juraj Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 zdravím mám dotaz,kdyžse tady tak koukam na ty vaše krasavce tak jsem akorát nas..nej. už co to auto mam se snažím pořádně ho nablejskat a apořát nic.Mám to samej škrábanec a už jsem utratil majlant za všelijaký sr..ky a pořát to samý lak je stále zašlej a poškrábanej. tata měl starou 105 a bral jí 2x do roka autobalzámem a byla pořát jak nová(to bych se musel hanbyt kdybych vedle něj stál) tak se chci zeptat jesli nemáte někdo nějakou leštěnku s brusnou pastou nebo tak něco,aby se to rozleštilo!!? je to tm.modrá met. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 tempo nebo od bernera lestící pastu lestíci kotouč na velkou flexu a hurá na to... Citovat
Yantschi Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Lepsie sa robi s vrtackou ako s flexou, vies sa dostat takmer vsade. Ja pouzivam TurtleWax na metalicku farbu, na skrabance zas, neviem ako sa to vola, mozno Antiscratch. Citovat
ladosak Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Já používám taky TURTLE WAX a super,taky mám tmavě modrou metlu.už sem vyskoušel hodně leštěnek,ale tato vyhrála na plné čáře:) Musíš si koupit leštěnku s VOSKEM ,Jinak to stojí za ..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Yantschi Lepsie sa robi s vrtackou ako s flexou, vies sa dostat takmer vsade. Ja pouzivam TurtleWax na metalicku farbu, na skrabance zas, neviem ako sa to vola, mozno Antiscratch. ja ti dam antiscratch tempo a vosk na stary laky. Tim to jde paradne, nanest, nechat zaschnout a rozlestit. Vydrzi to v pohode pul roku, jen nesmis pak auto myt samponem, jen cista voda a kostatko :-) Citovat
Yantschi Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Ok, tak nie antiscratch, ale scratch remover. Odstrani to skutocne drobne skrabance, hlbsie ryhy a udery od kamienkov iba ciastocne. Pri viacnasobnom umyti to vsak treba znova pretriet. http://www.autoexpress.co.uk/products/products/202273/turtle_wax_safe_cut_scratch_remover.html. No a vosk samozrejme po umyti a ususeni auta nanesiem na studeny plech, necham zaschnut a vylestim. http://www.olejshop.sk/xVP-turtle-wax-metallic-500ml. Co sa tyka tej vrtacky, alebo flexi, je to pekne, ale nepouzivam to, pretoze z tkaniny, ktora to lesti odlietaju drobne chlpky a prach, ktore sa usadzaju na karoserii a nevypada to dobre. Klasicka bavlnena handra je najlepsia. Citovat
Yantschi Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Sampon nepouzivam s voskom, pretoze vysledok nie je taky dobry, ako pouzit separatne sampon a separatne vosk. Citovat
Béďa Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Yantschi: ono pouzivat kazde myti sampon a pak voskovat neni tak uplne dobry pro lak, nemluve o casu co to zabere.. Pokud pouzivas kvalitni vosk tak staci cca 2-3x rocne umyt samponem bez vosku + navoskovat a mezi tim umyvat auto samponem s voskem.. tak to alepson delam ja a jsem max. spokojenej zalezi ale hodne na znacce pouzite autokosmetiky.. Citovat
Yantschi Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Originally posted by Béďa Yantschi: ono pouzivat kazde myti sampon a pak voskovat neni tak uplne dobry pro lak, nemluve o casu co to zabere.. Pokud pouzivas kvalitni vosk tak staci cca 2-3x rocne umyt samponem bez vosku + navoskovat a mezi tim umyvat auto samponem s voskem.. tak to alepson delam ja a jsem max. spokojenej zalezi ale hodne na znacce pouzite autokosmetiky.. Aha, to som nevedel, zase som mudrejsi. Ono nejde o cas, tuto cinnost robim velmi rad, lebo sa mozem s levikom mazlit, ale mas pravdu v tom, ze to nemusi byt uplne idealne pre lak. [Edited on 2.12.08 by Yantschi] Citovat
vendelinek Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Původně zaslal: Béďa Yantschi: ono pouzivat kazde myti sampon a pak voskovat neni tak uplne dobry pro lak, nemluve o casu co to zabere.. Pokud pouzivas kvalitni vosk tak staci cca 2-3x rocne umyt samponem bez vosku + navoskovat a mezi tim umyvat auto samponem s voskem.. tak to alepson delam ja a jsem max. spokojenej zalezi ale hodne na znacce pouzite autokosmetiky.. Jj,takle to dělám taky a jako vosk mám Turte Wax Plus PTFE Citovat
subin Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Já používám \"riwax\"leštěnky a max. spokojenost,na rozleštění mám něco jako flexu,ale je tam možnost volby otáček s několika stupni.jinak po rozleštění,jsem použil \"titanwax\". Na umytí šampón s voskem a nezaznamenal jsem problém:myslim Citovat
OK406 Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Po umytí je nutno celé auto vytřít do sucha nejlépe jelenicí a pak nanášet leštidlo:super Citovat
Yantschi Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 To susenie riesim tak, ze sa asi 10min povozim pri vyssej rychlosti a je to. Citovat
Nedos Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Tempo teda nevim. Na žigula bez laku to bylo skvělý, na golfa bez laku taky, ale po několikerém aplikování tempa nezbyl na autě vůbec žádnej lak, a auto šlo na šroták. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.