Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím

mám dotaz,kdyžse tady tak koukam na ty vaše krasavce tak jsem akorát nas..nej. už co to auto mam se snažím pořádně ho nablejskat a apořát nic.Mám to samej škrábanec a už jsem utratil majlant za všelijaký sr..ky a pořát to samý lak je stále zašlej a poškrábanej. tata měl starou 105 a bral jí 2x do roka autobalzámem a byla pořát jak nová(to bych se musel hanbyt kdybych vedle něj stál) tak se chci zeptat jesli nemáte někdo nějakou leštěnku s brusnou pastou nebo tak něco,aby se to rozleštilo!!? je to tm.modrá met.

Odesláno

Já používám taky TURTLE WAX a super,taky mám tmavě modrou metlu.už sem vyskoušel hodně leštěnek,ale tato vyhrála na plné čáře:) Musíš si koupit leštěnku s VOSKEM ,Jinak to stojí za .....

Odesláno
Původně zaslal: Yantschi

Lepsie sa robi s vrtackou ako s flexou, vies sa dostat takmer vsade. Ja pouzivam TurtleWax na metalicku farbu, na skrabance zas, neviem ako sa to vola, mozno Antiscratch.

ja ti dam antiscratch :D

tempo a vosk na stary laky. Tim to jde paradne, nanest, nechat zaschnout a rozlestit. Vydrzi to v pohode pul roku, jen nesmis pak auto myt samponem, jen cista voda a kostatko :-)

Odesláno

Ok, tak nie antiscratch, ale scratch remover. Odstrani to skutocne drobne skrabance, hlbsie ryhy a udery od kamienkov iba ciastocne. Pri viacnasobnom umyti to vsak treba znova pretriet. http://www.autoexpress.co.uk/products/products/202273/turtle_wax_safe_cut_scratch_remover.html. No a vosk samozrejme po umyti a ususeni auta nanesiem na studeny plech, necham zaschnut a vylestim.

http://www.olejshop.sk/xVP-turtle-wax-metallic-500ml. Co sa tyka tej vrtacky, alebo flexi, je to pekne, ale nepouzivam to, pretoze z tkaniny, ktora to lesti odlietaju drobne chlpky a prach, ktore sa usadzaju na karoserii a nevypada to dobre. Klasicka bavlnena handra je najlepsia.

Odesláno

Yantschi: ono pouzivat kazde myti sampon a pak voskovat neni tak uplne dobry pro lak, nemluve o casu co to zabere.. Pokud pouzivas kvalitni vosk tak staci cca 2-3x rocne umyt samponem bez vosku + navoskovat a mezi tim umyvat auto samponem s voskem.. tak to alepson delam ja a jsem max. spokojenej :) zalezi ale hodne na znacce pouzite autokosmetiky..

Odesláno
Originally posted by Béďa

Yantschi: ono pouzivat kazde myti sampon a pak voskovat neni tak uplne dobry pro lak, nemluve o casu co to zabere.. Pokud pouzivas kvalitni vosk tak staci cca 2-3x rocne umyt samponem bez vosku + navoskovat a mezi tim umyvat auto samponem s voskem.. tak to alepson delam ja a jsem max. spokojenej :) zalezi ale hodne na znacce pouzite autokosmetiky..

Aha, to som nevedel, zase som mudrejsi. Ono nejde o cas, tuto cinnost robim velmi rad, lebo sa mozem s levikom mazlit, ale mas pravdu v tom, ze to nemusi byt uplne idealne pre lak.

[Edited on 2.12.08 by Yantschi]

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Jj,takle to dělám taky a jako vosk mám Turte Wax Plus PTFE

Odesláno

Já používám \"riwax\"leštěnky a max. spokojenost,na rozleštění mám něco jako flexu,ale je tam možnost volby otáček s několika stupni.jinak po rozleštění,jsem použil \"titanwax\". Na umytí šampón s voskem a nezaznamenal jsem problém:myslim

Odesláno

Tempo teda nevim. Na žigula bez laku to bylo skvělý, na golfa bez laku taky, ale po několikerém aplikování tempa nezbyl na autě vůbec žádnej lak, a auto šlo na šroták.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...