Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

A jaký střěrač by jste dali na zadní 5témdveře (kombi). Stírá to jenom ve spodní části. Je tam takový plastový stěrač. V Štanglu mi nabizeli champion za 480,- to se mi zá moc

koupil jsem Bosch, který je přímo určen na 406-ky. Cena po slevě něco přes 200,-, jinak cenově odpovídal tomu tvýmu Championu.

Odesláno

A proč se mění celej stěrač? Jsem myslel, že stačí gumička... Co se kazí na ramínkách?

Mi to dost vrže, když není sklo dost mokrý, tak jsem myslel, že koupim jenom gumičky... Jinak u mě to vypadá na 2x 600 mm...

Odesláno

Myslím že gumička nepomůže, ikdyž by už tyky potřebovala vyměnit.

prostě mi to stírá do pulky okna a zbytek rozmazává, ne svislé poloze nesetře vrch

(a ten zadní odstřikovač je taky nic moc, dlouho trvá než z něho něco vyteče a pak to jen teče po okně a stěrač to tozmazává.)

myslím že to pežot s tím plastovám ramínkem moc dobře nevyřešil.

500,- za zadní stěrač se mi zdá dot, ne? Tech 200,- se mi líbí, to mají original v peugeotu?

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

A proč se mění celej stěrač? Jsem myslel, že stačí gumička... Co se kazí na ramínkách?

Mi to dost vrže, když není sklo dost mokrý, tak jsem myslel, že koupim jenom gumičky... Jinak u mě to vypadá na 2x 600 mm...

Origo rozměry na 406 jsou 60cm u řidiče a 55cm u spolujezdce ;)

Jinak na ramínkách se kazí to, že vyreznou na těch čepech(pokud nejsou z plastu), ale hlavně odejde (přestane pružit) ta kovová dvojlišta, co se dává do gumičky. Pokud si koupíš novou gumičku, máš jí buď usazenou v plastu (na*ovno) nebo plast nemá a musíš použít ty původní kovový unavený lišty ...

Prostě ALCA nebo HAYNER (bezkonkurenční poměr cena\\užitek);)

[upravil dne 20.12.08 MJSytic]

post-0-14109603760678_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

Myslím že gumička nepomůže, ikdyž by už tyky potřebovala vyměnit.

prostě mi to stírá do pulky okna a zbytek rozmazává, ne svislé poloze nesetře vrch

(a ten zadní odstřikovač je taky nic moc, dlouho trvá než z něho něco vyteče a pak to jen teče po okně a stěrač to tozmazává.)

myslím že to pežot s tím plastovám ramínkem moc dobře nevyřešil.

500,- za zadní stěrač se mi zdá dot, ne? Tech 200,- se mi líbí, to mají original v peugeotu?

ne to nemaj. Já to koupil v jedné mototechně v Budějcích,mám tam slevu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...