padro Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 ake ziarovky tam idu? nemate niekto tu schemu na 1,8 16V, 98rv tak ako tu bola na coupe kde je rozpisane ktora ziarovka co signalizuje. Dik. Citovat
Ferry Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 zarovky celosklenene 1.2W, staci rict v krame ze chces zarovky do palubni desky, uz budou vedet vyznam kontrolek je myslim vcelku jasny i bez popisku spodni rada zleva doprava : nizka hladina vody ostrikovacu nizka hladina chladici kapaliny voda v palivovem filtru (diesel) kontrolka diagnostiky motoru system protikprokluzu ( nevim jestli ho starsi modely vubec mely, mozna u automaticke prevodovky ) signalizac nezapnutych pasu ( musi byt spinace v pasech, seriove se asi nedavalo ) signalizace otevrenych dveri ( nekdy staci dodat zarovku a funguje, nekdy neni zapojeno ) bocni airbagy GPL - jizda na propan-butan ( LPG ) signalizace opotrebenych prednich desticek zhaveni motoru ( diesel ) tlumena svetla dalkova svetla kontrolky vlevo nahore zapnuty system variabilniho podvozku ( vetsinou mely coupe a 3.0V6 vyssi vybavy ) signalizace prehrati katalizatoru kontrolky vpravo nahore predni a zadni mlhovky kontrolky uprostred Brake - zatazena rucni brzda airbag ASR ABS mazani dobijeni brzdova kapalina [upravil dne 16/4/09 Ferry] Citovat
Guest servisman Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 mají jak 1,2W nebo i 1,5W ,takže raději bráti ty slabší 1,2W Citovat
Bendy_- Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 všechny vás zdravim, nejdřív jsem hledal, pak jsem prolez co jsem našel a nic mi na to neodpovědělo, a jelikož mě k tomuhle dotazu vedlo tohle vlákno tak to vkládám sem, nechce se mi kůli takové hlouposti zakládat nový téma. Když jsem si měnil pár žárovek v budíkách tak jsem zjistil že mi jich tam sposta chybí, chtěl bych se zeptat který ikonky maj být podsvícený asi u tý nejnižší výbavy kdyžtak vin je VF38BLFYE80610347. Zkousel jsem si jednou žárovkou podsvěcet ostatní, ale timhle způsobem nepříjdu jestli mam mít žárovku u diagnostiky motoru nebo u přehřátýho katalizátorů nebo u ikonky brake (ikdyž ta mi svítila, má signalizovat zataženou ruční brzdu, a to mi taky příjde divný, myslel jsem si, že je společná pro málo brzdový kapaliny a pro zataženou ruční brzdu, ale když jsem jí povolil brake pořád svítilo a ta druhá ikonka zmizela, to nepoužíví stejný spínač? Děkuji za odpověd Citovat
Guest servisman Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 já doplnil žárovky všude kam patřily kontrolka motoru diagnostiky tam má býti ,třeba sympol zatažení ručky mám spolu s kontrolkou poruchy brzd a mám to napsaný vve velkém TP. Citovat
Bendy_- Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 nj, ale já nevim kam patřili, při koupi jsem měl půlku vybrakovanou, jo to s tou kontrolkou mam taky v tp jako ty, ale příjde mi divný že mi ta ruční brzda svítí když tam dam žárovičku nevíc, a nevíš jestli se to dá nějak předělat? jinak jsem se koukal a nikde jsem nenašel čidlo takže, ani na ostřikovačích ani na chladící kapalině, ale nevim co s tim přehřátym katalizátorem. Citovat
punkac Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 tak \"málo vody v chladiči - na ferryho obrázku druhá zleva\" mít čidlo v autě určitě budeš, rozsvítí se pouze při nedostatku chladicí kapaliny, nesvítí před nastartováním jako bagy, stopka, olej a alternátor(baterie) to na ostřikovačích, to je jiná, já to vyřešil takhle, hledej můj příspěvek z 8/5/2009 19:40, o tom přehřátém katalyzátoru nevím, možná se ta kontrolka montovala jen pro některé země Citovat
Bendy_- Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 dle čeho soudíš, že čidlo určitě budu mít? koukal jsem do toho vlákna jak si posílal a dle těch obrázků jsem koukal na utě a viděl jsem tam nic, ale dám si tam žárovičku a až budu mít málo vody tak se uvidí, jinak díky za radu. Citovat
punkac Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 protože množství vody v chladiči je snad standartní kontrolka, měly to už 405tky Citovat
Bendy_- Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 acha, a mohl by jsi sem dát fotku abych viděl jak to čidlo vypadá? teda pokud to neni to co prikládám já, nevim jestli je to čidlo teploty nebo množství někde jsem tu fotku viděl, ale teď jí prsotě nemůžu najít, tom406 se na mě určitě nebude zlobit za reklamu na jeho auto [upravil dne 11-4-10 Bendy_-] Citovat
punkac Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 takže to, co jsi zakroužkoval, je čidlo hladiny vody v chladiči čidlo teploty vody pro budíky je modré, pro ventilátor(y) sahary je hnědé (oládá bitron), to hnědé, když vytáhneš, roztočí se ventilátor(y) nejdříve asi na 3 sekundy napomalý chod a pak na rychlý chod, ještě možná máš někde zelené čidlo, to je teplota vody pro řídící jednotku, někdy jsou všecky tři pěkně u sebe, někdy je zelené zvlášť Citovat
punkac Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Honziku, já je mám zvlášť, mám jinej motor, psal jsem to obecně Citovat
Bendy_- Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 ok diky moc, už vim o co se jedna, mam tam 3 všechny jsem je už měnil, pořád jsem nemoh pochopit proč je na budíkách pro to kontrolka a taky teploměr Citovat
RadoH8 Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 caute neviete o niekom kto predava budiky do 406 1.8 16V rok 1995?zhanam to uz dlhsie ale stale nic Citovat
Benžík Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 Napiš do inzerce. A nebo se podívej, kdo prodává díly z 406 a napiš mu. Citovat
superjoe19 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 ahojte, mal by som taky dodaz k budikom. Pred casom som menil ziarovky a nechtiac som sa dotkol rucicky na ukazovanie teploty motora. odvtedy je ta rucicka padnuta moc dole a ukazuje mi namiesto 90°C len 70°C. skusil som ju napravit tak, ze som mal motor zohriaty a posunut ju na povodny stav, co aj lahko islo, posunula sa akoby o jednu dekadu, no ked som vypol klucik, tak rucicka padla tam kam mala, no asi po 3 sekundach to tak zavrcalo (akoby motorcek) a spadla zase nizsie a po zapnuti kluciku do 2 polohy znova ukazovala iba tych 70°C. neviete, v com bude problem? Nick406 ohodnotil 1 Citovat
733thunder Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Chcel by som sa spytat,od coho zavisi ake budiky ma ktory peugeot,pretoze na internete mozno vidiet rozne rocniky s roznymi budikmi,jedny maju medzi tachomerom a otackomerom znak leva,dalsie zase palivomer.Som z toho jelen.Za vysvetlenie dakujem. Citovat
RadoH8 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 caute mam taky mensi problem s budikmy,dnes som prehadzoval budiky na starom mi neukazovalo teplotu motora a nahodil som nove vsetko ide az na pocitadlo km vobec nesvieti a neukazuje km co to moze byt??ziarovka?vdaka za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.