MAHI Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Ahojte všichni měl bych dotaz na interval výměny oleje u mého autí.teď mám 91tis najeto a výměna byla dělána u 81tis.otázka zní jestli se dělá po 10 nebo 20tis.Na lístečku co mám u motoru je psáno, že příští kontrola je TG(nevím zda to znamená, že se bude měnit u servisní prohlídky):myslim:myslim děkuji za odpovědi a přeji hezký den:papa Citovat
NO3IA Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 mě mněnili olej v 90 tis a další mám ve 115 Citovat
Ferry Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 dle programu udrzby Peugeot je pro tento motor vymena 30000km nebo 2 roky, 60 000km nebo dva roky brzdova kapalina a 240000km nebo 10 let rozvodovy remen do tohoto motoru nesmi prijit olej s viskozitni specifikaci 15W40, nizsi viskozitni specifikace ano Citovat
jarinek Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: ivanh Nema HDI-cko len 20 000? Záleží na roku výroby. Mám 2005 a interval 30 tic.km . Měním ho ovšem mnohem dříve. Citovat
dysan Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Můžete mi někdo poradit jak vyměnit olej. kompletní postup a jaky olej + olejový filtr koupit? Mám 1.4 benzín, rok výroby 1999. dík všem za odpovědi. Citovat
Fakir Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: dysan Můžete mi někdo poradit jak vyměnit olej. kompletní postup a jaky olej + olejový filtr koupit? Mám 1.4 benzín, rok výroby 1999. dík všem za odpovědi. Jen co si vzpomenu z hlavy (kdyžtak mě doplňte): - zahřej motor jízdou na provozní teplotu - zajeď na místo, kde to budeš měnit a zvedni předek, abyses pod to dostal (je dobré mít stojánky, nebo nájezdy; NIKDY nelez pod auto, které drží jen na heveru!!) - otevři víčko nalévání oleje na ventilovém víku - pod vypouštěcí šroub v olejové vaně dej nádobu na zachycení vyjetého oleje - vyšroubuj vypouštěcí šroub. Bacha, olej je horký. - nech to komplet vytéct. Chvíli to trvá, tak tomu dej aspoň 10 - 15 minut. - až vyteče obsah vany (poznáš podle toho, že proud oleje značně zeslábne), můžeš odšroubovat filtr. Předpokládám, že rok 99 má ještě plechovku, takže si na ní budeš muset zřejmě vzít speciální klíč, který se prodává na každé lepší benzínce, nebo v autooddělení kdejakého supermarketu. Z filtru taky poteče olej, vejde se ho tam celkem dost. - očisti dosedací plochu filtru na bloku motoru od starého oleje - vem nový filtr a naplň ho z větší části novým olejem. Je to zdlouhavé, ale je třeba to udělat, jinak motor poběží na sucho, než se filtr zaplaví. - namontuj nový filtr. Osobně jsem tenhle klasický filtr měnil jen u Audi 80, která ho měla dnem pootočený dolů, takže mi moc nalitého oleje nevyteklo, ale jinak žádný fígl na montáž bez vylití části oleje neznám. Gumové těsnění na filtru předtím objeď prstem namočeným v oleji. - očisti vypouštěcí šroub a jeho okolí na olejové vaně a s novým těsněním ho našroubuj zpět. - nalévej pomalu napouštěcím otvorem nový olej cca do poloviny měrky. Auto pak projeď. - další den před jízdou zkontroluj stav oleje a doplň ho kousek pod maximum. Měl bys mít hotovo. Citovat
dysan Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 dík za rady hned jak seženu ten správný. tak to udělám. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Fakir to myslíš vážně s tou montáží filtru naplněného olejem ? Bez rozlití to asi opravdu nepůjde...,a co ti to pomůže? Tlak oleje naběhne až po nastartování--že jako čerpadlo nemusí zaplnit obsah filtru? Toho filtru,co mi ten olej vytekl při montáži?? Ten nový filtr se montuje BEZ oleje--jen s navlhčením gum. těsnění olejem (prstem--taky to tak dělám Citovat
