Ladman Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: mmmb A jaký střěrač by jste dali na zadní 5témdveře (kombi). Stírá to jenom ve spodní části. Je tam takový plastový stěrač. V Štanglu mi nabizeli champion za 480,- to se mi zá moc koupil jsem Bosch, který je přímo určen na 406-ky. Cena po slevě něco přes 200,-, jinak cenově odpovídal tomu tvýmu Championu. Citovat
paul jane Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Ja mam valeo extreme a naprosta spokojenost ale je tam veci cena Citovat
enikybeniky Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 A proč se mění celej stěrač? Jsem myslel, že stačí gumička... Co se kazí na ramínkách? Mi to dost vrže, když není sklo dost mokrý, tak jsem myslel, že koupim jenom gumičky... Jinak u mě to vypadá na 2x 600 mm... Citovat
domena Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 No ja teda nevim.Ja jsem si koupil taky original Bosch a spokojenej jsem teda rozhodne nebyl.Vyhozeny prachy Citovat
mmmb Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Myslím že gumička nepomůže, ikdyž by už tyky potřebovala vyměnit. prostě mi to stírá do pulky okna a zbytek rozmazává, ne svislé poloze nesetře vrch (a ten zadní odstřikovač je taky nic moc, dlouho trvá než z něho něco vyteče a pak to jen teče po okně a stěrač to tozmazává.) myslím že to pežot s tím plastovám ramínkem moc dobře nevyřešil. 500,- za zadní stěrač se mi zdá dot, ne? Tech 200,- se mi líbí, to mají original v peugeotu? Citovat
Ajdamek Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Já mám na 406 original peugeot, stíraj super a i dobře vypadaj. Citovat
MJSytic Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: enikybeniky A proč se mění celej stěrač? Jsem myslel, že stačí gumička... Co se kazí na ramínkách? Mi to dost vrže, když není sklo dost mokrý, tak jsem myslel, že koupim jenom gumičky... Jinak u mě to vypadá na 2x 600 mm... Origo rozměry na 406 jsou 60cm u řidiče a 55cm u spolujezdce Jinak na ramínkách se kazí to, že vyreznou na těch čepech(pokud nejsou z plastu), ale hlavně odejde (přestane pružit) ta kovová dvojlišta, co se dává do gumičky. Pokud si koupíš novou gumičku, máš jí buď usazenou v plastu (na*ovno) nebo plast nemá a musíš použít ty původní kovový unavený lišty ... Prostě ALCA nebo HAYNER (bezkonkurenční poměr cena\\užitek) [upravil dne 20.12.08 MJSytic] Citovat
Ladman Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: mmmb Myslím že gumička nepomůže, ikdyž by už tyky potřebovala vyměnit. prostě mi to stírá do pulky okna a zbytek rozmazává, ne svislé poloze nesetře vrch (a ten zadní odstřikovač je taky nic moc, dlouho trvá než z něho něco vyteče a pak to jen teče po okně a stěrač to tozmazává.) myslím že to pežot s tím plastovám ramínkem moc dobře nevyřešil. 500,- za zadní stěrač se mi zdá dot, ne? Tech 200,- se mi líbí, to mají original v peugeotu? ne to nemaj. Já to koupil v jedné mototechně v Budějcích,mám tam slevu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.