puzzle Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Mám 307, 2,0 Turbo HDI, r.v. 2001, parking venku. Poslední dny co jsou mrazy v pohodě nastartuje, ale zhasne mi při jízdě během prvních zhruba deseti minut, kdykoli přibrzdím, než stačím podřadit. Chytne znovu hned po otočení klíčem a občas zůstane svítit chvíli čerpadlo. Po zahřátí motoru už všechno běží normálně. Co s tím??? Citovat
kaper Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 skus precistit regulator tlaku paliva ja som mal podobne problemi jak som trosku pridal tak to zhaslo a zostalo svietit motor som len laik tak este pockaj ci sa ti niekto ozve Citovat
bombarderik Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Ja mam podobny problem a neviem si s tym radi ties. Zhasne mi ked vymacknem spojiku. Citovat
bombarderik Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Kde asi tak najdem ten regulator tlaku paliva. Este som nemal tu cest. Citovat
Xantik Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Najdeš ho na boku comonrail čerpadla viz moje fotky. http://www.sweb.cz/mdy/DSCF5677.JPG http://www.sweb.cz/mdy/DSCF5676.JPG Citovat
bombarderik Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Diki moc pozriem si to a dam vediet. Citovat
ladosak Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Já mám taky ten samý problém.Vykon motoru spadl na 30%, za jízdy sem tam chcípne,a když vypnu klíček tak asi 3vteřiny motor ještě běží.Regulátor tlaku paliva jsem dnes vyčistil,a vypadá to dobře.šel jsem to projet a všechno je O.K.akorát svítí kontrolka diagnostiky motoru.tak ještě napichnout a odstranit načtenou závadu,a už zase bude běžet jako švícary. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Mě to občas chcípne,při prošlapnuti plynu a nasledném snižovaní otáček ale jen než se motor ohřeje,pak už ne. 307/2.0hdi. Mám tři dotazy:1. postup při demontáži regulatoru?(abych neco nepodelal) 2. Jak dlouho ma svítit kontrolka žhavení např. při -6? 3. Jak ověřit funknost relé žhavení? Díky za vaše rady a postřehy:papa:papa:papa Citovat
ladosak Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Demontáž regulátoru paliva je jednoduchá.Máš tam dva šroubky na hvězdičky.Vyšrubuješ je ven,a vyndáš regulátor.Nemusíš mít strach nic ti nevyskočí žádná pružinka ani količka jde to docela snadno. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: ladosak Demontáž regulátoru paliva je jednoduchá.Máš tam dva šroubky na hvězdičky.Vyšrubuješ je ven,a vyndáš regulátor.Nemusíš mít strach nic ti nevyskočí žádná pružinka ani količka jde to docela snadno. Čoveče já tam mám tohle čerpadlo - Siemens,tak jak na to? [upravil dne 29.12.2008 jjjirkaaa] [upravil dne 29.12.2008 jjjirkaaa] Citovat
jjjirkaaa Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: jjjirkaaa Původně zaslal: ladosak Demontáž regulátoru paliva je jednoduchá.Máš tam dva šroubky na hvězdičky.Vyšrubuješ je ven,a vyndáš regulátor.Nemusíš mít strach nic ti nevyskočí žádná pružinka ani količka jde to docela snadno. Čoveče já tam mám tohle čerpadlo - Siemens,tak jak na to? [upravil dne 29.12.2008 jjjirkaaa] [upravil dne 29.12.2008 jjjirkaaa] Dneska jsem vyměnil žhavičky,všechny k.o.- nové Denso GD116,start se o něco zlepšil,ale za studena na volnoběh lehce přidám a po sundání nohy z pedálu otáčky spadnou na nulu a auto chcípne. Po ohřátí vše o.k. Na diagnostice ještě zjistily dva špatné vstřiky(dost) a ty druhý dva tak nějak v normě.Může to být tím??? Citovat
P607Olda Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Pánové, nemáte tam letní naftu? Kdy jste naposledy čerpali? Citovat
Dakula475 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Zkusil bych tam nalej čistící polymer od Castrolu, někde jsem slyšel, že prý se to nemá, ale mě to dost pomohlo na vstřiky. Je pravda že u Opla, ale taky to bylo CDTi (HDi). Citovat
jjjirkaaa Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 P607Olda:posledni tankování v sobotu OMW;) Dakula475 : Čistič vstřiku jsem aplikoval a nepocítil žádnou změnu. [upravil dne 29.12.2008 jjjirkaaa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.