Washut Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 je to na muj vkus trochu delší video ale krásných kousků je tam spousta http://www.youtube.com/watch?v=sXvQdKpCluY&feature=related hribe: :potlesk Citovat
Kelfik Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Taky přidávám svoji limuzínku , z venku originál a uvnitř loketka, dřevo, koberečky a kožený volant. Citovat
pysta1 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 HRÍBE - ja žasnem aké je to kombičko pekné. Nemáš to na predaj? To LPG tam máš aké? Do sania? Alebo sekvenčné? Ak do sania, tak nemá náhodou 2SRI plastové sanie. Pýtam sa lebo zháňam neaké kombi z posledných kúskov buď TD alebo niečo s LPG. Díky za info. Ale ak by si to predával, daj mi vedieť!!!! Citovat
hribe Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 to pysta1 : to kombicko (rikam mu \"Frantik\" mam asi rok, dovez sem si ho z Drazdan, stalo tam asi rok v bazaru, kde bylo dalsich cca 500 podobne starejch v Nemecku uz asi neprodejnejch aut v cene 100 - 2000EUR, Frantik byl za 1500EUR a je to opravdu zachovalej kus od nakyho nemeckyho duchodce. Je to 2.0 SRI z roku \'95 - ma dost slusnou vybavu - klima, el. sibr, ABS - vsechno je funkcni. Kupoval sem ho se 140tis km (vzhledem ke stavu interieru a auta celyho pravdivy kilometry), dneska mam najeto asi 170tis. km. Elektrony sou DEZENT 15\", presnej typ sem zapomel. 2.0i (89kW) ma skutecne komplet plastovy trubky sani, LPG tam mam sekvencni, ridici jednotka MAGIC 2 (ceska), vstriky jsou 4 samostatny vstriky zavrtany primo do sacich trubek (cerveny dratky + stribrny valecky na obr. motoru) a jsou cesky vyroby JET, reduktor italskej Lovato, cely montovany ve firme HL Propan, cena 30tis., nadrz cca 45litru v rezerve. Na LPG to jezdi v podstate stejne jako na benzin, spotrebu mam 10 - 13 litru. Frantika si celkem opecovavam, nekdy zlobi (hlavne volnobeh me uz dlouho trapi, ale jezdit se s tim da) ale jinak spokojenost, byl sem s nim uz vsude mozne : Alpy - Rakousko, Italie, Svicarsko, 2x v Chorvatsku, ve Slovinsku ... porad mu verim na prodej bohuzel neni, nejdriv asi treba tak za 2 roky, driv asi ne - to uz ale bude mit hodnotu tak akorat ekologicky dane hribe Citovat
hribe Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 to Bohous : S tou tvoji Mi16-kou bych se docela svez - by me zajimalo, jak moc je znat rozdil mezi klasickym 8Ventilem 89kW SRI a 110kW Mi16 ... a je moc pekna ... ale ja bych sedana nechtel, ikdyz nevozim kazdej tejden pytle s cementem, tak prece jenom se mi 3-4x do roka proste ten kombik hodi ... hribe Citovat
Dundee Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 hribe: Bohouš nemá Mi16, ale T16:mrk;) Citovat
pysta1 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 HRIBE- Fakt super mašina, zaslúži si poklonu... Citovat
jozovicaa Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 pekne to mate, pekne, ja to nemam sice takto vytunene, len tak jemnucko, ale pridam aj ja zopar fotecek... Citovat
Brian Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Bohouš:pekny auticko ty kola jsou 16? z ceho jsou vypadaji moc pekne Citovat
Petr0604 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 405tka je pořád krásné a nadčasové auto. Krasavec. [upravil dne 4/12/08 Petr0604] Citovat
Bohouš Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: hribe to Bohous : S tou tvoji Mi16-kou bych se docela svez - by me zajimalo, jak moc je znat rozdil mezi klasickym 8Ventilem 89kW SRI a 110kW Mi16 ... a je moc pekna ... ale ja bych sedana nechtel, ikdyz nevozim kazdej tejden pytle s cementem, tak prece jenom se mi 3-4x do roka proste ten kombik hodi ... hribe Jak již psal Dundee, není to Mi16, ale T16 a ten výkon je tak trochu něde jinde Citovat
Bohouš Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Brian Bohouš:pekny auticko ty kola jsou 16? z ceho jsou vypadaji moc pekne Jsou to 17´ z 307 CC Citovat
thomasrider Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 quattro konecne ve svym zivlu.. Citovat
Whitetiger Odesláno 12. prosinec 2008 Autor Odesláno 12. prosinec 2008 no ja si na sneh este musim počkat- tu je akurát tak v Tatrách. Citovat
thomasrider Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 V Praze je letos sních po druhé, ale ja sem byl dneska s Peugeotem poprvé.. a musim ríct ze je to super.!! Jezdit na snehu me vzdycky bavilo i s FWD ale se 4x4 je to dokonaly.! Není nad kontrolovaný průjezd zatáčkou se vsema 4 kolama v záběru.. dokonce i bez zamknutých diferaku se dá krásne pretačivost kontrolovat plynem:super AWD- forever:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.