Přejít na obsah

Nedos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Kontakty

  • ICQ
    158507564

Profilové informace

  • Město
    ostrov
  • Stát
    Česká republika

Nedos's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Nedos

    Identifikace motoru 1.8 16V

    Jinak jsou ty motory stejný? Kromě víka ventilů? Je mi jenom divný že na autě novějšího roku výroby je starej motor.
  2. Mám dotaz ohledně motoru. Mám špatný víčko na dolejvání oleje, tak jsem byl u peugeota, že potřebuju nový, tam mi podle VIN kodu objednali, ale to co jim přišlo nebylo to co mám. Já mám tenhle motor: Víčko který jim přišlo je asi na tenhle motor(podle toho víčka co tam je): Podle VINka mám teda v autě jinej motor než je psanej od výrobce. Jsem teď poněkud na vážkách protože oba motory by měli bejt LFY, což byl taky motor kterej jsem sháněl když můj starej motor odešel. Starej i tenhle novej jsou naprosto identický, podle techničáku je to 1.8 16V 81Kw, model auta je po faceliftu rv. 2000. Teď teda tápu, jak je možný že moje auto má jinej motor než by tam měl být. Popřípadě jestli je možný tyhle 2 motory mezi sebou proměnit. Jelikož pán od peugeota to nehodlal dál řešit, protože když to nesedí podle VIN tak řešení mého problému neexistuje, tak teď sám nevím. Otázka zní, kam pro nový víčko, co tam mám za motor, co bych tam měl mít za motor. Stávající je z modelu 306, protože originál ze 406 se v době kdy sem ho snáhněl v ČR asi nenacházel. Díky za každou radu. [upravil dne 8/2/12 16:28 od Nedos]
  3. Nedos

    Výměna motoru P406 1.8 16V LFY

    Takže když koupim holej motor s těma plastovejma krytama tak bude zaměnitelnej za ten s hliníkem? Ten novej motor sem už viděl a ten vypadá nahoře uplně jinak, a vlatně vypadá uplně jinak všude. Co se ale týče těch LFY tak by teda neměl bejt problém?
  4. Chci se zeptat, na mým autě odešel motor 1.8 16V LFY(81KW) s hlíníkovým krytem na ventilech. Je možný tenhle motor zaměnit za variantu s plastovým krytem ventilů? Můj mechanik řekl že to nesedí, někdo říká že to jde, bohužel variantu s hliníkovým krytem se mi nedaří sehnat a nechci vyhazovat peníze za jinej typ motoru kterej tam nakonec nebude sedět. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky za každou radu.
  5. Nedos

    Itenriérová lampa bzučí

    A jak je to s těma vetrákama bez motoru u digi klimy? bez motoru teda neběží nebo běží? Připadá mi to takový blbý když někde sedim tak mít nastartovanej motor abych mohl vetrat.
  6. Nedos

    Itenriérová lampa bzučí

    aha to je teda super. Asi je nějakej přidrenej. A jak se to teda dá rozebrat aniž bych to rozbil?zkoušel sem to vytáhnout celý a nějak se tomu nechce. A je normální že mi bez nastartovanýho motorů neběží větráký? Mám tu digi klimu
  7. Mam takovej dotaz, po zpanutí zapalování se mi z interierovýho osvěltení nad řidičem začne ozývat takovej divnej bzukot, jako přidřenej větráček. Jelikož nevim jak to rozebrat, tak nevim co to je. Takže mam 2 dotazy: A)coje v tom světle že to může bzučet b)jak se to dá rozebrat.
  8. Nedos

    leštěnka

    Tempo teda nevim. Na žigula bez laku to bylo skvělý, na golfa bez laku taky, ale po několikerém aplikování tempa nezbyl na autě vůbec žádnej lak, a auto šlo na šroták.
  9. Nedos

    kontrolka - symbol klíče

    To co popisuješ vypadá na kontrolku Imobilizeru. vypnout by se měla hned jak zasuneš klíč dozapalování, takže jestli ti to svítí tak máš možná nějakej kix imobilizeru.
  10. Nedos

    odemiká se sama od sebe

    Musí tam bejt víc drátů. Přední dveře musí mít kontrolu polohy zámku. Na to ti jeden drát nestačí.
  11. Nedos

    průšvih - přehřátí

    jestli jsi lil studenou desilku to přehrátýho motoru, a pak se tam něco ozvalo a pak to začalo všude chcát, tak si udělal pěknou hloupost.je možný že ti mohl prasknout blok motoru, nebo cokoliv jinýho.známej to tenkrát udělal na škodovce a defakto jí tim poslal do věčných lovišt.
  12. Nedos

    nejde tachometr

    Kde je to čidlo v motoru? blbne mi to taky, musim se na to aspon podivat. Jak poznam že to ono, je to co hledam?
  13. Nedos

    Relé kompresoru

    Tak dneska to jdu nechat odbrousit a s elektrikou už si nějak pohraju. Pokud jde spínací signál na relé tak to bude v cajku.
  14. Nedos

    Relé kompresoru

    Mam new model. BSI tam je. Zkusim se na to BSI podívat, jestli tam je nějaký silový spínač tak by neměl bejt problém zjisti jestli funguje nebo ne.
  15. Nedos

    Relé kompresoru

    Mluvil sem se servisem v peugeotu, tam říkali že prej to je na výměnu BSI (11 litrů). Pokud je v tob BSi opravdu nějaký relé, který jde vyměnit tak to bych si udělal sám. Potřeboval bych ale vedět který to je, abych se na to podíval. Nevíte někdo kde bych to našel?
×
×
  • Vytvořit...