Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

včera při startování jsem málo podržel klíček a motor nechytl.Po opětovném nastartování mi nezhasla kontrolka diagnostiky.Nevíte někdo co s tím?Nebo rovnou na diagnostiku?Doufám že to není nic vážnýho,nebo mě je..ne!Dík za odpovědi

Odesláno

Pokud jede vš OK tak to nechej a třeba po několikerém nastartování a jízdě zhasne sama. Závada se nezopakuje a uloží do paměti. Mě to tak teď dělá. Auto občas u studenýho motoru zlobí a následně se rozsvítí tahle kontrolka. No a po asi 5 nastartování a delší jízdě se už nerozsvítí a vše se tváří a chová OK.

Odesláno

Zkus to co mi radil včera Fusion.Za což mu děkuju.Pomohlo.:super Opdpojil jsem baterku za hodku zapojil a po nastartování kontrolka zhasla.Jen doufám,že se zas po čase nerozsvítí.Bylo mi divné že svítí,protože jelo právě vše O.K. ,bez problému.

Odesláno

Někde jsem čet, že tahle kontrolka je určená k totálnímu vyděšení řidiče.

Svítila mi už dvakrát. Jednou bylo cosi s rozdělovačem, jelo mi to jen na tři válce a to fáákt poznáš ...:D

Podruhý mi svítila nedávno, autu nic nebylo, tak sem s tím chvilku jezdil a ona zas zhasla. V servisu mi říkali, že je to Pažoutů \"normální\". Jinak mi taky radili vypojit baterku, to mi ale nepomohlo.

Odesláno

No na tři válce to nejelo.Ale je nepříjemný jet s rozsvícenou kontrolkou diagnostiky.Podle mě to hodilo chybu jak jsem málo podržel klíček a pak jsem hned startoval znovu.Ale strašák to je:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...