Fakir Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 ozzy: jo, kdosi mi to říkal, i jsem viděl jednoho mechanika to dělat. Ale teď se fakt drbu na hlavě (), protože si nevybavuju, jak to udělal, aby mu to nevyteklo. Mně to šlo na tý audině taky celkem blbě. No každopádně možná je to blbost. Já mám výměnné vložky, takže to neřeším, nicméně to budu předělávat na použití klasických plechových piksel, tak na to asi brzo přijdu. [upravil dne 17/3/09 Fakir] Citovat
dysan Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Jo a jekou olej tam mam vůbec koupit? nepotřebují nic extra. nějaký standart. Citovat
El-Chio Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Zeby Total 5W40 pre diesle? Tak ako vo vsetkych HDi... Hlavna je viskozita ta je pre kazde HDi v tomto klimatickom pasme 5W40. A kedze peugeot ma partnerstvo s Totalom tak je jasne ze ti nebudu odporucat iny Ci das total alebo nie je na tebe kazdy ti povie nieco ine staci pozret tema Oleje....... Rozhodne idealne je dat olej doporuceny. Ja osobne tam nedavam total davam valvoline, ale olej menim kazdych 15 000 namiesto 20 000 (to by som robil s akymkolvek olejom) a u mna je to kazdeho pol roka (preto nedavam drahe oleje). Da sa povedat, ze mi nestihne ani scernat v aute Citovat
El-Chio Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Oprava myslel som, ze mas HDi tak nie. Olet pre benziny treba Citovat
dysan Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Jo mám benzin. Takze Total 5W40 pro benziny?? Citovat
Fakir Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: dysan Jo mám benzin. Takze Total 5W40 pro benziny?? Dej tam Total Quartz 7000 10W40, ten bohatě vyhoví. Quartz 9000 nevyužiješ, jsou to u takhle starého motoru akorát peníze navíc. Citovat
Guest maros206 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Jaky olej do 2.0HDI najeto 150tis? Vcera jsem o tom zkousel neco najit a nekde nekdo psal ze s vic jak 100tis davat 10W40, ale nevim jestli to bylo k tomu HDI Na oleje.cz pisou ze oleje s vetsim rozdilem prvniho a druheho cislo jsou k stabilni vizkozite vyhoneny prisadama a min kvalitni, a ze do starsich motoru je lepsi davat vizkoznejsi s mensim rozdilem, protoze tvori pevnejsi a tlustsi film a lip utesni pripadne netesnosti, tak jsem myslel ten 15W40, co ale Ferry pise ze do HDI nesmi? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: maros206 Jaky olej do 2.0HDI najeto 150tis? Vcera jsem o tom zkousel neco najit a nekde nekdo psal ze s vic jak 100tis davat 10W40, ale nevim jestli to bylo k tomu HDI Na oleje.cz pisou ze oleje s vetsim rozdilem prvniho a druheho cislo jsou k stabilni vizkozite vyhoneny prisadama a min kvalitni, a ze do starsich motoru je lepsi davat vizkoznejsi s mensim rozdilem, protoze tvori pevnejsi a tlustsi film a lip utesni pripadne netesnosti, tak jsem myslel ten 15W40, co ale Ferry pise ze do HDI nesmi? dej 10W-40 Citovat
autospravca Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Na Peug.206 1,4 HDi ,mam 100 000 km.Olej si mením každých 20 000 km - 10W40. /alebo každý rok/.15 W 40 len benz.motory.Plná spokojnosť. Citovat
dysan Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: dysan Jo mám benzin. Takze Total 5W40 pro benziny?? Dej tam Total Quartz 7000 10W40, ten bohatě vyhoví. Quartz 9000 nevyužiješ, jsou to u takhle starého motoru akorát peníze navíc. Dnes se chystam vymenit. Takze kolik se tam asi toho oleje vejde a po kolika km ho mám zase vymenit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.