Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Brian

jo tak to je v pohode cena doufam ze to bude ono

nechej si taky změřit kompresní tlaky--není to moc drahé a řekne

něco o stavu motoru (ventily,píst.kroužky atd.)

důležitá není absolutní hodnota,ale aby jednotlivé válce měly při-

bližně stejnou hodnotu (v toleranci)

Odesláno
Původně zaslal: Brian

jo dik za radu a je lepsi to dat do znackovyho servisu nebo k nejakymu mensimu mechanikovy? prej to jde udelat ty gufera i bez sundani hlavy?

když nevíš co s penězma,dej do značkového servisu :D

néééé--dej to tam,kde dělají pežoty,citroeny a jsou dobří--poptej

se známých,v rodině,atd.

Odesláno

Hm, tak já bych se taky s dovolením přidal. Mám 1,8 benzín a po výměně oleje mě po ujetí 12.000km při brždění bliká mazání, takže problémy s papinkáním bych měl taky. O těch guferech jsem už někde slyšel, ale sám si to neudělám a neznám nikoho, kdo by to udělal opravdu kvalitně, protože dnes se dá věřit jen málokomu. Ale nejdřív musim dát dohromady plechy a lak a poté teprv přijde toto...

Odesláno

Tak to enní zase tak náročná operace, pokud má někdo nějakou dílničku a spůměrným nářadím, dá se to udělat v phodě celkem i sám, max s pomocníkem, at to lépe jde ;-)

Odesláno

Grave: vidím, že se zabýváš renovacema :-), to určitě zvládneš vyměnit guferka, popřípadě změřit tlaky ;-). Máš pěknou sbírku vozidel. Taky mám 3 Jawy motorky, jednu na opravu a jednu renovuju

Odesláno
Původně zaslal: Kelfik

Grave: vidím, že se zabýváš renovacema :-), to určitě zvládneš vyměnit guferka, popřípadě změřit tlaky ;-). Máš pěknou sbírku vozidel. Taky mám 3 Jawy motorky, jednu na opravu a jednu renovuju

Tlaky no problem, forichtung existuje, s tou hlavou to je horší, jsem odkojenej na OHVeckach ;), tohle jsem rozhozený ještě nikdy neměl :mad: Ale díky za tip, až to budu nějak řešit, tak se určo ozvu :)

Dík za pochvalu, ale není to jen má zásluha ;)

Odesláno

Grave: Hlavu už jsem měl dole na 3 Peugeotech jeden TU motor a dva XU, jde to v pohodě, rozebrání tak 3 hodinky a složetí, s tím že se dělají gufera a vyndávají se ventily tak 5 hodin, lépe se to dělá ve dvou lidech určitě.

Je vás více s kým děláš ty renovace? Máš nějaký fotky třeba??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...