Hanzz Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Zdravím, včera při startování jsem málo podržel klíček a motor nechytl.Po opětovném nastartování mi nezhasla kontrolka diagnostiky.Nevíte někdo co s tím?Nebo rovnou na diagnostiku?Doufám že to není nic vážnýho,nebo mě je..ne!Dík za odpovědi Citovat
MatrixChose Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Rovnou na diagnostiku, může to být tisíc a jedna věc Citovat
Hanzz Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Tak tos mě neuklidnil..Čekal jsem odpověď,že je to nějaká banalita.Ale dík.. Citovat
Fusion Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Zkus prve odpojit baterku na půl hoďky, pak znovu zapojit, pak znovu nastartovat. Citovat
Hanzz Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Za chvíli to zkusím.Snad to pomůže:nevim Citovat
Dave_k Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Pokud jede vš OK tak to nechej a třeba po několikerém nastartování a jízdě zhasne sama. Závada se nezopakuje a uloží do paměti. Mě to tak teď dělá. Auto občas u studenýho motoru zlobí a následně se rozsvítí tahle kontrolka. No a po asi 5 nastartování a delší jízdě se už nerozsvítí a vše se tváří a chová OK. Citovat
Hanzz Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Zkus to co mi radil včera Fusion.Za což mu děkuju.Pomohlo. Opdpojil jsem baterku za hodku zapojil a po nastartování kontrolka zhasla.Jen doufám,že se zas po čase nerozsvítí.Bylo mi divné že svítí,protože jelo právě vše O.K. ,bez problému. Citovat
panhu Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Někde jsem čet, že tahle kontrolka je určená k totálnímu vyděšení řidiče. Svítila mi už dvakrát. Jednou bylo cosi s rozdělovačem, jelo mi to jen na tři válce a to fáákt poznáš ... Podruhý mi svítila nedávno, autu nic nebylo, tak sem s tím chvilku jezdil a ona zas zhasla. V servisu mi říkali, že je to Pažoutů \"normální\". Jinak mi taky radili vypojit baterku, to mi ale nepomohlo. Citovat
Hanzz Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 No na tři válce to nejelo.Ale je nepříjemný jet s rozsvícenou kontrolkou diagnostiky.Podle mě to hodilo chybu jak jsem málo podržel klíček a pak jsem hned startoval znovu.Ale strašák to je:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.