Citovat
Grave Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Hm, tak já bych se taky s dovolením přidal. Mám 1,8 benzín a po výměně oleje mě po ujetí 12.000km při brždění bliká mazání, takže problémy s papinkáním bych měl taky. O těch guferech jsem už někde slyšel, ale sám si to neudělám a neznám nikoho, kdo by to udělal opravdu kvalitně, protože dnes se dá věřit jen málokomu. Ale nejdřív musim dát dohromady plechy a lak a poté teprv přijde toto... Citovat
Kelfik Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Tak to enní zase tak náročná operace, pokud má někdo nějakou dílničku a spůměrným nářadím, dá se to udělat v phodě celkem i sám, max s pomocníkem, at to lépe jde ;-) Citovat
Kelfik Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Grave: vidím, že se zabýváš renovacema :-), to určitě zvládneš vyměnit guferka, popřípadě změřit tlaky ;-). Máš pěknou sbírku vozidel. Taky mám 3 Jawy motorky, jednu na opravu a jednu renovuju Citovat
Grave Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Kelfik Grave: vidím, že se zabýváš renovacema :-), to určitě zvládneš vyměnit guferka, popřípadě změřit tlaky ;-). Máš pěknou sbírku vozidel. Taky mám 3 Jawy motorky, jednu na opravu a jednu renovuju Tlaky no problem, forichtung existuje, s tou hlavou to je horší, jsem odkojenej na OHVeckach , tohle jsem rozhozený ještě nikdy neměl Ale díky za tip, až to budu nějak řešit, tak se určo ozvu Dík za pochvalu, ale není to jen má zásluha Citovat
Kelfik Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Grave: Hlavu už jsem měl dole na 3 Peugeotech jeden TU motor a dva XU, jde to v pohodě, rozebrání tak 3 hodinky a složetí, s tím že se dělají gufera a vyndávají se ventily tak 5 hodin, lépe se to dělá ve dvou lidech určitě. Je vás více s kým děláš ty renovace? Máš nějaký fotky třeba?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.