Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zarovky celosklenene 1.2W, staci rict v krame ze chces zarovky do palubni desky, uz budou vedet

vyznam kontrolek je myslim vcelku jasny i bez popisku

budiky.jpg

spodni rada zleva doprava :

nizka hladina vody ostrikovacu

nizka hladina chladici kapaliny

voda v palivovem filtru (diesel)

kontrolka diagnostiky motoru

system protikprokluzu ( nevim jestli ho starsi modely vubec mely, mozna u automaticke prevodovky )

signalizac nezapnutych pasu ( musi byt spinace v pasech, seriove se asi nedavalo )

signalizace otevrenych dveri ( nekdy staci dodat zarovku a funguje, nekdy neni zapojeno )

bocni airbagy

GPL - jizda na propan-butan ( LPG )

signalizace opotrebenych prednich desticek

zhaveni motoru ( diesel )

tlumena svetla

dalkova svetla

kontrolky vlevo nahore

zapnuty system variabilniho podvozku ( vetsinou mely coupe a 3.0V6 vyssi vybavy )

signalizace prehrati katalizatoru

kontrolky vpravo nahore

predni a zadni mlhovky

kontrolky uprostred

Brake - zatazena rucni brzda

airbag

ASR

ABS

mazani

dobijeni

brzdova kapalina

[upravil dne 16/4/09 Ferry]

Guest servisman
Odesláno

mají jak 1,2W nebo i 1,5W ,takže raději bráti ty slabší 1,2W

• O 11 měsíců později...
Odesláno

všechny vás zdravim, nejdřív jsem hledal, pak jsem prolez co jsem našel a nic mi na to neodpovědělo, a jelikož mě k tomuhle dotazu vedlo tohle vlákno tak to vkládám sem, nechce se mi kůli takové hlouposti zakládat nový téma. Když jsem si měnil pár žárovek v budíkách tak jsem zjistil že mi jich tam sposta chybí, chtěl bych se zeptat který ikonky maj být podsvícený asi u tý nejnižší výbavy kdyžtak vin je VF38BLFYE80610347. Zkousel jsem si jednou žárovkou podsvěcet ostatní, ale timhle způsobem nepříjdu jestli mam mít žárovku u diagnostiky motoru nebo u přehřátýho katalizátorů nebo u ikonky brake (ikdyž ta mi svítila, má signalizovat zataženou ruční brzdu, a to mi taky příjde divný, myslel jsem si, že je společná pro málo brzdový kapaliny a pro zataženou ruční brzdu, ale když jsem jí povolil brake pořád svítilo a ta druhá ikonka zmizela, to nepoužíví stejný spínač? Děkuji za odpověd

Guest servisman
Odesláno

já doplnil žárovky všude kam patřily kontrolka motoru diagnostiky tam má býti ,třeba sympol zatažení ručky mám spolu s kontrolkou poruchy brzd a mám to napsaný vve velkém TP.

Odesláno

nj, ale já nevim kam patřili, při koupi jsem měl půlku vybrakovanou, jo to s tou kontrolkou mam taky v tp jako ty, ale příjde mi divný že mi ta ruční brzda svítí když tam dam žárovičku nevíc, a nevíš jestli se to dá nějak předělat? jinak jsem se koukal a nikde jsem nenašel čidlo takže, ani na ostřikovačích ani na chladící kapalině, ale nevim co s tim přehřátym katalizátorem.

Odesláno

tak \"málo vody v chladiči - na ferryho obrázku druhá zleva\" mít čidlo v autě určitě budeš, rozsvítí se pouze při nedostatku chladicí kapaliny, nesvítí před nastartováním jako bagy, stopka, olej a alternátor(baterie) to na ostřikovačích, to je jiná, já to vyřešil takhle, hledej můj příspěvek z 8/5/2009 19:40, o tom přehřátém katalyzátoru nevím, možná se ta kontrolka montovala jen pro některé země :myslim

Odesláno

dle čeho soudíš, že čidlo určitě budu mít? koukal jsem do toho vlákna jak si posílal a dle těch obrázků jsem koukal na utě a viděl jsem tam nic, ale dám si tam žárovičku a až budu mít málo vody tak se uvidí, jinak díky za radu.

Odesláno

acha, a mohl by jsi sem dát fotku abych viděl jak to čidlo vypadá? teda pokud to neni to co prikládám já, nevim jestli je to čidlo teploty nebo množství někde jsem tu fotku viděl, ale teď jí prsotě nemůžu najít, tom406 se na mě určitě nebude zlobit za reklamu na jeho auto

[upravil dne 11-4-10 Bendy_-]

Odesláno

takže to, co jsi zakroužkoval, je čidlo hladiny vody v chladiči

čidlo teploty vody pro budíky je modré, pro ventilátor(y) sahary je hnědé (oládá bitron), to hnědé, když vytáhneš, roztočí se ventilátor(y) nejdříve asi na 3 sekundy napomalý chod a pak na rychlý chod, ještě možná máš někde zelené čidlo, to je teplota vody pro řídící jednotku, někdy jsou všecky tři pěkně u sebe, někdy je zelené zvlášť

Odesláno

ok diky moc, už vim o co se jedna, mam tam 3 všechny jsem je už měnil, pořád jsem nemoh pochopit proč je na budíkách pro to kontrolka a taky teploměr

• O 5 měsíců později...
Odesláno

ahojte, mal by som taky dodaz k budikom.

Pred casom som menil ziarovky a nechtiac som sa dotkol rucicky na ukazovanie teploty motora. odvtedy je ta rucicka padnuta moc dole a ukazuje mi namiesto 90°C len 70°C. skusil som ju napravit tak, ze som mal motor zohriaty a posunut ju na povodny stav, co aj lahko islo, posunula sa akoby o jednu dekadu, no ked som vypol klucik, tak rucicka padla tam kam mala, no asi po 3 sekundach to tak zavrcalo (akoby motorcek) a spadla zase nizsie a po zapnuti kluciku do 2 polohy znova ukazovala iba tych 70°C. neviete, v com bude problem?

Odesláno

Chcel by som sa spytat,od coho zavisi ake budiky ma ktory peugeot,pretoze na internete mozno vidiet rozne rocniky s roznymi budikmi,jedny maju medzi tachomerom a otackomerom znak leva,dalsie zase palivomer.Som z toho jelen.Za vysvetlenie dakujem.:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

caute mam taky mensi problem s budikmy,dnes som prehadzoval budiky na starom mi neukazovalo teplotu motora a nahodil som nove vsetko ide az na pocitadlo km vobec nesvieti a neukazuje km co to moze byt??ziarovka?vdaka za radu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...