kobr Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Dave405 Původně zaslal: kobr Původně zaslal: Dave405 Přema: ..z laboratorních testů, které jsem si nechal dělat v době, kdy jsem měl k těmto věcem přistup. Tehdy mě zajímala kvalita nafty na pumpách vs \"alternativní\" paliva a kvalita naftových aditiv na trhu. Věcem, o kterých se píše v tisku, nevěřím, považuji je za nedůvěryhodné. Jestli jsi nechával dělat testy, můžeš napsat, v čem ty testy spočívaly a zajímá mě taky cena testu Je to už asi 5 let z5. Měl jsem k tomu výsledky, grafy, srovnání, atd. ale věnoval jsem vše novému majiteli mé první 405 a jelikož testy byly bez dokladu, tak bych si ani nedovolil je kdekoliv zveřejňovat. Nicméně co si tak matně vzpomínám, postup byl zhruba následující. Nejprve se se udělal rozbor \"čistého\" paliva (v uvozovkách proto, protože u nás není žádné palivo čisté ). Poté se postupně vždy do prvotní suroviny aplikovaly aditiva. Tam se vyhodnocovaly parametry jako např. viskozita, bod vzplanutí, tuhnutí, atd., ale hlavně cetanové číslo, kde jsou žádány nerozvětvené uhlovodíky s dlouhým řetězcem, alespoň tak mi to bylo řečeno Detaily už si fakt nepamatuju. Mě hlavně zajímalo, jestli aditiva opravdu přidají palivu vlastnosti, o nich se píše na obalu a jak je na tom palivo, na které jsem v té době jezdil, protože nebylo z běžně dostupných pump. (kupodivu shell byl v porovnání propadák). Typické kecy prodejců zázračných přídavků do paliva, jako zvýší výkon, sníží opotřebení atd, ale nikde jsem neviděl laboratorní test. Vždycky je to ....zvýšil se mi výkon po užití přípravku, snížilo se opotřebení, snížil se hluk motoru a jiné. To je jako ty magnety montované kolem hadičky benzínu. Citovat
meda.pu Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Zdravím pánové. Všichni tady vychvalují VIF . Ještě do včerejška bych tomu věřil, ale.... Jel jsem natankovat a jako vždy chtěl přidat \"výborné\" aditivum do nafty. Při těchto mrazech jsem ho ani nedostal z plechovky a vypadalo to jako ztuhlá fermež!Ještě upozorňuji, že se jedná o zimní VIF - pěkná ******. Citovat
Senad Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 někde jsem tu cetl, ze samo o sobe aditivum pri nizkych teplotach tuhne!!! pouze kdyz se slouci s naftou tak plni svuj ukol. jinak se ma skladovat v pokojovych teplotach. Doporucuju se vzdy podivat na navod, nez zacnes na neco nadavat Citovat
BV406 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Senad někde jsem tu cetl, ze samo o sobe aditivum pri nizkych teplotach tuhne!!! pouze kdyz se slouci s naftou tak plni svuj ukol. jinak se ma skladovat v pokojovych teplotach. Doporucuju se vzdy podivat na navod, nez zacnes na neco nadavat jj, pravda, pravda Citovat
Chepp Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 mate nekdo zkusent s CASTROL aditivum do nafty? Citovat
jojo0608 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Senad někde jsem tu cetl, ze samo o sobe aditivum pri nizkych teplotach tuhne!!! pouze kdyz se slouci s naftou tak plni svuj ukol. jinak se ma skladovat v pokojovych teplotach. Doporucuju se vzdy podivat na navod, nez zacnes na neco nadavat Ja vozím aditívum v aute v kufri. Niekolko nocí po sebe bolo -15 stupňov a nezamrzlo. Citovat
qmysak Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 chlapi mám takový dotaz leju do své 406 2,2 Hdi zimní VIF,ale zatím nemožu nikde sehnat letní možu dat do nádrže i zimní VIF, když je teplo???dík mějte se Citovat
AnotherOne Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: qmysak chlapi mám takový dotaz leju do své 406 2,2 Hdi zimní VIF,ale zatím nemožu nikde sehnat letní možu dat do nádrže i zimní VIF, když je teplo???dík mějte se Môžeš, žiadny problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.